Partycentrum Zwolle

Feestlocatie in de buurt van Zwolle

Als u in de buurt van Zwolle op zoek bent naar een veelzijdige feestlocatie waar alle organisatorische zaken u uit handen worden genomen, dan zit u bij partycentrum Vossenberg gebakken! Naar zaalverhuur, organiseren wij ook diverse uitjes en activiteiten voor bedrijven, teams of families uit Zwolle. Ook kunt u bij ons heerlijk vergaderen in een bosrijke en bijzondere omgeving op de Veluwe. Dat u nadien ontspannen kunt borrelen is vanzelfsprekend. Wij regelen het voor u.

Feestzaal huren voor uw feest

Een stijlvolle en verzorgde feestzaal huren voor diverse aangelegenheden is bij ons in partycentrum Vossenberg ook mogelijk. Of u nu uw bruiloft wilt vieren of een bedrijfsfeest wilt organiseren, wij helpen helpen u graag. Met ons professionele team van gastvrije mensen staan wij iedere dag voor onze gasten klaar om hen een onvergetelijke feest te bezorgen.

Uw bruiloft vieren op de Veluwe natuurlijk

Over onvergetelijk gesproken; uw bruiloft hier vieren is de beste reden om gebruik te maken van onze gastvrijheid. Wij hebben al menig bruidspaar uit Zwolle en de rest van Overijssel geholpen om de dag inderdaad onvergetelijk te maken. Als u bij onze feestlocatie in Epe uw huwelijksfeest viert, dan bent u gegarandeerd van een goede service en prettige bediening. Wij nemen u alle zorg uit handen en u hoeft zich dus helemaal niet druk te maken over alle details. Dat doen wij en dat doen wij uitstekend.

Een bedrijfsuitje of personeelsfeest

Met uw bedrijf of uw personeel een feestje vieren in de buurt van Zwolle? Partycentrum Vossenberg op de Veluwe speelt het voor u klaar. Geef uw wensen aan ons door en wij verzorgen een onvergetelijke en geslaagde bedrijfsfeest waar iedere collega nog lang van na kan genieten. Door de combinatie van diverse uitjes, catering mogelijkheden en feestzalen zijn wij de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje of personeelsfeest.

Vrijgezellenfeest of themafeesten

Een vrijgezellenfeest moet leuk zijn met veel gezelligheid en fijne mensen om je heen. Hier zorgen wij graag voor. Wij hebben een heerlijke zwembad waar het goed toeven is, maar wij kunnen ook zorgen voor een geheel verzorgde pokeravond of themafeesten. Of een combinatie van die twee. Een vrijgezellenfeest kan niet gek genoeg zijn! Op zoek naar een locatie voor je vrijgezellenfeest of themafeest in Zwolle? Partycentrum Vossenberg vlakbij Zwolle is hiervoor de ideale feestlocatie.

Bijzondere vergaderlocatie nabij Zwolle

Wilt u graag vergaderen op een andere locatie als in Zwolle, dan accommoderen wij dat graag voor u. Wij beschikken over een bijzondere vergaderruimte. Vergaderen in een bosrijke omgeving vlakbij Zwolle, zal de creativiteit van uw team goed doen. En dat u daarna of tijdens kunt blijven eten en borrelen, dat is pure luxe. Wij doen het graag voor u.

Lekker een dagje weg in de buurt van Zwolle

Een dagje weg op de Veluwe. U begint bij partycentrum Vossenberg in Epe vlakbij Zwolle. Wij hebben al veel dagjes weg tot een waar succes gemaakt met ons brede aanbod. Wij denken aan onze kleine gasten en onze grote gasten. Voor ieder is wel iets leuks te doen. Wij weten er een leuk geheel van te maken. Laat uw dagje weg op de Veluwe maar aan ons over.

Een geslaagd teamuitje of bedrijfsuitje

Met uw bedrijf of team een huifkartocht of een solexrit maken. Of heuse teambuilding activiteiten? Lekker opbouwend en ontspannend? Wij organiseren dit graag voor u met ons eigen team. Veel sportteams en bedrijven uit Zwolle hebben dan ook al hun teamuitje bij ons gevierd en georganiseerd. Bekijk eens onze verschillende binnen- en buitenactiviteiten.

Uw familie, onze zorg

Met uw hele familie ontspannen op de Veluwe? kom dan bij ons in onze partyboerderij Vossenberg. Wij nemen u alles uit handen zodat u uw aandacht over uw familie kan verdelen. Zo heeft u ook een leuke dag. Dat is in ieder geval onze missie.

Catering aan huis in Zwolle, natuurlijk!

Wilt u wel gebruik maken van onze professionele en smaakvolle catering, maar liever in huiselijk kring in Zwolle? Wij komen onze catering ook bij u bezorgen. Uw feestje voorzien van professionele catering bij aan huis in Zwolle? Wij doen het met liefde.

Een greep van onze verschillende buffetten, desserts en hapjes hebben wij op onze website staan.

Van feestlocatie tot aan vergaderruimte en bedrijfsuitjes

Wilt u meer weten over ons veelzijdige aanbod? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden van partycentrum Vossenberg. Of u nu met uw familie, uw vrienden, of uw collega’s komt. Wij doen er alles aan om uw feest zo mooi en ontspannen mogelijk te maken.

Bel ons op 0578-613800 of mail ons via info@partyboerderijvossenberg.nl. En wie weet verwelkomen wij u binnenkort op onze feestlocatie op de Veluwe vlakbij Zwolle!