Partycentrum Apeldoorn

Partycentrum Vossenberg! Zaalverhuur in de buurt van Apeldoorn!

Partyboerderij Vossenberg is uw partycentrum in de omgeving van Apeldoorn. Waarom? Omdat wij u van a-z kunnen helpen bij de organisatie van uw bedrijfsfeest, bruiloft, teamuitje of dagje weg. Wij zijn niet zomaar een partycentrum waar u terecht kunt voor zaalverhuur. Wij doen graag die stap extra voor u. Zo regelen wij voor u in Apeldoorn ook graag de catering en een stijlvol ontvangst. Uiteraard gebeurt dit geheel volgens uw wensen. Dit maakt ons tot de perfecte feestlocatie! Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Zaal huren en feest organiseren
  • Vergaderen op een prachtige en bijzondere vergaderlocatie
  • Het organiseren van een uitje of dagje weg
  • Catering aan huis of bij ons op locatie

Bovenstaande is maar een greep uit waarvoor u bij ons partycentrum terecht kunt. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Zaal huren en feest organiseren

In al die jaren dat wij bestaan hebben wij een breed scala aan feesten georganiseerd voor gasten in en rondom Apeldoorn. Dit hebben wij te danken aan onze meerdere sfeervolle zalen en schitterende terrassen. En dit alles in een schitterende omgeving. Wat wilt u organiseren en waarvoor wilt u een zaal huren?

Trouwlocatie voor uw bruiloft

Een bruiloft is een speciaal feest en iedereen viert deze anders. Dit weten wij bij onze Partyboerderij maar al te goed en dit maakt ons tot een van de meest geschikte trouwlocaties in de buurt van Apeldoorn. Wie bieden u alle mogelijkheden en gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Combineer dit met verschillende sfeerzalen en u heeft een schitterden trouwlocatie.

Bedrijfsfeest of personeelsfeest

Uw collega’s een keer in een andere omgeving zien kan perfect met het organiseren van een bedrijfsfeest of personeelsfeest. U leert elkaar op een andere manier kennen en dit kan bij onze Partyboerderij perfect aan de hand van themafeesten of verschillende teambuilding activiteiten. Samen met u stellen wij graag het perfecte personeelsfeest samen waar nog vaak over gesproken zal worden.

Vrijgezellenfeest

Wanneer u aan een het organiseren van een vrijgezellenfeest in Apeldoorn denkt, dan zal Partyboerderij Vossenberg niet direct als eerst in u opkomen. Maar onze locatie leent zich perfect voor het organiseren van een vrijgezellenfeest. Dit heeft maken met aan brede aanbod aan activiteiten. Organiseer een middag vol met pub games of tover een feestzaal compleet om tot een casino. Alles kan bij onze Partyboerderij!

Vergaderen in een bijzondere omgeving in Apeldoorn

Naast zaal verhuur en het organiseren van feesten zijn wij ook een ideale locatie om te vergaderen. Uiteraard kunt u vergaderen op kantoor in Apeldoorn, maar een andere omgeving zorgt vaak voor andere ingevingen en geeft een frisse blik op zaken. Bij Partyboerderij Vossenberg kunt u terecht voor een bijzondere vergaderlocatie die perfect aansluit op uw wensen. Eventueel kunt u uw vergadering uitbreiden met een dessert.

Het organiseren van een uitje of dagje weg

Naast het organiseren van feesten, is onze partycentrum ook uitermate geschikt voor verschillende uitjes. Zo kunt u uw bedrijfs- of teamuitje bij ons vieren of een complete dag bij ons doorbrengen voor uw familiedag. Doordat wij gevestigd zijn in de schitterende Gelderse natuur en op slechts 20 minuten rijden vanuit Apeldoorn, zijn veel families en bedrijven u al voorgegaan. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Bedrijfs- of teamuitje

Veel bedrijven in en rondom Apeldoorn vieren hun bedrijfsuitje bij onze partycentrum. Bedrijven hebben dan keuze uit het organiseren van een feest (bijvoorbeeld een themafeest) of diverse teambuilding activiteiten.

Familiedag

Door de combinatie van verschillende binnen- en buitenactiviteiten is er van alles te doen bij Partyboerderij Vossenberg. Hierdoor zijn we perfect voor een familiedag. U kunt diverse activiteiten met elkaar combineren en eventueel afsluiten met een heerlijke catering. Op onze website kunt u verschillende activiteiten bekijken en inspiratie op doen.

Catering aan huis of bij ons op locatie

Naast alle verschillende feesten en activiteiten, bieden wij ook uitgebreide catering mogelijkheden aan. U heeft bij ons de keuze uit verschillende buffetten, desserts en hapjes welke volledig naar eigen wens samen te stellen zijn. Sluit uw familiedag af met een heerlijke maaltijd of laat tijdens uw personeelsfeest schalen met hapjes rondgaan. Naast de catering bij onze partyboerderij, kunnen wij ook de catering aan huis verzorgen in Apeldoorn.

Kiest u ook ons partycentrum in Apeldoorn?

Wanneer u benieuwd bent geworden naar onze mogelijkheden op het vlak van zaalverhuur, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar in Apeldoorn. U kunt ons partycentrum door te bellen naar: 0578-613800. Stuurt u liever een e-mail, dan kan dit naar info@partyboerderijvossenberg.nl. Of vul het contactformulier op de website in. Wij zullen uw bericht spoedig beantwoorden. Partyboerderij Vossenberg is uw partycentrum in Apeldoorn.