Buffetten

Bekijk al onze buffetten

Warm en koud buffet

Koud Buffet:

  • Zalmsalade opgemaakt met koude vissoorten zoals gerookte zalm, makreel, forel & haring
  • Royaal opgemaakte rundvleessalade
  • Frisse waldorfsalade
  • Gegarneerde rauwkostsalade
  • Pastasalade met gerookte kip
  • Schaal met verse vruchten
  • Gestoofde peren (in het seizoen)
  • Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
  • Verschillende sausjes o.a. knoflooksaus & mayonaise

Warme Buffet:

  • Varkenshaas met champignonroomsaus
  • Runderrollade in een heerlijke kalfsjus
  • Stukjes kipfilet in een heerlijke kerriesaus met paprika en ananas geserveerd met rijst
  • Warme seizoensgroente
  • Gefrituurde kibbeling
  • Gebakken aardappels met spek en ui
  • Heerlijke huisgemaakte frieten

Voordat wij het warm en koud buffet neerzetten serveren wij op tafel heerlijk warm tafelbrood met tappende, aioli en kruidenboter! U kunt het warme gedeelte eventueel aanpassen/vervangen met deze gerechten:

  • huisgemaakte saté in satésaus
  • spareribs
  • gehaktballetjes in ketjapsaus, jus of satesaus

Wissels Buffet

Koude gedeelte:

  • Royaal gegarneerde rundvleessalade
  • Heerlijke kartoffelsalade met spekjes
  • Pastasalade met gerookte kipfilet
  • Waldorfsalade gegarneerd met fruit
  • Royale rauwkostsalade
  • Schaal met verse vruchten
  • Vers gebakken stokbrood & huisgemaakte kruidenboter

Warme gedeelte:

  • Schnitzels
  • Varkenshaas met champignon-roomsaus
  • Kipsate met saté-saus
  • Stukjes kipfilet in een heerlijke kerriesaus met paprika en ananas geserveerd met rijst
  • Warme seizoensgroente
  • Gebakken aardappels met spekjes
  • Lekker huisgemaakte frietjes
  • Mayonaise en huisgemaakte knoflooksaus

Barbecue

Koude buffet:

  • Royaal opgemaakte rundvleessalade
  • Frisse waldorfsalade
  • Pastasalade met stukjes gerookte kip
  • Schaal met verse  vruchten
  • Gestoofde peertjes (in het seizoen)
  • Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
  • Verschillende sausjes o.a. knoflooksaus, mayonaise, cocktailsaus & saté-saus

Voor op de barbecue:

  • Gemarineerde biefstuk
  • Varkenshaas-lapjes
  • Kipfilet
  • Heerlijke spare-ribs
  • Barbecue worstjes

De samenstelling van de vleessoorten kunnen wij uiteraard aanpassen naar uw wensen.

En verder:

  • Gebakken aardappels met spek en ui
  • Heerlijke huisgemaakte frieten

Voordat wij het barbecue buffet neerzetten serveren wij op tafel heerlijk warm tafelbrood met tappende, aioli en kruidenboter!

Wisselse barbecue

Koude gedeelte:

  • Royaal gegarneerde rundvleessalade
  • Heerlijke kartoffelsalade met spekjes
  • Pastasalade met gerookte kipfilet
  • Waldorfsalade gegarneerd met fruit
  • Royale rauwkostsalade
  • Schalen met verse vruchten
  • Vers gebakken stokbrood & huisgemaakte kruidenboter

Voor op de barbecue:

  • Heerlijke hamburgers
  • Shaslicks
  • Filet-lapjes
  • Kipsaté
  • Spare-ribs

En verder:

  • Gebakken aardappels met spekjes
  • Huisgemaakte frietes
  • Mayonaise, knoflooksaus, cocktailsaus, saté-saus en huisgemaakte kruidenboter

Warm en koud buffet gecombineerd met het barbecue buffet

Koude gerechten:

  • Zalmsalade opgemaakt met koude vissoorten zoals zalm, makreel, forel en haring
  • Royaal opgemaakte rundvleessalade
  • Kartoffel-speksalade
  • Frisse Waldorfsalade
  • Gegarneerde rauwkostsalade
  • Pastasalade met gerookte kip
  • Schaal met verse vruchten
  • Gestoofde peertjes (in het seizoen)
  • Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en tappenades
  • Verschillende sausjes o.a. knoflooksaus, cocktailsaus, mayonaise en saté-saus

Warme gerechten:

  • Varkenshaas met champignonroomsaus
  • Runderrollade in heerlijke kalfsjus
  • Stukjes kipfilet in een heerlijke kerriesaus met paprika en ananas geserveerd met rijst.
  • Warme seizoensgroente
  • Huisgemaakte frieten
  • Gebakken aardappels met spek en ui

Voor op de barbecue:

  • Biefstuk
  • Varkenshaas
  • Kipfilet
  • Sparibs

Uiteraard serveren wij op tafel vooraf ook heerlijk warm tafelbrood met tappende, aioli en kruidenboter

 

 

Italiaans buffet

  • Gebraden kalfsvlees
  • Warme vis op zijn Italiaans
  • Huisgemaakte lasagne
  • Kipfilet met pepronatasaus
  • Spaghetti bolagnaise
  • Pasta carbonara
  • Diverse koude pastasalades
  • Meloen met parmaham
  • Rundercarpaccio
  • Tomaat met mozzarella en verse bascilicum
  • Ciabatta met kruidenboter en tappenades
  • Royaal gegarneerde rauwkostsalade

Dit Italiaanse buffet kunnen wij alleen verzorgen voor gezelschappen vanaf 30 personen.

Stamppotten buffet

  • Boerenkool
  • Zuurkool
  • Hutspot
  • Stampot rauwe andijvie
  • Ambachtelijke rookworsten
  • Gehaktbrood of gehaktballetjes in de jus
  • Sucadelapjes met jus
  • Spare-ribs
  • Gebakken spekjes met uien
  • verschillende zuren
  • Grove & fijne mosterd
  • Gestoofde peertjes (in het seizoen)

Natuurlijk kunnen wij dit heerlijke buffet ook nog “aanvullen” met bijvoorbeeld een warme beenham met honing-mosterdsaus. De kosten voor het verzorgen van deze beenham bedragen € 3,25 p.p.

Wisselse broodmaaltijd:

  • Verschillende soorten harde “luxe” broodjes
  • Diverse soorten zachte broodjes
  • Croissants en chocoladebroodjes
  • Krentenbollen
  • Verscheidenheid aan verschillende soorten vleeswaren
  • Verschillende kaassoorten
  • Rundvleessalade royaal opgemaakt
  • Assortiment van zoet broodbeleg
  • Vers fruit
  • Kroketten met mosterd
  • Roerei met spek
  • Gekookte eitjes
  • Royaal gevulde soep (naar keuze)
  • Yoghurtjes

Tijdens de wissels broodmaaltijd kunt u ook kiezen voor een drankenpakket gedurende de broodmaaltijd. Dit drankenpakket bestaat uit koffie, thee, melk, jus d’orange en eventueel karnemelk indien gewenst.

Diner op tafel

1ste gang:

Soep naar keuze: uw gasten kunnen kiezen uit 2 soorten soep met natuurlijk warm tafelbrood op tafel met tappende, huisgemaakte kruidenboter en ajoili.

2de gang:

Bij ons diner op tafel serveren wij als hoofdgerecht een schaal vlees op tafel met schnitzels, varkenshaas en ossenhaaspuntjes met gebakken champignons en uien. En natuurlijk vullen wij aan als het nodig is.

Als garnituur verzorgen we er gebakken aardappeltjes, frieten, rauwkost en seizoensgroente en bijbehorende sausjes bij.

3de gang:

Iedereen kan voor zichzelf bepalen wat hij of zij na wil hebben. Als dessert houden we een zogenoemde rondvraag waarbij een ieder het dessert menu van ons krijgt en hieruit zelf wat kiest.

Natuurlijk kunnen we het bovenstaande diner geheel naar eigen keuze aanpassen.