Partycentrum Putten

Partyboerderij Vossenberg: zaalverhuur nabij Putten

Bent u van plan een feest of andere activiteit in een partycentrum nabij Putten te organiseren? Partyboerderij Vossenberg is uw partycentrum! Onze specialisatie omvat zaalverhuur voor allerlei feesten. Wenst u een teamuitje, bruiloft of bedrijfsfeest te organiseren? Of een dagje weg? Schakel onze organisatoren dan in. Naast zaalverhuur bieden wij u ook catering. Ook kunnen wij u ondersteuning bieden bij het organiseren van uw event. Verwacht voor uw gasten altijd een stijlvol entree. Wat uw wensen ook zijn, bij ons staan deze geheel centraal. Partyboerderij Vossenberg is hierdoor de ideale locatie voor uw event. U kunt ons inschakelen voor:

  • Organiseren van een feest
  • Zaalverhuur
  • Organiseren van een uitje of dagje weg
  • Catering aan huis in Putten of bij ons op locatie
  • Vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie

Feestzaal huren in ons partycentrum

Uw feesten en uitjes verzorgen wij met alle plezier in ons partycentrum nabij Putten. Onze sfeervolle locatie heeft vele terrassen en zalen ter beschikking. En dit gelegen in de Gelderse natuur. Bij ons geniet u prinsheerlijk in een bosrijke omgeving. Kies er ook voor om een zaal bij ons te huren voor een onvergetelijk feest.

Trouwlocatie nabij Putten

Voor ieder koppel is een bruiloft een bijzonder moment. Bij Partyboerderij Vossenberg weten wij dit maar al te goed. Ieder stel heeft weer een specifieke voorkeur voor hun bruiloft. Met jullie wensen houden wij dan ook altijd rekening. Niet voor niets staan wij bekend als favoriete locatie voor bruiloften in Putten en omgeving. Gastvrijheid en service is wat ons kenmerkt. Kies ook voor onze trouwlocatie en houd uw bruiloft in ons partycentrum.

Bedrijfs- en personeelsfeesten in Putten

Zin in een dagje ontspannen met uw collega’s nabij Putten? Even weg van alle hectiek op kantoor? Kies dan voor een bedrijfs- of personeelsfeest bij Partyboerderij Vossenberg. U leert uw collega’s juist snel kennen buiten kantooruren. Wij bieden diverse mogelijkheden voor de meest uiteenlopende themafeesten. Ook activiteiten rondom teambuilding organiseren wij maar wat graag. Tevens kunnen wij u ondersteunen bij het organiseren van activiteiten. Maak ook de keuze voor ons partycentrum en schakel ons in voor de organisatie van uw bedrijfsfeest. Wij garanderen u dat uw personeel hier nog lang over napraat.

Uniek vrijgezellenfeest

Wilt u een uniek vrijgezellenfeest vlakbij Putten organiseren? Ons partycentrum biedt u hier vele mogelijkheden toe. In onze bosrijke omgeving zijn alle mogelijkheden er om uw creativiteit volop de vrije loop te laten. Wat uw wensen ook zijn, bij ons organiseert u een vrijgezellenfeest dat geheel aan uw wensen voldoet. Speel met teams tegen elkaar in een leuke pub game of maak van onze feestzaal een echt casino. Al uw wensen zijn door ons eenvoudig te realiseren.

Vergaderen in de natuur

Wilt u vergaderen op een andere plek dan op kantoor? Vergader dan eens in de natuur. Onze locatie is gevestigd in een bosrijke omgeving nabij Putten. Door even uit uw vertrouwde omgeving te gaan, komt u wellicht snel tot geheel nieuwe inzichten. Wij bieden een sfeervolle vergaderlocatie welke geheel aan uw wensen voldoet. Ook bieden wij mooie extra’s, zoals een lunch voor uw personeel. De catering kunnen wij, indien gewenst, namelijk ook verzorgen.

Uitjes en dagjes weg in Putten

Bent u van plan een dagje weg te gaan? Wilt u een teambuilding activiteit of familiedag organiseren? Vanuit Putten bent u binnen een mum van tijd in de Gelderse natuur. Onze partyboerderij organiseert regelmatig leuke uitjes in de omgeving, welke zeker de moeite waard zijn.

Bedrijfsuitje en teambuilding activiteiten

Wilt u een bedrijfsuitje plannen? Of een teambuilding activiteit? Dan bent u op onze partyboerderij op de juiste plek. Wij ondersteunen ook graag bij de organisatie van uw uitje en de hierbij aansluitende activiteiten. Tevens hebben wij op locatie regelmatig leuke themafeesten te bieden. Wij organiseren hier ook teambuilding activiteiten. Vraag eens aan onze medewerkers wat er zoal mogelijk is voor uw bedrijfsuitje of activiteit.

Ideale locatie voor familiedagen

Al vele families kiezen ervoor om hun familiedag in ons partycentrum te houden. Wij bieden namelijk zowel binnen- als buitenactiviteiten aan. Wij zetten hierbij graag versnaperingen voor u en uw familie op tafel. Wij kunnen namelijk ook de catering geheel op ons nemen. Voor uw familiedag nabij Putten hebben wij veel opties te bieden.

Catering in ons partycentrum of in Putten op locatie

Wenst u catering voor uw event of bijeenkomst? Dan bieden wij u de lekkerste desserts, buffetten en hapjes. Een familiedag is namelijk geen familiedag zonder lekkere hapjes. Dit geldt ook voor uw bruiloft of personeelsfeest uiteraard. Met onze service is zelf een cateringservice inhuren overbodig. Tevens is het mogelijk om de catering door ons op locatie in Putten te laten verzorgen.

Activiteiten organiseren in ons partycentrum bij Putten

Wenst u meer informatie over ons zalenverhuur? Wenst u een activiteit, event of een dagje weg te laten organiseren? Of heeft u andere wensen? Neem dan direct contact op met ons partycentrum. U kunt ons benaderen door het contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u ons bellen via 0578-613800 of stuur een mail naar info@partyboerderijvossenberg.nl. Partyboerderij Vossenberg is voor uw event of bedrijfsfeest het ideale partycentrum nabij Putten!