Catering aan huis

Maak uw feest compleet

Zoekt u een bedrijf voor catering aan huis? Partyboerderij Vossenberg verzorgt de catering voor de meest uiteenlopende feesten. Door onze jarenlange ervaring kunnen we bij u aan huis komen met de lekkerste gerechten. We werken alleen met verse producten en staan voor kwaliteit. U hoeft zich ook niet druk te maken om de aankleding. Wij kunnen diverse tafels, stoelen, bestek en borden meenemen. Hebt u bepaalde wensen? Wij horen het graag. Partyboerderij Vossenberg verzorgt uw catering aan huis tussen Apeldoorn, Utrecht en Zwolle.

Catering aan huis

Wij komen graag bij u aan huis met de heerlijkste buffetten. Kiest u voor een warm of koud buffet, barbecue buffet, stamppotbuffet, dessertbuffet of een van de andere buffetten die wij aanbieden? Ook de catering van dranken verzorgen wij aan huis. Heeft u specifieke eisen of allergieën. Geef het aan ons door. Wij zullen er alles aan doen om uw feest onvergetelijk te maken.

Geen afwas

Laat u door ons de catering verzorgen, dan komen we graag met alle benodigdheden bij u thuis. U hoeft zich niet druk te maken of u wel genoeg bestek, meubilair of borden in huis heeft. Wij bezorgen dit allemaal bij u aan huis. Is het feest voorbij? Laat ons langskomen om de spullen en de afwas op te halen. Naast catering kunnen we ook overig materiaal leveren om uw feest compleet te maken. Denk hierbij aan tenten, een mobiele bar, podium, toiletwagen of een mobiele barbecue. Benieuwd wat we u aan huis kunnen leveren? Bekijk onze website voor alle mogelijkheden.

Wat kunt u van ons verwachten

Kiest u ervoor om ons voor uw catering in te schakelen, dan kiest u voor:

  • Heerlijke buffetten
  • Een enthousiast team
  • Alle cateringbenodigdheden in te huren
  • Wij verzorgen de afwas
  • Verse producten van goede kwaliteit

Wilt u onze hulp inschakelen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een van onze heerlijke buffetten bestellen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op het nummer: 0578-613800. U kunt ook altijd het contactformulier op de website invullen of een mail sturen naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Partyboerderij Vossenberg is uw adres voor catering aan huis.