Buitenactiviteiten

Bekijk hieronder onze buitenactiviteiten

Swing Trike

Een mooi ritje met een Elektrisch aangedreven geveerde driewieler met een hoog fun gehalte. Lekker milieuvriendelijk toeren over de Veluwe en genieten maar. Je zit niet maar staat op de swing trike en dit is een bijzondere beleving en geeft een gevoel van vrijheid.

Plezier

Ook leuk, je wordt er niet moe van en iedereen vanaf 16 jaar kan en mag het. Ben je nog geen 16 bekijk dan eens onze andere mogelijkheden. In overleg is er veel mogelijk, bijvoorbeeld achterop een van onze e-choppers! We hebben verschillende soorten tochten uitgezet. Alleen lekker toeren maar ook tochten met vermaak of een doel. En dat doel kan ook een locatie zijn waar voor de kids iets te beleven hebben. We kunnen alle kanten op.

Geen feest, wel een swingtrike huren? Reserveer hier direct online!

De klootschiet-kompastocht

Twee teams gaan met elkaar de strijd aan en proberen de route in z’n min mogelijk worpen af te leggen. Voor onderweg zijn er een aantal raadsels om op te lossen waarbij de teams mogen samenwerken.

De route is uitgezet doormiddel van foto’s en een koers in graden. Het is de bedoeling dat je de route van foto naar foto uitzet en bij elke foto de juiste koers bepaald.

Voor onderweg krijg je een hark mee. Dit kan natuurlijk erg handig zijn voor als de kloot in de struiken of misschien in een sloot verdwijnt.

Ook helemaal niet gek en een extra optie is een bolderkar voor onderweg met verschillende dranken en iets lekkers.

Bij meer dat twee groepen zullen we de route in tegengestelde richting uitzetten. Onderweg komen de groepen elkaar dan tegen.

GPS schatzoek tocht

Met behulp van het gps gaan we op zoek naar vijf schatkisten.

Voor elke groep licht er in de schatkist een envelop met opdracht en eventueel een attribuut om de opdracht mee uit te voeren.

De kistjes zijn verstopt langs de paden van het wisselde veen. Als de tocht ’s avonds plaatsvind zullen we er ook een zaklamp bij verzorgen en bij slecht weer een paraplu.

Voor onderweg kunnen we natuurlijk ook een bolderkar met een hapje en drankje meegeven. Een lekkere borrel voor onderweg is natuurlijk niet verkeerd.

Een paar stevige schoenen is geen overbodige luxe.

Huifkar tocht

Lekker met de familie een tochtje door de bossen met paard en wagen. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de route en de afstand.

Per huifkar kunnen er ongeveer 20 á 25 mensen mee. we kunnen 2 huifkarren inzetten dus groepen tot 50 personen zijn geen enkel probleem.

Ook erg leuk en lekker is een picknick voor onderweg. Ongeveer halverwege lekker genieten van een hapje en drankje. En niet onbelangrijk is dat de kinderen even kunnen uitrazen.

Met een huifkartocht kunt u Lekker genieten in en van de natuur.

Solextocht

Lekker met een ouderwetse solex door de natuur zonder dat het enige moeite kost.

Een rijbewijs of brommer rijbewijs is wel noodzakelijk. En omdat we op de openbare weg rijden moeten we ons gewoon aan de verkeersregels houden. Voor de tocht wordt er dus ook geen alcohol geschonken. Na de tocht maken we dit natuurlijk in rap tempo goed.

We hebben een korte route (ca. 1 uur) en een lange route route (ca. 2 uur). Bij de korte route kunnen we bijvoorbeeld twee groepen maken waarbij er om de beurt wordt gereden.

Met een solex op pad wordt een onvergetelijke ervaring

Fietstochten

Vanuit Partyboerderij Vossenberg zijn er verschillende fietsroutes beschikbaar. Er kan een eigen fiets meegnomen worden maar deze kunnen wij ook voor jullie regelen. Willen jullie een route met puzzels en vragen? Ook dit kan.

Willen jullie een lunch paketje voor onderweg? Geen probleem!

De volgende routes zijn beschikbaar.

Genieten van een mooie omgeving.

Chopper-tochten

Vanuit Partyboerderij Vossenberg zijn er verschillende routes welke wij aanbieden en met onze elektrische “choppers” kunt u genieten van de prachtige omgeving!

De accu’s van de choppers hebben een actie-radius van maar liefst 45 a 50 kilometer dus geniet van al het moois wat onze Veluwe te bieden heeft.

Uiteraard kunnen de choppers gecombineerd worden met onze swingtrikes of storm-bikes, succes verzekerd

Geen feest, wel een e-chopper huren? Reserveer hier direct online!