Partycentrum Uddel

Partyboerderij Vossenberg: zaalverhuur in Uddel en omstreken

Wenst u een feest of andere activiteit in een partycentrum nabij Uddel te organiseren? Partyboerderij Vossenberg is uw partycentrum! Ons partycentrum is gespecialiseerd in zaalverhuur voor diverse feesten. Wenst u een teamuitje, bedrijfsfeest of bruiloft te laten plaatsvinden? Of wilt u een dagje weg? Schakel ons dan in. Wij bieden naast zaalverhuur ook catering. Tevens ondersteunen wij, indien gewenst, bij het organiseren van uw event. Een stijlvolle ontvangst is wat uw gasten mogen verwachten. Wat uw wensen ook zijn, bij ons staan ze voorop. Nabij Uddel is Partyboerderij Vossenberg de ideale locatie voor uw event. U kunt ons inzetten voor:

  • Organiseren van een feest
  • Zaalverhuur
  • Organiseren van een uitje of dagje weg
  • Catering aan huis in Uddel of bij ons op locatie
  • Vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie

Wat kan ons partycentrum nabij Uddel voor u betekenen?

Feestzaal huren in ons partycentrum

Met alle plezier verzorgen wij uitjes en feesten voor iedereen uit Uddel. Onze top feestlocatie beschikt over diverse terrassen en zalen. En dat midden in de Gelderse natuur. Bij ons geniet u prinsheerlijk in een bosrijke omgeving. Kies er dus ook voor om een zaal bij ons te huren voor uw feest.

Trouwlocatie nabij Uddel

Een bruiloft is een bijzonder moment. Dat realiseren wij ons bij Partyboerderij Vossenberg al te goed. Ieder paar heeft weer een andere voorkeur om de bruiloft in te vullen. Wij houden dan ook altijd rekening met uw specifieke wensen. Niet voor niets zijn wij een van de beste trouwlocaties van Uddel en omstreken. Service en gastvrijheid zijn onze waarden. Kies ook voor onze trouwlocatie en organiseer uw bruiloft in ons partycentrum!

Bedrijfs- en personeelsfeesten in Uddel

Wenst u een ontspannen dag met uw collega’s nabij Uddel? Even weg uit uw kantoor?
Organiseer dan een bedrijfs- of personeelsfeest bij Partyboerderij Vossenberg. U leert uw collega’s juist het beste kennen buiten de kantooruren. Wij hebben diverse mogelijkheden te bieden voor een verrassend themafeest. Ook activiteiten rondom teambuilding organiseren wij. Tevens bieden we ondersteuning bij de organisatie van uw activiteit. Maak ook de keuze voor ons partycentrum en laat uw personeelsfeest bij ons plaatsvinden. Hier zal nog lang over worden nagepraat.

Uniek vrijgezellenfeest

Wenst u een vrijgezellenfeest nabij Uddel dat geheel uniek is? Partyboerderij Vossenberg is waar u zijn moet. U heeft op onze prachtige locatie volop mogelijkheden om uw creativiteit tot bloei te laten komen. Bij ons kunt u eenvoudig een vrijgezellenfeest organiseren dat bij uw wensen past. Speel met teams tegen elkaar tijdens pub games of maak onze feestzaal tot een waar casino. Wat u ook wilt doen voor het vrijgezellenfeest, wij realiseren uw wensen maar al te graag!

Vergaderen in de natuur

Wilt u eens vergaderen op een andere locatie dan uw kantoor? Kies dan voor vergaderen in de natuur. Wij bevinden ons in een bosrijke omgeving. Door even uit uw vertrouwde omgeving in Uddel weg te zijn, komt u wellicht nog tot nieuwe inzichten. Onze sfeervolle vergaderlocatie voldoet geheel aan uw wensen. Tevens bieden wij diverse extra’s, zoals een overheerlijke lunch voor uw collega’s. Wij verzorgen namelijk ook de catering.

Uitjes en dagjes weg in Uddel

Wilt u graag een dagje weg? Een teambuilding activiteit of familiedag plannen? Dan bent u vanuit Uddel al snel in de Gelderse natuur. Onze partyboerderij organiseert regelmatig leuke uitjes in de omgeving.

Bedrijfsuitje en teambuilding activiteiten

Wilt u een teambuilding activiteit of bedrijfsuitje organiseren? Dan bent u bij onze partyboerderij op de juiste plek. Wij helpen u graag bij de organisatie van uw evenement, alsmede de bijbehorende activiteiten. Tevens bieden wij vaak gezellige (thema)feesten aan. Hierbij kunnen we ook teambuilding activiteiten organiseren. Informeer gerust bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Ideale locatie voor familiedagen

Vele families kiezen er al voor om hun (jaarlijkse) familiedag in ons partycentrum te houden. Dit omdat wij zowel binnen- als buitenactiviteiten aanbieden. Wij zetten hierbij graag wat lekkers voor uw familie op tafel, want ook uw catering kunnen wij verzorgen. Neem een kijkje hier op onze website en laat u inspireren door de diverse opties die wij uw familie in Uddel kunnen bieden.

Catering in ons partycentrum of in Uddel bij u op locatie

Wilt u catering voor uw bijeenkomst of event? Dan kunt u deze eenvoudig combineren met lekkere buffetten, desserts en kleine hapjes. Dit geheel naar uw wensen. Een familiedag is niet hetzelfde zonder het lekkerste eten. Dit geldt eveneens voor uw bruiloft of personeelsfeest. Met onze service hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de catering. Tevens kunnen wij de catering bij u op locatie in Uddel verzorgen.

Activiteiten organiseren in ons partycentrum bij Uddel

Wilt u meer informatie over ons zaalverhuur? Wilt u een activiteit laten organiseren op onze locatie? Of heeft u andere wensen? Neem dan nu contact op met ons partycentrum. U kunt ons bereiken door het contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u bellen via
0578-613800 of stuur een mail naar info@partyboerderijvossenberg.nl. Partyboerderij Vossenberg is de beste locatie voor uw event of activiteit nabij Uddel!