Partycentrum Wezep

Zaal verhuur in Wezep? Partyboerderij Vossenberg!

Een partycentrum nabij Wezep dat uw feest tot in de puntjes verzorgd. Is dat waar u naar op zoek bent? Kom naar Partyboerderij Vossenberg! Wij zijn voor elk feest dat u wenst te geven in omgeving Wezep de uitgelezen locatie. Zo worden we erg veel afgehuurd voor bedrijfsfeesten. Zeker onze teambuilding activiteiten en vergaderlocaties genieten dan gretig aftrek. Maar ook als mensen op zoek zijn naar trouwlocatie voor hun bruiloft rondom Wezep worden we vaak aangeraden door mensen die eerder bij ons zijn geweest. Bent u op zoek naar zaalverhuur omdat u themafeesten voor uw vrienden of collega’s wilt organiseren? Of wilt u weten wat er zoal mogelijk is op het gebied van familie uitjes of een dagje weg in Wezep? Kies voor onze feestzaal. Laat de specialisten van ons partycentrum deze omtoveren tot de toplocatie voor uw feest! U bereikt ons partycentrum vanuit Wezep in slechts 20 minuten!

Dé feestlocatie in Wezep

De feestzaal van ons partycentrum is voor elk feest de juiste locatie. Of u nou van knallende of ingetogen feesten houdt. Hoe kan dit? Wij bieden puur maatwerk. Geen enkel feest is bij ons hetzelfde. Vindt u deze vrijheid aan mogelijkheden een beetje lastig? Geen zorgen. Wij bieden diverse arrangementen aan. Onze themafeesten bijvoorbeeld. Deze toveren standaard bedrijfsfeesten en familie uitjes om in ware belevenissen. Uw collega’s en familieleden uit Wezep zullen het er nog vaak over hebben. Wilt u uw feest uitbreiden met extra opties? Geen probleem. Zo bieden wij de leukste teambuilding activiteiten aan. Maar ook voor vergaderlocaties kunt u bij ons terecht. Lekker eten en drinken? Onze catering helpt u aan heerlijke gerechten. Wat zijn uw wensen in Wezep?

Trouwlocatie, familiedag, teamuitje of personeelsfeest in Wezep?

Graag horen wij wat we met de feestzaal van ons partycentrum mogen doen voor uw feest. Heeft een bepaald thema in gedachten? Laat u inspireren door ons aanbod in verrassende themafeesten! Maar ook als het wat minder uitgesproken mag, leveren wij graag precies die stijl en sfeer die u wenst. Kies vanuit Wezep voor ons partycentrum, want deze:

  • Biedt de leukste themafeesten
  • Is gespecialiseerd in bedrijfsfeesten
  • Levert familie uitjes voor jong en oud
  • Beschikt over diverse vergaderlocaties
  • Staat bekend als één van de leukste trouwlocaties op de Veluwe

Catering aan huis of bij ons op locatie

Naast alle verschillende feesten en activiteiten, bieden wij ook uitgebreide catering mogelijkheden aan. U heeft bij ons de keuze uit verschillende buffetten, desserts en hapjes welke volledig naar eigen wens samen te stellen zijn. Sluit uw familiedag af met een heerlijke maaltijd of laat tijdens uw personeelsfeest schalen met hapjes rondgaan. Naast de catering bij onze partyboerderij, kunnen wij ook de catering aan huis verzorgen in Wezep.

Maak vanuit Wezep kennis met ons

Heeft u vragen aan ons partycentrum? Bel of mail naar respectievelijk 0578-613800 of info@partyboerderijvossenberg.nl. Of vul uw vragen en wensen in op ons online contactformulier. U bent bij ons partycentrum vanuit Wezep in slechts 20 minuten!