Catering

Alles in huis voor uw feest

Op zoek naar bedrijf dat gespecialiseerd is in catering? Kies voor Partyboerderij Vossenberg. Met jarenlange ervaring op het gebied van uiteenlopende feesten zijn wij de juiste keuze voor uw feest. Wegens de steeds grotere vraag van klanten naar catering buiten onze locatie hebben wij Feest aan huis opgezet. Wij zijn vooral werkzaam in de regio Epe, Apeldoorn en Zwolle, maar zijn ook in te schakelen voor andere plaatsen. Heeft u bepaalde wensen? Wij horen het graag.

Catering van verschillende buffetten

Of u nu op zoek bent naar een bedrijf dat de gehele catering verzorgt of alleen het bezorgen van het buffet. Wij regelen het voor u. Zo kunt u kiezen uit een warm en koud buffet, barbecue buffet, Italiaans buffet, ijsbuffet of nog veel meer. Alles wordt vers bereid. Wij nemen ook alle borden, bestek, kleden en servetten mee. Bent u uitgegeten? Na een belletje komen we weer bij u langs om alles op te halen inclusief de afwas. Kan het nog makkelijker?

Wij nemen alles uit handen

Tijdens de catering kunt u rekenen op een enthousiast team. Wij nemen u alle zorgen uit handen. Zo doen wij ook de catering van dranken en verzorgen wij ook alle catering benodigdheden. Zo kunt u bij ons terecht voor tenten, koelaanhanger, mobiele bbq, tafels en stoelen, toiletwagen of een podium. Maak u feest compleet en kies voor Partyboerderij Vossenberg.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Benieuwd hoe wij uw feest compleet kunnen maken? Kiest u voor catering van Partyboerderij Vossenberg, dan bieden wij u:

  • Verschillende buffetten en dranken
  • Wij verzorgen de borden, het bestek en de afwas
  • Gratis bezorging in de regio Epe, Apeldoorn en Zwolle
  • Enthousiast cateringteam
  • Alle catering benodigdheden beschikbaar zoals tenten en stoelen

header-desserts

Heeft u vragen of wilt u ons direct inschakelen?

Wilt u dat wij de catering verzorgen om uw feest compleet te maken? Of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zetten ons graag voor volle 100% voor u in. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Spreekt u liever een medewerker persoonlijk? Bel dan naar 0578-613800. De catering kunt u onbezorgd aan ons overlaten!