Partycentrum Vaassen

Zin in een memorabel feestje?

Bent u op zoek naar een partycentrum nabij Vaassen dat een feest kan realiseren dat niet snel vergeten wordt? Maak dan eens kennis met Partyboerderij Vossenberg. U vindt ons op een kwartiertje rijden van Vaassen. Wij geven de leukste bedrijfsfeesten, eventueel inclusief teambuilding activiteiten. Wij worden veelvuldig genoemd in het rijtje verrassende trouwlocaties op de Veluwe. Wij bieden themafeesten, van Country tot Casino. Wij leveren de leukste binnen- en buitenactiviteiten voor familie uitjes. En dan kunt u naast onze zaalverhuur ook nog terecht in onze diverse vergaderlocaties. Kortom, onze feestzaal biedt voor elk feest de juiste locatie. Voor welk partijtje behoefte u een partycentrum? Geef uw wensen aan ons partycentrum door vanuit Vaassen!

Wat ons partycentrum nabij Vaassen onderscheidt van de rest

Elke feestzaal is verschillend. Bij de meeste partycentra kunt u wel een zaal huren, maar dat is het dan ook. De verdere aankleding moet u zelf regelen. Gelukkig werkt ons partycentrum anders. Wij bieden all-inclusive feesten op maat. Heeft u interesse in bedrijfsfeesten waar tegelijkertijd teambuilding activiteiten plaatsvinden? Bij ons kan het. Wilt u voordat het feesten begint, eerst nog wat vergaderen? Reserveer dan een ruimte uit onze vergaderlocaties. Mag uw feest net een beetje meer knallen? Kijk dan naar ons aanbod in themafeesten. Bent u op zoek naar een locatie waar u met uw familie uit Vaassen een leuke dag kunt doorbrengen? Onze binnen- en buitenactiviteiten zijn uitermate geschikt voor familie uitjes. U begrijpt, wij onderscheiden ons op diverse punten van andere feestlocaties in omgeving Vaassen!

Vele voordelen van onze feestzaal

Uit bovenstaande opsomming begrijpt u al dat onze feestzaal voor elk soort feest de juiste locatie biedt. Hoe ingetogen of extravagant u het ook hebben wilt. Wilt u ons partycentrum afhuren voor een leuke optie uit ons assortiment themafeesten? Of zoekt u een partycentrum voor een rustig en charmant jubileumfeest? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op vanuit Vaassen, want:

  • Wij geven de leukste themafeesten
  • Wij bieden verrassende familie uitjes
  • Wij zijn expert in het geven van bedrijfsfeesten
  • Wij hebben diverse vergaderlocaties ter beschikking
  • Wij zijn één van de mooiste trouwlocaties op de Veluwe

Bel of schrijf ons vanuit Vaassen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons partycentrum? Neem dan contact met ons op. Bel naar telefoonnummer 0578-613800. U mag uw wensen ook schriftelijk bij ons achterlaten op ons online contactformulier of via e-mailadres info@partyboerderijvossenberg.nl. Ons partycentrum is vanuit Vaassen in slechts een kwartiertje te bereiken!