Partycentrum Barneveld

Partyboerderij Vossenberg: zaalverhuur in regio Barneveld

Wanneer u op zoek bent naar een partycentrum in de regio Barneveld, bent u bij Partyboerderij Vossenberg aan het juiste adres! Wij helpen u met het organiseren van een fantastisch bedrijfsfeest, bruiloft, teamuitje of dagje weg! U kunt bij ons natuurlijk terecht voor zaalverhuur, maar we regelen ook andere zaken. Denk hierbij onder andere aan catering en een stijlvol ontvangst. Tijdens het gehele proces staan uw persoonlijke wensen op de voorgrond. Kortom, voor de ideale feestlocatie in de regio Barneveld komt u naar Partyboerderij Vossenberg. Wij helpen onder andere met:

  • Zaalverhuur en een feest organiseren
  • Vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie
  • Het organiseren van een uitje of dagje weg
  • Catering aan huis in Barneveld of bij ons op locatie

Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden met een van onze medewerkers te bespreken.

Feestzaal huren in onze partyboerderij

Bij Partyboerderij Vossenberg gaan we met veel plezier aan de slag met het organiseren van heel veel verschillende soorten feesten voor onze gasten uit Barneveld. We beschikken over mooie, sfeervolle terrassen en zalen die de perfecte feestlocatie vormen. Bovendien is de partyboerderij midden in de prachtige natuur gevestigd. Komt u ook een zaal huren en uw feest bij ons vieren?

Prachtige trouwlocatie

Partyboerderij Vossenberg is een zeer geschikte trouwlocatie in de buurt van Barneveld. Wij snappen dat iedereen zo’n speciaal feest als een bruiloft weer op een andere manier wil vieren. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de bruiloft geheel naar wens te organiseren. Daarbij staat gastvrijheid altijd hoog in het vaandel. Onze sfeervolle zalen zijn de perfecte trouwlocatie!

Bedrijfs- of personeelsfeest

Lijkt het u leuk om uw collega’s eens in een andere setting te zien? Organiseer dan een bedrijfsfeest of personeelsfeest in onze partyzaal! Op die manier leert u elkaar echt kennen. Bij Partyboerderij Vossenberg organiseren we verrassende themafeesten en leuke teambuilding activiteiten. Samen met ons organiseert u een personeelsfeest waar uw collega’s het nog jaren over zullen hebben!

Vrijgezellenfeest met een thema

U denkt misschien niet meteen aan Partyboerderij Vossenberg wanneer u bezig bent met het organiseren met een vrijgezellenfeest, maar toch beschikken wij over de perfecte feestlocatie, ook voor vrijgezellenfeesten. Naast de spectaculaire locatie bieden wij bovendien een zeer ruim aanbod aan activiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van leuke pub games, of tover onze feestzaal om tot een heus casino! Bij Partyboerderij Vossenberg organiseert u het leukste vrijgezellenfeest.

Comfortabel vergaderen in Barneveld

Om hard te feesten, moet er natuurlijk ook hard gewerkt worden. Daarom bieden we de mogelijkheid om een zaal te huren om in te vergaderen. Ga even weg van uw kantoor in Barneveld, en kom vergaderen in een andere omgeving voor een frisse blik en nieuwe ingevingen. Bij Partyboerderij Vossenberg bieden we een prachtige vergaderlocatie die aan al uw wensen voldoet. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om uw vergadering uit te bereiden met een heerlijke lunch.

Organisatie van een uitje of dagje weg

In ons partycentrum kunt u dus feesten organiseren en vergaderen met collega’s, maar het is ook de ideale plek voor een bedrijfs- of teamuitje, of voor een gezellige familiedag. Heel wat families en bedrijven hebben hun uitje al bij ons gevierd in de prachtige Gelderse natuur, niet ver van Barneveld.

Bedrijfsuitje en teambuilding

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje kiezen bedrijven regelmatig voor het sfeervolle partycentrum van Partyboerderij Vossenberg. Wij bieden onder andere de mogelijkheid om een feest te organiseren (kijk eens rond op onze site voor inspiratie wat betreft onze themafeesten) of om verschillende teambuilding activiteiten te ondernemen.

Ideale locatie voor een familiedag

Bij Partyboerderij Vossenberg bieden we de mogelijkheid om zowel binnen- als buitenactiviteiten te organiseren. De vele verschillende opties maakt het de ideale locatie voor een familiedag. Deze familiedag kunt u na afloop combineren met smakelijke gerechten van onze catering. Hier op de website vindt u in ieder geval alvast flink wat inspiratie voor het organiseren van activiteiten voor uw familiedag.

Catering thuis in Barneveld of op locatie

Naast feesten en activiteiten kunt u ook contact met ons opnemen voor zeer uitgebreide catering mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze heerlijke buffetten, desserts en hapjes die helemaal naar eigen wens samen te stellen zijn. U sluit uw familiedag bijvoorbeeld af met een heerlijke maaltijd, of u kiest ervoor om schalen met lekkere hapjes rond te laten gaan tijdens uw personeelsfeest. We regelen de catering in ons partycentrum, maar u kunt de catering van Partyboerderij Vossenberg ook op andere locaties inzetten, bijvoorbeeld thuis in Barneveld.

Kom langs bij ons partycentrum in de buurt van Barneveld

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft zaalverhuur bij Partyboerderij Vossenberg? Neem dan eenvoudig contact met ons op! Dat kan door het contactformulier hier op de site in te vullen, te bellen naar 0578-613800 of door een mail te sturen naar info@partyboerderijvossenberg.nl. Kom ook langs bij Partyboerderij Vossenberg, en organiseer uw feest of uitje in ons partycentrum in de regio Barneveld!