Partycentrum Kampen

Zaalverhuur bij Kampen van Partyboerderij Vossenberg

Bent u op zoek naar een partycentrum in de omgeving van Kampen? Dan bent u bij Partyboerderij Vossenberg aan het juiste adres. Bij ons organiseert u een fantastisch bedrijfsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest, bruiloft of dagje weg dat uw gasten nooit meer zullen vergeten. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor zaalverhuur. Echter regelen we ook andere zaken. Denk bijvoorbeeld onder andere aan de catering en een stijlvolle ontvangst. Bij de organisatie van uw feest houden we natuurlijk altijd rekening met al uw wensen. Kortom, Partyboerderij Vossenberg is de perfecte feestlocatie in de regio Kampen. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Hulp bij het organiseren van een feest
  • Zaalverhuur
  • Organiseren van een uitje of dagje weg
  • Catering aan huis in Kampen of op locatie
  • Vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie

Een feestzaal huren

Wij van Partyboerderij Vossenberg verhuren al jarenlang onze zalen voor een breed scala aan feesten en activiteiten voor gasten in de regio Kampen. De mooie, sfeervolle terrassen en zalen vormen de ideale feestlocatie. Daarbij staat onze boerderij midden in de prachtige Gelderse natuur. Wilt u bij ons een zaal huren en een feest organiseren? Neem gerust contact met ons op!

Trouwlocatie voor uw bruiloft

Onze mooie feestzalen midden in de natuur in de buurt van Kampen maken van Partyboerderij Vossenberg de ideale trouwlocatie. Elke bruiloft is speciaal, en iedereen wil hem anders invullen. Daarom houden wij bij elke bruiloft rekening met alle persoonlijke wensen. Zo maken we er een uniek feest van. Kom ook trouwen in een van onze mooie feestzalen!

Het leukste vrijgezellenfeest

Echter moet er voor de bruiloft natuurlijk ook een leuk vrijgezellenfeest georganiseerd worden! Ook hiervoor kunt u terecht bij Partyboerderij Vossenberg. Wij beschikken over de perfecte feestlocatie, met veel ruimte voor leuke activiteiten. Strijd in teams tegen elkaar in leuke pub games, of tover onze feestzaal om tot een compleet casino, het kan allemaal bij Partyboerderij Vossenberg!

Bedrijfs- en personeelsfeesten

Wilt u uw collega’s echt leren kennen? Dat kan pas echt als u ergens anders bent dan op de werkvloer. Organiseer daarom bij Partyboerderij Vossenberg een leuk personeelsfeest of bedrijfsfeest! Wij zijn regelmatig de aangewezen locatie voor leuke themafeesten of verrassende (en effectieve) teambuilding activiteiten. Wij helpen u met het organiseren van een bedrijfsfeest waar nog jaren over nagepraat wordt!

Vergaderen in Kampen

Echter kan er met uw collega’s natuurlijk niet alleen maar gefeest worden. Er is ook werk aan de winkel. Verruil uw kantoor in Kampen eens voor een nieuwe omgeving, en kijk met een frisse blik naar uw werk door bij Partyboerderij Vossenberg een zaal te huren om in te vergaderen. Onze vergaderlocatie laten wij aan al uw wensen voldoen. Zo kunt u bij ons terecht voor extra’s zoals een uitgebreide lunch. Wij verzorgen immers ook de catering.

Uitjes en dagjes weg

Naast feesten en vergaderen is ons partycentrum ook perfect voor dagjes weg, zoals een familiedag of een teamuitje. Dit doet u midden in de prachtige Gelderse natuur in de buurt van Kampen. Hier onderneemt u zowel binnen als buiten de leukste activiteiten.

Organiseer uw familiedag in ons partycentrum

Bij Partyboerderij Vossenberg worden regelmatig verschillende binnen- en buitenactiviteiten ondernomen. Zo kiezen steeds meer families uit de regio Kampen ervoor om hun (jaarlijkse) familiedag bij ons te vieren. Wij verzorgen dan ook de catering volledig naar wens. Dat betekent dat u de dag af kunt sluiten met een heerlijk diner. U vindt hier op de website veel inspiratie voor leuke activiteiten die u tijdens de familiedag kunt ondernemen.

Bedrijfs- en teamuitjes

Ook bedrijven uit de regio Kampen kiezen er regelmatig voor om hun bedrijfsuitje in ons partycentrum te vieren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellig personeelsfeest met een uniek thema? Het is ook mogelijk om verschillende teambuilding activiteiten te ondernemen. Overigens kunt u het teamuitje aanvullen met heerlijke cateringmogelijkheden.

Catering thuis in Kampen of op locatie

Buiten de verschillende feesten en activiteiten kunt u bij ons ook terecht voor veel uitgebreide mogelijkheden wat betreft catering. Kies bijvoorbeeld voor onze heerlijke buffetten, desserts of hapjes. Deze kunt u helemaal naar eigen wens samenstellen. Uw familiedag afsluiten met een lekkere maaltijd? Een schaal met heerlijke hapjes rond laten gaan? Wij verzorgen ook de catering, zowel in de partyboerderij als op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis in Kampen.

Feesten in Partyboerderij Vossenberg bij Kampen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor zaalverhuur en het ondernemen van verschillende activiteiten? Neem gerust contact met ons op! Dat doet u via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 0578-613800 of door een mail te sturen naar info@partyboerderijvossenberg.nl. Het beste feest in de regio Kampen viert u bij Partyboerderij Vossenberg!