Partycentrum Elspeet

Feesten, uitjes, catering & vergaderen in Elspeet

Ben je op zoek naar een partycentrum in Elspeet? Dan ben je bij Partyboerderij Vossenberg in Epe aan het juiste adres. Op slechts 20 minuten rijden vanuit Elspeet vind je onze feestlocatie, waar wij als sinds jaar en dag de meest uiteenlopende feesten organiseren. Van bedrijfsfeesten tot aan vrijgezellenfeesten en themafeesten. Niet is te gek en alles is mogelijk op onze feestlocatie. Ook bieden wij zaalverhuur aan om te vergaderen in een bijzondere bosrijke omgeving en kunnen wij de catering aan huis in Elspeet verzorgen. En als dat nog niet alles is. Wie bieden ook diverse binnen en buiten uitjes aan. Waarvoor wil je ons inschakelen?

  • Zaalverhuur en organiseren feesten
  • Het huren van een vergaderruimte in een bijzondere omgeving
  • Vier je familiedag, dagje weg of teamuitje bij ons
  • Het verzorgen van de catering (aan huis of bij ons op locatie)

Heb je vragen en wil je graag meer informatie weten over onze partycentrum nabij Elspeet? Aarzel dan niet en vul het contactformulier op de pagina in of bel naar 0578-613800.

De perfecte feestlocatie voor uw feest

In de loop der jaren hebben wij veel diverse feesten georganiseerd voor families, bedrijven en teams in en uit Elspeet. Inmiddels weten steeds meer gasten ons ook dan te vinden. De combinatie van onze sfeervolle feestzalen en de schitterende Veluwse omgeving is een garantie op succes. Waarvoor wil jij een van onze zalen huren?

Trouwlocatie voor je bruiloft

Een bruiloft is een speciale aangelegenheid en het vinden van een geschikte trouwlocatie is erg belangrijk. Bij onze partycentrum hebben wij al veel ervaring met het organiseren van bruiloften. Onze feestzalen zijn hier perfect voor ingericht en de bosrijke omgeving met het hele plaatje compleet. Voor een prachtige trouwlocatie in de omgeving van Elspeet kom je dan ook naar Partyboerderij Vossenberg.

Personeelsfeest of bedrijfsfeest

Wil je een feest of uitje organiseren voor jouw collega’s of personeel? Dan leent partycentrum Vossenberg zich hier perfect voor. Wie bieden verschillende themafeesten aan en verschillende uitjes in de omgeving van Elspeet. En om bedrijfsfeest of personeelsfeest helemaal compleet te maken, kunt u afsluiten met een heerlijke catering. Alles is mogelijk!

Vrijgezellenfeest en themafeesten

Gaat er binnenkort iemand trouwen en wil je voor hem of haar een vrijgezellenfeest organiseren in de omgeving van Elspeet? Kom dan eens naar onze Partyboerderij. U kunt door ons brede aanbod aan uitjes en feesten de gehele dag bij ons doorbrengen. Tover een van onze zalen om tot een casino of ga de natuur in en organiseer daar verschillende activiteiten. Alles is mogelijk en wij garanderen je dat het vrijgezellenfeest een groot succes zal worden.

Vergaderlocatie in de bijzondere omgeving van elspeet

Naast het organiseren van feesten, kunt u ook onze zalen huren om te komen vergaderen. Vergaderen in een andere omgeving zien wij steeds vaker en dit merken wij ook bij onze partycentrum. Bedrijven in Elspeet weten onze bijzondere vergaderlocatie inmiddels dan ook te vinden en komen regelmatig terug bij ons. De vergadering is eventueel ook uit te breiden met catering mogelijkheden.

TIP: Wat ook leuk is, is om uw vergadering uit te breiden met enkele teambuilding activiteiten in de omgeving van Elspeet. Veel bedrijven zijn je al voorgegaan en komen hierdoor graag terug bij onze vergaderlocatie.

Plan een uitje of dagje weg bij ons

Wist je dat wij een breed scala aan uitjes aanbieden? Maak een ritje op een solex door de omgeving van Elspeet of organiseer een middag oud Hollandse spellen. Alles is mogelijk bij ons, waardoor wij een zeer geschikte locatie zijn voor een familiedag of dagje uit.

Bedrijfs-, personeels- of teamuitje

Veel bedrijven in en rondom Eslpeet organiseren hun bedrijfs- of teamuitje bij onze partycentrum. Bedrijven kunnen vervolgens kiezen u het organiseren van een feest, verschillende teambuilding activiteiten of een combinatie van beide.

Familiedag

Door ons aanbod van diverse binnen-, buitenactiviteiten is er veel te doen bij onze partycentrum. Van een gps tocht tot aan pub games. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hierdoor zijn we een perfecte locatie voor een familiedag in de regio van Elspeet. Je kunt de hele dag bij ons samenstellen en afsluiten met een heerlijke maaltijd. Verschillende familie uitjes kunt u vinden op onze website.

Catering op locatie of aan huis

Wil je geen feest, uitje of vergadering organiseren? Maar ben je juist op zoek naar een organisatie die de catering kan verzorgen? Ook dan ben je bij Partyboerderij Vossenberg aan het juiste adres. Kies uit verschillende arrangementen en desserts en stel de volledige catering samen. Daarnaast kun je kiezen voor catering bij ons op locatie of bij u aan huis in Elspeet.

Kies ook voor onze partycentrum in Elspeet?

Ben je overtuigd of wil je graag nog meer weten over onze feesten, uitjes, vergader- en cateringmogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0578-613800 of mail naar info@partyboerderijvossenberg.nl. Het is ook mogelijk om even een bezoekje te brengen aan onze partyboerderij om de verschillende zalen te bekijken. Vanuit Elspeet is dit slechts 20 minuten rijden. Partyboerderij Vossenberg is de meest geschikte partycentrum in de regio van Elspeet.