Feesten

Wat voor een feest wilt u vieren?

Huwelijksfeest

De een viert zijn of haar huwelijk ingetogen en intiem, de ander juist heel uitbundig en los. Ieder heeft zijn of haar eigen wensen. Wij verzorgen uw huwelijksfeest zoals u dat wilt vieren.

Bedrijfsfeest

Natuurlijk wil je een bedrijfsfeest organiseren waar nog lang over gesproken word. Lekker met de collega’s op stap in een andere setting en omgeving dan op het werk.

Verjaardagsfeest

Elke verjaardag is natuurlijk een mooie aangelegenheid om een feestje te vieren. Lekker ongedwongen met de familie en vrienden een hapje en drankje en niets moet en alles mag.

Arrangementen

Bij ons kunt u ook terecht voor diverse feest arrangementen. Wij hebben voor u al enkele arrangementen opgesteld om een indruk te krijgen waar wat wij voor u kunnen betekenen.

Themafeesten

Een echte Après-ski party of een 60’s & 70’s party? Themafeesten maken net uw feest net iets specialer. Het wordt nog leuker als uw gasten gekleed komen in de sfeer van het thema.

Ontvangst

Uiteraard worden uw gasten bij aankomst door één van onze gastheren of gastvrouwen welkom geheten. U heeft de keuze uit verschillende soorten gebak en drankjes. Voor wijnliefhebbers is er een wijnbuffet.