Partycentrum Epe

Een locatie voor al uw feesten, uitjes en vergaderruimtes

Welkom bij partycentrum Vossenberg in Epe voor al uw zaalverhuur. In de onze bosrijke omgeving worden door ons en onze gasten wekelijks de leukste zalen gehuurd en feesten gegeven. Denk hierbij aan themafeesten en huwelijksfeesten en -recepties. Ook onze zakelijke gasten bedienen wij graag. Onze ruimtes zijn ook te huren als vergaderlocaties. Wilt u wel eens iets anders, kom dan bij ons vergaderen in Epe. Wij regelen alles belangrijke details voor u. U hoeft alleen maar aan te schuiven.

Huur een zaal

U kunt bij ons in Epe ook een zaal huren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest en themafeesten. Ons partycentrum leent zich uitstekend voor een diversiteit aan activiteiten en evenementen. Wilt u hier graag meer over weten? Informeer dan eens naar onze mogelijkheden.

Van uw receptie een feest maken; Vossenberg doet het gewoon

Uw bruiloft vieren bij ons kan uiteraard ook. Doordat wij een behoorlijke en sfeervolle zaal hebben, kunt u bij ons zeer goed terecht wanneer u uw gasten graag wilt trakteren op een fijne ambiance en overheerlijke hapjes. Wij hebben drie verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen.

  1. Het “Gewoon goed”-arrangement
  2. Het “lekker feesten”- arrangement
  3. Het “party” – arrangement

U kan uiteraard bij ons terecht met al uw wensen en ideeën. Wij willen graag bijdragen aan de dag die de mooiste van uw leven zal zijn. En dat maakt ons geschikt tot een perfecte trouwlocatie in Epe

Wij de ideeën, u een geweldig bedrijfsfeest

Uw personeelsfeest bij ons in Epe organiseren is een originele manier om uw collega’s in een ander daglicht te zien. Met onze binnen- en buitenactiviteiten en onze teambuilding evenementen, kunnen wij u helpen om van uw personeelsfeest een fijne dag en/of avond te maken. Wij bieden diverse teamfeesten, arrangementen, activiteiten en bovenal lekker eten aan in de Vossenberg. Met ons diverse en verzorgde aanbod zult u een feest beleven waarover nog lang nagesproken zal worden.

Uw vrijgezellenfeest bij ons zwembad vieren?

Als u uw broer, zus, vriend of vriendin graag wilt verrassen met een vrijgezellenfeest in Epe, dan is onze partyboerderij bij uitstek de perfecte feestlocatie. Als jij het wilt, toveren we onze zalen om tot een heus casino, of een poolparty bij het zwembad. Klinkt dat als muziek in de oren? Wij hebben nog meer goede ideeen. Wil je meer weten? Neem dan eens contact met ons op. of kom langs in Epe.

Vergaderen op de Veluwe

Bent u op zoek naar een functionele en bijzondere vergaderlocatie, dan zit u bij ons in Epe ook goed. Wij bieden diverse zalen aan waarin u met uw team kunt vergaderen. U en uw collega’s worden door ons in stijl ontvangen en wij zorgen dat de koffie voor u klaar staat, precies zoals u het wilt hebben. Heeft u een lange dag voor de boeg, met verschillende vergaderingen? Wij zorgen ook voor overheerlijke buffetten waarmee u er weer lekker tegenaan kunt. U bent daarna van harte uitgenodigd om lekker te blijven borrelen.

Lekker een dagje weg in de natuur van Epe

Wilt u een uitje organiseren op de Veluwe en weet u nog niet goed waar u terecht kunt? Wij verzorgen graag een dagje uit voor u en uw familie of vrienden. Ons partycentrum in Epe heeft werkelijk alles in huis waarmee uw dagje weg een waar succes zal worden. Bij slecht weer verzorgen wij diverse binnenactiviteiten voor u. Wanneer het weer het toelaat hebben wij ook een diversiteit aan buitenactiviteiten waar u heerlijk mee kan ontspannen. Tijdens alle activiteiten zorgen wij voor alle versnaperingen zodat u nergens meer aan hoeft te denken. Laat u lekker verwennen door ons tijdens uw dagje weg.

Van uw bedrijfsuitje maken wij een feest

Wilt u graag uw team of uw hele bedrijf trakteren op een dagje weg of een bedrijfsuitje? Wij zijn ster in het faciliteren en organiseren van een teamuitje of bedrijfsuitje. Zo kunt u uw collega’s beter leren kennen tijdens de teambuilding activiteiten. En ook daarna tijdens het eten en ‘s avonds kunt onder het genot van een hapje en drankje uw collega’s in een ander daglicht zien. Kom eens langs in Epe om de sfeer te proeven en uw vragen te stellen.

Uw familie verzorgen wij op uw familiedag

Uw familiedag maken wij tot een heerlijke verzorgde dag waar u uw aandacht kunt besteden aan uw familie in plaats van aan de hors d’oeuvres. Wij zorgen voor alles wat u nodig heeft om een fijne dag met uw familie te kunnen doorbrengen. Wilt u weten wat het inhoudt als wij zeggen dat wij aan alles hebben gedacht? Neem dan eens contact met ons op of kom langs bij ons in Epe. Wij zorgen dat de koffie klaarstaat.

Onze catering bij u op tafel

Wilt u graag uw catering in de omgeving van Epe laten verzorgen door partycentrum Vossenberg? Of nu bij ons aanschuift of op uw eigen locatie of aan huis uw buffet wilt laten verzorgen. Wij komen het graag bij u leveren. Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. In alle gevallen beloven wij dat het eten u goed zal smaken. De liefde voor het vak en de smaakvolle gerechten zullen uw smaakpapillen flink prikkelen.

Wees welkom bij ons in Epe

Of u nu de catering bij u aan huis wilt laten leveren, of uw vrijgezellenfeestje bij ons in het zwembad wilt vieren. Wij zullen er alles aan doen om uw feest tot een succes te maken. Bel ons om te informeren naar alle mogelijkheden. 0578-613800 is ons telefoonnummer. Maar u bent ook van harte uitgenodigd om kennis te maken met onze partyboerderij in Epe; wij zorgen voor de koffie!