Themafeesten

Voor elke gelegenheid zijn wij uw adres

Bent u op zoek naar een locatie waar u themafeesten kunt organiseren? Dan bent u bij ons van Partyboerderij Vossenberg op de goede plek. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen ze voor u realiseren. Zowel grote als kleine groepen zijn bij ons van harte welkom. Daarnaast hebben wij een zwembad en terras, waarvan u in de zomer uitstekend gebruik kunt maken. U kiest toch ook voor ons?

Ook een plekje voor de kleine gasten

Wanneer u themafeesten organiseert, dan wilt u daar ook zelf van kunnen genieten. U wilt zich niet bezighouden of iedereen zich wel vermaakt. Dan zit u bij ons goed. Wij zorgen ervoor dat zelfs de kleinste gasten een leuke tijd hebben. Zo kunnen wij voor verschillende themafeesten een plek inrichten waar kinderen zich kunnen vermaken. Een speciale knutselhoek of filmzaal, wij regelen het voor u. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er lekkere hapjes en drankjes zijn voor onze kleine gasten.

Profiteer van onze klantgerichte werkwijze

Wij doen graag dat stapje extra voor al onze gasten. Naast dat wij graag diverse themafeesten voor u organiseren, kunnen wij meer voor u betekenen. De catering bijvoorbeeld nemen wij u ook graag uit handen. U heeft bij ons de keuze uit diverse buffetten. Denkt u bijvoorbeeld aan Italiaans, stamppotten en zelfs een ijsbuffet is mogelijk. Daarnaast kunnen wij voor al onze themafeesten ook een welkomsthapje en drankje verzorgen.

5 redenen om voor ons te kiezen

  1. Wij organiseren diverse themafeesten inclusief aankleding van de zaal voor u
  2. Uw wensen staan bij onze partyboerderij centraal
  3. Wij kunnen ook de catering voor u verzorgen
  4. Door onze heldere werkwijze weet u vooraf wat u kunt verwachten
  5. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat werkt

Laat ons uw themafeesten organiseren

Wilt u graag meer weten over onze themafeesten? Of zou u graag direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Telefonisch zijn wij te bereiken op: 0578-613800. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wilt u ons graag mailen, dan kan dat naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Voor themafeesten moet u bij Partyboerderij Vossenberg zijn.