Partycentrum Garderen

Partyboerderij Vossenberg: zaalverhuur in regio Garderen

Wilt u in een partycentrum in de buurt van Garderen een feest organiseren? Dan bent u bij Partyboerderij Vossenberg aan het juiste adres! Wij zorgen, samen met u, voor een fantastisch bedrijfsfeest, bruiloft, teamuitje of dagje weg. Ook kunt u naast zaalverhuur bij ons terecht voor catering, een stijlvol ontvangst en hulp bij het organiseren van uw activiteiten. Wij houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Partyboerderij Vossenberg is de perfecte feestlocatie voor uw evenement in de regio Garderen! U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Het organiseren van een feest
  • Zaalverhuur
  • Het organiseren van een uitje of dagje weg
  • Catering aan huis in Garderen of bij ons op locatie
  • Vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie

Feestzaal huren in ons partycentrum

Wij organiseren met veel plezier feesten en uitjes voor onze gasten uit Garderen. Wij hebben de leukste feestlocatie met sfeervolle zalen en gezellige terrassen. Het partycentrum is midden in de Gelderse natuur gevestigd. Dit betekent dat bij ons kunt genieten van een prachtige omgeving. Kom ook bij ons een zaal huren om uw feest te vieren!

Trouwlocatie in regio Garderen

Bij Partyboerderij Vossenberg snappen we dat een bruiloft een speciaal feest is, dat iedereen anders in wil vullen. Daarom houden wij altijd rekening met al uw individuele wensen. Hierdoor zijn wij de meest geschikte trouwlocatie in de regio Garderen. Gastvrijheid en service hebben we hoog in het vaandel staan. Kies ook voor de perfecte trouwlocatie voor uw bruiloft: Partyboerderij Vossenberg!

Bedrijfs- en personeelsfeesten in Garderen

Heeft u hard gewerkt, en zijn u en uw collega’s toe aan wat ontspanning? Organiseer dan een leuk bedrijfs- of personeelsfeest in onze ruime partyzaal! Door elkaar eens buiten kantoor te zien leert u uw collega’s pas echt kennen. Wij bieden de mogelijkheid om leuke en verrassende (thema)feesten en teambuilding activiteiten te organiseren. Wij helpen u natuurlijk graag bij deze organisatie. Wanneer u kiest om een personeelsfeest bij Partyboerderij Vossenberg te organiseren, zullen uw collega’s nog lang over de avond napraten!

Uniek vrijgezellenfeest

Bent u bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest, en wilt u er een uniek evenement van maken? Kies er dan voor om het vrijgezellenfeest bij Partyboerderij Vossenberg te houden! Op onze prachtige locatie kunt u uw creativiteit de vrije loop laten, en een vrijgezellenfeest organiseren dat helemaal naar wens is. Kies er bijvoorbeeld voor om teams tegen elkaar te laten spelen in leuke pub games, of tover onze feestzaal om tot een waar casino! Wat u ook in gedachten heeft, het kan allemaal bij Partyboerderij Vossenberg.

Vergaderen in de natuur

Om hard te kunnen feesten moet er ook hard gewerkt worden. Vandaar dat u bij Partyboerderij Vossenberg een zaal kunt huren om in te vergaderen. Door even weg te zijn van uw kantoor in Garderen en zaken te bespreken in een nieuwe omgeving komt u vast tot nieuwe inzichten. Bij Partyboerderij Vossenberg vindt u prachtige vergaderlocaties die volledig aan uw wensen voldoen. Wij kunnen u ook voorzien van extra’s. Wilt u bijvoorbeeld genieten van een lekkere lunch? Dan verzorgen wij graag de catering.

Uitjes en dagjes weg in Garderen

Gaat u er in Garderen regelmatig op uit, bijvoorbeeld voor teambuilding activiteiten met uw collega’s en leuke familiedagen? Dan kunt u terecht in de prachtige Gelderse natuur. Bij ons vinden namelijk regelmatig leuke uitjes plaats.

Bedrijfsuitje en teambuilding activiteiten

Wilt u een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit organiseren? Dat doet u natuurlijk bij Partyboerderij Vossenberg. Wij helpen u met het organiseren van de leuksten feesten en activiteiten. Zo vinden er bij ons regelmatig (thema)feesten plaats, en verrassen we met leuke teambuilding activiteiten. Neem gerust eens contact op met een van onze medewerkers om alle mogelijkheden te bespreken.

Ideale locatie voor een familiedag

Regelmatig kiezen families ervoor om hun (jaarlijkse) familiedag te organiseren bij Partyboerderij Vossenberg. Dat komt onder andere doordat we het mogelijk maken om zowel binnen als buiten activiteiten te organiseren. Daarbij zetten we ook graag lekkers voor u en uw familie op tafel. Wij verzorgen namelijk ook de catering. Neem een kijkje op de site, en laat u inspireren door de vele mogelijkheden voor een familiedag in de buurt van Garderen.

Catering: in ons partycentrum of thuis in Garderen

Zoals gezegd verzorgen we bij Partyboerderij Vossenberg ook de catering. Zo combineert u gemakkelijk uw feesten of activiteiten met de lekkerste buffetten, desserts en hapjes. En dit alles helemaal naar wens. Aan het einde van een intensieve familiedag geniet u dus van een lekker buffet, en geen personeelsfeest is compleet zonder dat er hapjes rondgaan. U hoeft zelf niet meer aan de catering te denken! Het is overigens ook mogelijk om onze cateringservice op locatie in te schakelen, bijvoorbeeld thuis in Garderen.

Activiteiten organiseren in ons partycentrum bij Garderen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van zaalverhuur of een activiteit organiseren bij Partyboerderij Vossenberg? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, telefonisch via 0578-613800 of stuur een mail naar info@partyboerderijvossenberg.nl. Partyboerderij Vossenberg is de ideale locatie voor het organiseren van de leukste feesten en activiteiten in de regio Garderen!