Partycentrum Heerde

Een feest dat niet snel vergeten wordt

Zoekt u een partycentrum nabij Heerde waar feesten gegeven worden die niet snel vergeten worden? Dan bent u bij Partyboerderij Vossenberg aan het juiste adres, slechts 15 minuutjes van Heerde. Bij ons kunt u terecht voor bedrijfsfeesten (inclusief verrassende teambuilding activiteiten), huwelijksfeesten, themafeesten, verjaardagsfeesten en familie uitjes. Naast zaalverhuur bieden wij nog diverse vergaderlocaties aan. En wist u dat u op onze terrassen en in onze feestzaal ook kunt genieten van heerlijke catering? U begrijpt, ons partycentrum biedt all-inclusive feesten. Geef snel aan ons partycentrum vanuit Heerde door welk feest u wilt geven!

Ons partycentrum nabij Heerde is niet zomaar een locatie

Het zoeken naar een juiste feestzaal kan een heuse klus zijn. Zo is het vinden van een droomlocatie tussen tientallen trouwlocaties erg lastig. Zoekt u een locatie voor een heisessie met uw bedrijf? Dan wilt u weten waar zowel leuke teambuilding activiteiten als praktische vergaderlocaties aangeboden worden. En moet u na het vergaderen verplaatsen vanuit Heerde naar een ander partycentrum waar ze bedrijfsfeesten aanbieden? Dat is niet erg handig. Kies daarom voor Partyboerderij Vossenberg! Wij hebben alles onder één dak. U kunt bij ons vergaderen, eten, drinken, dansen én elkaar beter leren kennen. Omdat wij zo’n breed scala aan activiteiten aanbieden zijn wij voor allerhande feesten een toplocatie. Vraag gerust naar onze mogelijkheden in themafeesten en familie uitjes! Wij zien uw vragen en wensen graag tegemoet vanuit Heerde.

Waar onze feestzaal om bekend staat

De ene feestzaal is de andere niet. Wat die van ons zo bijzonder maakt is dat deze steeds weer omgetoverd kan worden in precies dat partycentrum dat u verlangt voor uw feest. Wij bieden namelijk maatwerk aan. Om het u makkelijker te maken, bieden wij enkele opties aan themafeesten aan. Zin in een Country & Western feest of een Casino-avond? In ons partycentrum kan het. Laat u onderdompelen in een geheel verzorgd feest. Aan welke soort feest zit u te denken in Heerde?

  • Bent u benieuwd naar themafeesten?
  • Zoekt u een locatie voor familie uitjes?
  • Bent u op zoek naar vergaderlocaties?
  • Zoekt u naar charmante trouwlocaties?
  • Bent u geïnteresseerd in bedrijfsfeesten?

Neem dan een kijkje bij Partyboerderij Vossenberg!

Catering aan huis of bij ons op locatie in Heerde

Naast alle verschillende feesten en activiteiten, bieden wij ook uitgebreide catering mogelijkheden aan. U heeft bij ons de keuze uit verschillende buffetten, desserts en hapjes welke volledig naar eigen wens samen te stellen zijn. Sluit uw familiedag af met een heerlijke maaltijd of laat tijdens uw personeelsfeest schalen met hapjes rondgaan. Naast de catering bij onze partyboerderij, kunnen wij ook de catering aan huis verzorgen in Heerde.

Wij laten Heerde graag zien wat ons partycentrum in petto heeft!

Interesse in onze feestlocatie? Vul uw vragen of wensen dan in ons op contactformulier, mail ze naar info@partyboerderijvossenberg.nl of bel naar 0578-613800. Uw ideale, all-inclusive partycentrum nabij Heerde is Partyboerderij Vossenberg!