Partycentrum Emst

Zaal verhuur in Emst? Feestlocatie Vossenberg voor al uw feesten!

Zoekt u naar een partycentrum nabij Emst aan wie u de gehele organisatie van uw feest kunt overdragen? Benader dan Partyboerderij Vossenberg vanuit Emst! Wij zijn uw all-inclusive partycentrum. Geef aan ons door wat uw wensen zijn en wij verwezenlijken deze in een topfeest. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden qua bedrijfsfeesten? Laat ons u meenemen in ons grote assortiment aan teambuilding activiteiten. Ook bieden wij diverse grappige themafeesten aan. Geen collega die nog op z’n stoel blijft zitten in onze feestzaal! Mocht er ook nog wat vergaderd moeten worden vooraf, dan kunt u terecht in één van onze vergaderlocaties. Maar ook buiten bedrijven om bieden wij de uitkomst. Voor familie uitjes bijvoorbeeld. Of voor verloofde stellen die op zoek zijn naar trouwlocaties. Maak een afspraak met ons partycentrum vanuit Emst als u meer wilt weten over ons aanbod in feesten.

Ons partycentrum is vanuit Emst in nog geen kwartier te bereiken

Fijn om te weten is dat de feestzaal van ons partycentrum in slechts iets meer dan 10 minuten vanuit Emst te bereiken is. Daarnaast biedt ons partycentrum nog veel meer voordelen. Zo bieden wij een ruime feestzaal, diverse vergaderlocaties en een ruim terras aan. Met zwembad! Dit maakt ons de ideale locatie voor familie uitjes. Maar ook als u uw collega’s op een geheel nieuwe manier wilt leren kennen, bieden onze themafeesten uitkomst. Wij kunnen deze bedrijfsfeesten tevens uitbreiden met teambuilding activiteiten. Maar ook uw verjaardagsfeest of bruiloft is prima te organiseren in ons partycentrum. Precies naar uw wens en volledig op maat. Geef uw wensen vandaag nog aan ons door vanuit Emst!

Hier biedt onze feestzaal ruimte voor

Partyboerderij Vossenberg is ook voor uw feest vanuit Emst de toplocatie. Want wij bieden u de:

  • Verrassendste themafeesten
  • Meest bijzondere vergaderlocaties
  • Leukste familie uitjes voor jong en oud
  • Gezelligste variant van vele trouwlocaties
  • Bedrijfsfeesten waar nog vaak over gesproken wordt

Wat zijn uw wensen vanuit Emst?

Graag horen wij welk soort feest u wilt laten plaatsvinden in ons partycentrum. U kunt Partyboerderij Vossenberg op diverse manieren bereiken. Bel naar telefoonnummer 0578-613800, mail naar info@partyboerderijvossenberg.nl of vul ons online contactformulier in. Dan nemen wij spoedig contact met u op. Wij zien u graag tegemoet in ons partycentrum vanuit Emst om uw wensen uitvoerig te bespreken!