Partycentrum Utrecht

Een Partycentrum valkbij Utrecht

Misschien bent u op zoek naar een feestlocatie in Utrecht, of een vergaderlocatie in provincie Utrecht. Partycentrum Vossenberg ligt weliswaar niet in Utrecht, maar vlakbij in de provincie Gelderland. Om precies te zijn, is onze feestlocatie gelegen in Epe, op de Veluwe. Wij doen iedere dag weer ons uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken in de Vossenberg. Of u nu uw bruiloft wilt vieren, al 40 jaar getrouwd bent of dat u zulke leuke collega’s heeft, voor zaalverhuur en een feest organiseren moet u bij ons zijn. Ook bieden wij verschillende catering mogelijkheden aan huis aan.

Zaal huren vlakbij Utrecht

Voor het geven van een feest of een andere evenement kunt u bij ons een zaal huren. Wij kunnen zorgen voor alle randvoorwaarden en in overleg met u uw evenement tot een geslaagde dag maken.

De geschikte trouwlocatie voor uw bruiloft

Op de mooiste dag van uw leven wilt u zich bezig houden met alles wat wel belangrijk is. Uw vrienden, familie en bovenal de liefde. Wij begrijpen dit maar al te goed en wij willen er alles aan doen om het u zo ontspannen mogelijk te maken. Als u uw wensen en ideeën aan ons kenbaar maakt dan zorgen wij voor een onvergetelijk feest op een schitterende trouwlocatie. We hebben diverse arrangementen waar u gebruik van kunt maken. Maar als u het helemaal anders wilt doen, dan staan wij daar ook open voor.

Bedrijfsfeest of personeelsfeest

Wilt u graag met uw organisatie uit Utrecht uw bedrijfsfeest bij ons vieren, dan kan dat natuurlijk ook. Als feestlocatie in Epe (ten noordwesten van provincie Utrecht) hebben wij al veel ervaring in het geven van bedrijfsfeesten en personeelsfeesten. Kom dus bij ons uw feest vieren en laat uzelf door ons van A tot Z in de watten leggen. Zo heeft u alle aandacht voor uw collega’s om hen beter te leren kennen.

Vrijgezellenfeest of themafeesten

Een vrijgezellenfeest bij ons organiseren is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je de organisator bent. Maar dan weet je nog niks van alle mogelijkheden die onze feestlocatie te bieden heeft. Heb je ons ruime zwembad bijvoorbeeld al gezien? Kom met je vriendinnen hier een echte poolparty vieren. Of kies voor verschillende themafeesten en laat je gasten geheel in stijl komen. Wij zorgen voor alle belangrijke elementen. Zo wordt het organiseren van een geslaagd vrijgezellenfeest lekker en makkelijk.

Ontspannen vergaderen op een bijzondere locatie

Voor het serieuze werk is ons centrum ook zeer geschikt. Wij faciliteren bijna dagelijks allerlei vergaderingen van bedrijven en organisaties uit Utrecht die weleens willen vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie in de omgeving van Utrecht. Op de Veluwe is dat bij ons goed mogelijk. Tijdens het vergaderen zorgen wij voor koffie en eventueel later op de dag een buffet of een heerlijke borrel. Wat uw wensen ook zijn, een geschikt vergaderruimte vindt u bij ons.

Veluws dagje weg

Een dagje weg in ons partycentrum? Wilt u het drukke Utrecht ontvluchten en een dagje naar de Veluwe? Bij de Vossenberg zorgen wij voor een lekker ontspannen uitje.

Wij hebben diverse mogelijkheden tot onze beschikking waarmee u een geslaagde dagje uit kunt zijn. Als u graag een frisse neus wilt nemen op de Veluwe, dan staan wij voor u klaar om dat te faciliteren. Met onze swing trike, een elektrisch aangedreven driewieler kunt u een hoop plezier beleven zonder moe te worden. Het ziet er leuk uit en het geeft een gevoel van vrijheid. Of wat dacht u van een solextocht op de Veluwe? Een GPS tocht? Of lekker karren met de huifkar? Wij verzorgen uw dagje uit.

Bedrijfsuitje of teamuitje

Met uw bedrijf uit Utrecht bij ons aanschuiven voor een ontspannen bedrijfsuitje? Of wilt u een teambuilding activiteit met onze hulp? Wij hebben veel ervaring met deze activiteiten. Al veel teams zijn u voorgegaan en tevreden naar huis gegaan. Wilt u uw collega’s beter leren kennen op al hun sterke en zwakkere kanten? Onze teambuilding activiteiten zijn hier een goede ondersteuning bij.

Een familiedag of uitje organiseren

Een ontspannen familiedag waar u zich nergens druk over hoeft te maken. Tenminste, niet als het aan de locatie ligt. Wij verzorgen uw familiedag of familie uitje tot in de puntjes! Alle koffie, thee, frisdrank en gebak…Wij regelen zelfs het diner voor u. Wat u maar wilt. Zo heeft u lekker tijd om die neef, nicht, opa, oma, tante en oom uitgebreid te spreken.

Catering aan huis of op locatie in Utrecht

Wilt u graag het diner uitbesteden aan expert op dit gebied? Laat ons de catering van uw feestje verzorgen. Wij doen het graag voor u. Of u aan huis in Utrecht of bij ons in Epe wilt eten. Wij zorgen voor een exquise kwaliteit. Maar wij kunnen ook voor eenvoudigere hapjes en drankjes zorgen, wat u maar wilt.

Wees welkom!

Of u nu uit Utrecht, Overijssel of Gelderland komt. Door onze centrale ligging zijn wij vanuit iedere windstreek gemakkelijk te bereiken. In Utrecht hebben wij inmiddels al veel tevreden gasten die wij dan ook regelmatig terugzien in onze feestlocatie. Wees welkom bij partycentrum Vossenberg. Of u nu met uw collega’s of uw vrienden uit Utrecht komt, wij zorgen voor een geslaagde dag waarover nog lang nagepraat wordt. Bel voor het maken van een afspraak of het stellen van uw vragen: 0578-613800. Welkom bij ons op de Veluwe bij partycentrum Vossenberg!