Feestlocatie

Alles voor een top feest

Zoekt u een geschikte feestlocatie bij u in de buurt? Kies dan voor Partyboerderij Vossenberg. Wij trekken alles uit de kast om uw feest onvergetelijk te maken. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van evenementen en feesten. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Een bedrijfsfeest, kinderfeestje of huwelijksfeest? Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten genieten. Waar uw wens ook naar uit gaat, bij ons staat gastvrijheid, tevredenheid en kwaliteit altijd op de eerste plek. Uw feestlocatie vindt u bij ons op de Veluwe in Epe Gelderland.

De perfecte feestlocatie

Zoekt u een feestlocatie die de sfeer ten goede komt? Of wilt u een bepaald thema voor uw feest? Bij ons partycentrum kunnen we de feestlocatie aankleden naar uw wensen. We zijn net even wat creatiever dan de concurrent. Uw gasten worden enthousiast welkom geheten door onze gastheren of -vrouwen. We kunnen met hapjes rondgaan of een uitgebreid hapjesbuffet verzorgen. U geeft aan hoe het feest eruit moet zien en wij realiseren uw perfecte feestlocatie. Ons doel is dat iedereen met een vrolijk en tevreden gevoel aan de dag of avond terugdenkt.

Divers aanbod aan entertainment

Partyboerderij Vossenberg biedt ook de ultieme feestlocatie aan voor kinderen. Zo vermaken u kinderen zich altijd op welk feest dan ook. Er is divers entertainment in onze partycentrum. Zo zijn er diverse spelletjes, films, chips en snoep en kleurspullen. Bovendien hebben we ook een zwembad waar uw kinderen gebruik van mogen maken. Naast entertainment voor kinderen hebben we ook van alles te doen voor volwassenen. Denk bijvoorbeeld aan pub games, klootschieten, een gps-tocht of een huifkartocht.

Waarom moet u kiezen voor Partyboerderij Vossenberg?

Wij zetten graag nog even voor u op een rijtje waarom wij de ultieme feestlocatie voor u zijn.

  • Verschillende themafeestjes mogelijk
  • Diverse buffetten, bijvoorbeeld Italiaans, stamppot, warm of koud
  • Activiteiten zoals pub games, casino of gps-tocht
  • Genoeg vermaak voor uw kinderen
  • Sfeervolle locatie met uitstraling

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u graag meer informatie of direct uw feest inplannen? Ons team helpt u met alle plezier om het perfecte feest te organiseren. We zijn te bereiken via: 0578-613800. U kunt ook het online contactformulier invullen of een mail sturen naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Uw perfecte feestlocatie vindt u bij Partyboerderij Vossenberg.