Arrangementen

Bekijk hieronder enkele arrangementen

Play, eat en drink arrangement

Uw gasten worden verwelkomd met twee heerlijke kopjes koffie, thee of cappuccino. Daarbij gezellige schaaltjes op tafel met koekjes en bonbons. Als men de koffie op heeft komen de eerste drankjes op tafel. Alle soorten drank worden geschonken, dus mixjes, whisky’s, cognac etc. In het begin van de avond gaan we uw gasten indelen inde groepen voor het Oud Hollandsch Spellencircuit. Terwijl iedereen fanatiek aan het spelen is (uiteraard bedienen wij tussendoor) zetten wij het zeer uitgebreid warm en koud buffet klaar, waar u onbeperkt van kunt genieten! Tussendoor pakt u de spelletjes weer op en kunnen wij het buffet klaarmaken voor het uiteraard weer onbeperkte ijsbuffet met vuurwerk! Terwijl u na het ijs van een lekker kopje koffie, thee of cappuccino geniet brengen wij u de einduitslag van de spelletjes. Dit maken we compleet middels de officiële vossenberg-oorkondes en troostprijs voor de verliezer! Succes verzekerd met dit 4,5 uur durende programma!

Lekker feesten arrangement

Ideaal voor uw bruiloftsfeest! Ontvangst van u en uw gasten met twee keer koffie met luxe taartenbuffet. Op alle tafels staan (onbeperkt) luxe zoutjes en nootjes. Verder zorgen wij er uiteraard voor dat niemand wat betreft drank iets te kort komt! Dus serveren wij onbeperkt ALLE soorten drankjes! Na het eerste drankje ziet u onze bediening rondgaan met zeer gevarieerde en luxe koude en warme hapjes. Dit onbeperkt tot het einde! Aan het einde van het feest, serveren wij uiteraard nog een lekker kopje koffie samen met een heerlijk warm croissantje met ham en kaas!

Succes verzekerd!!!

Party arrangement

Denkt u meer aan een feest met hap-dans-drank? bijvoorbeeld voor uw knal-bruiloft? Dan hebben wij voor u het perfecte arrangement: bij aankomst en na het feliciteren delen bij een feestelijke champagne cocktail uit (uiteraard is er voor de liefhebbers koffie). Natuurlijk schenken wij alle soorten drank (in over vloedl). Op de tafels staan allerlei luxe zoutjes en nootjes, maar tevens worden uw gasten nog verwend met een onbeperkt en zeer uitgebreid Hapjes buffet. Dus mag u nog even van de stoel af… Heeft u een band geboekt, dan houden we uiteraard rekening met een dansvloer, waar we gezellige statafels omheen zetten! De afsluiting van de avond bestaat dan uit een heerlijk kopje koffie, thee of cappuccino en een lekker warm croissantje rechtstreeks uit de oven!

Gewoon goed

Gewoon goed is een zeer uitgebreid arrangement voor huwelijk, bruiloft en andere feesten.

Wij ontvangen jullie gasten met een vrolijke welkomstcocktail. Dit is een glaasje prosseco met crème de cassis, een cocktailkers en het glas opgeleukt met een suikerrandje gedoopt in de blue curaçao. Het feest zal dus gelijk beginnen met een lekker drankje in de hand. Maar als u denkt dat uw gasten meer liefhebbers van koffie zijn zijn kunnen we in plaats van de welkomstcocktail ook beginnen met twee maal een lekker kopje koffie met een Wisselse lekkernij.

Vanaf het moment dat de gasten binnenkomen verzorgen we de drankjes naar keuze. In dit arrangement zijn alle binnenlands gedistilleerde dranken opgenomen (buitenlands gedistilleerd is een extra optie) en ondanks de vaste prijs zullen we er niet minder hard door gaan lopen. De drankjes worden vlot en soepel verzorgd en niemand zal aan iets te kort komen. Ook zullen we een mooie biertap gemaakt van een eikenhouten wijnvat in de zaal zetten. De ”mannen” en ”dames” die het leuk vinden kunnen dus ook zelf een biertje tappen.

Ook verzorgen we voor bij de lekkere borrels robuuste hapjes (anders dan de standaard hapjes). De warme en koude hapjes bestaan uit: Royale bitterballen, ambachtelijke grillworst, kleine gehaktballetjes met mosterd of saté-saus om in te dippen, een klein pizza-tjes, een gevuld eitje, stokbroodjes met franse kaas, filet americain en ook knoflookworstjes. En ook zetten we een nootje en zoutje op tafel.

Voor dat de gasten naar huis gaan gaan we rond met een zak friet. Misschien een kopje koffie
maar natuurlijk een drankje in plaats van koffie moet ook nog kunnen.

Kortom een leuk feest gewoon goed.

Receptie

Viert u bij ons uw receptie of verjaardag, dan hebben wij voor u een leuk arrangement. Ontvangst met twee keer koffie of thee en luxe taartenbuffet of gesorteerde gebakjes, onbeperkt alle soorten drankjes! Luxe nootjes en zoutjes op de tafels en perfect verzorgde luxe koude en warme hapjes!

Hoelang een receptie duurt bepaalt u natuurlijk zelf. dit kan 1,5 / 2 of misschien wel 2,5 uur duren.

Vaatje arrangement

Ontvangst van u en uw gasten met twee keer koffie met daarbij schaaltjes met koekjes en bonbon. Na de koffie wordt u ingedeeld in verschillende groepen en vertrekt de eerste groep voor een prachtige kompastocht met klootschieten van circa 1,5 uur (onder andere door het schitterende Wisselse Veen). Onderwijl wordt de volgende groep uitgenodigd om lekker ambachtelijk bezig te zijn. U gaat namelijk prachtige kaarsen maken! Uw eigen gemaakte kaars mag u mee naar huis nemen. U kiest zelf de vorm en de kleur. Ook dit programma duurt ongeveer 1uur. Na het beëindigen van de eerste activiteit is het natuurlijk tijd om te switchen, dus iedereen doet alles!!! Na circa 2 uur actief bezig geweest te zijn is het tijd om te eten. Daarvoor wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan ons zeer uitgebreide barbecue of gourmet. Als desserts kunt u kiezen wat u wilt, zoals ijs, koffie of thee.

Dit arrangement is voor jong en oud.