Partycentrum Zutphen

Partyboerderij Vossenberg: zaalverhuur in Zutphen en omgeving

Wenst u een feest of andere activiteit te organiseren in een partycentrum nabij Zutphen? Partyboerderij Vossenberg is uw partycentrum! Wij zijn gespecialiseerd in zaalverhuur voor diverse soorten feesten. Wilt u een geweldig bedrijfsfeest, een bruiloft, teamuitje of gewoon een dagje weg? Schakel ons dan in. Naast zaalverhuur bieden wij ook catering aan en hulp bij het organiseren van uw event of activiteit. Een stijlvol ontvangst zijn de bezoekers altijd gegarandeerd. Wat uw wensen ook zijn, bij ons staan ze voorop. Partyboerderij Vossenberg is in de omgeving van Zutphen bij uitstek de plek voor uw feest. U kunt bij ons terecht voor:

  • Organiseren van een feest
  • Zaalverhuur
  • Organiseren van een uitje of dagje weg
  • Catering aan huis in Zutphen of bij ons op locatie
  • Vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie

Wat kan Partycentrum Vossenberg nabij Zutphen voor u betekenen?

Feestzaal huren in ons partycentrum

Met veel enthousiasme organiseren wij zowel feesten als uitjes voor onze gasten uit Zutphen. Wij bieden een top feestlocatie met sfeervolle zalen en terrassen. Ons partycentrum ligt midden in de Gelderse natuur. U geniet bij ons dan ook van een prachtige en bosrijke omgeving. Kies er ook voor om een zaal bij ons te huren voor uw feest!

Trouwlocatie nabij Zutphen

Wij begrijpen bij Partyboerderij Vossenberg dat een bruiloft een bijzonder moment is. Ieder stel heeft andere voorkeuren voor de invulling hiervan. Daarom houden wij ook altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Dit maakt dat wij de meest geschikte trouwlocatie in de regio Zutphen zijn. Service en gastvrijheid staan bij ons voorop. Kies ook voor onze trouwlocatie en laat uw bruiloft plaatsvinden bij Partyboerderij Vossenberg!

Bedrijfs- en personeelsfeesten in Zutphen

Bent u met uw collega’s toe aan een dag ontspanning nabij Zutphen? Even weg van de vertrouwde werkplek? Organiseer dan eens een bedrijfs- of personeelsfeest in onze sfeervolle partyzaal! U leert uw collega’s pas echt kennen door elkaar ook buiten kantoor te zien. Wij bieden volop mogelijkheden om een leuk en verrassend themafeest en/of activiteiten rondom teambuilding te organiseren. Wij zijn u graag van dienst bij het organiseren hiervan. Kiest u ervoor om uw personeelsfeest bij Partyboerderij Vossenberg te houden, dan praten uw collega’s hier gegarandeerd nog lang over na!

Uniek vrijgezellenfeest

Wilt u een vrijgezellenfeest organiseren? En wilt u een event dat in al haar opzichten uniek is? Organiseer uw vrijgezellenfeest dan bij Partyboerderij Vossenberg! Onze mooie locatie geeft u alle vrijheid om uw creativiteit in te zetten. Zo organiseert u eenvoudig een vrijgezellenfeest dat geheel aan uw wensen voldoet. Laat teams tegen elkaar spelen in leuke pub games of maak van onze feestzaal een echt casino. Wat u ook wenst, het is allemaal mogelijk bij Partyboerderij Vossenberg.

Vergaderen in de natuur

Wilt u eens vergaderen op een andere locatie dan kantoor? Kies dan voor vergaderen in een bosrijke omgeving. Partyboerderij Vossenberg biedt u deze unieke omgeving. Door even uit uw vertrouwde kantooromgeving in Zutphen te zijn, komt u wellicht nog tot nieuwe inzichten. Wij hebben prachtige vergaderlocaties ter beschikking die volledig aan uw wensen kunnen voldoen. Tevens voorzien wij u naar wens van extra mogelijkheden. Heeft u een lekkere lunch voor uw collega’s in gedachten? Dan kunnen wij ook uw catering verzorgen.

Uitjes en dagjes weg in Zutphen

Gaat u graag een dagje weg voor teambuilding activiteiten met uw collega’s of gezellige familiedagen? Dan bent u, vanuit Zutphen, al snel in de Gelderse natuur. In onze partyboerderij en de omgeving vinden dan ook geregeld leuke uitjes plaats.

Bedrijfsuitje en teambuilding activiteiten

Wilt u een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit organiseren voor uw bedrijf? Dan is Partyboerderij Vossenberg waar u zijn moet. Wij helpen u graag bij de organisatie van uw event en de activiteiten die u wenst te doen. Wij bieden regelmatig (thema) feesten aan, waarbij wij ook verrassende teambuilding activiteiten organiseren. Neem eens contact op met een van onze medewerkers voor alle mogelijkheden.

Ideale locatie voor een familiedag

Vaak kiezen families ervoor om hun (jaarlijkse) familiedag in ons partycentrum te organiseren. Dit komt onder andere door onze mogelijkheden om zowel binnen- als buitenactiviteiten te organiseren. Wij voorzien uw familie hierbij graag van wat lekkers. Wij kunnen namelijk ook de catering op ons nemen. Kijk eens rond op onze site en laat u inspireren door de diverse mogelijkheden voor uw familiedag nabij Zutphen.

Catering in ons partycentrum of in Zutphen bij u op locatie

Zoals eerder gezegd, bieden wij ook de mogelijkheid om uw catering te organiseren. Zo kunt u uw feesten of activiteiten eenvoudig combineren met de lekkerste buffetten, desserts en hartige hapjes. Dit alles geheel naar uw wensen. Een familiedag is niet compleet zonder een overheerlijk buffet. Dit geldt eveneens voor een personeelsfeest, waarbij er telkens hapjes rondgaan. U heeft dan zelf geen zorgen meer over uw catering. Ook is het mogelijk om catering op locatie te laten verzorgen. Dit kan waar u dan ook maar wenst in Zutphen.

Activiteiten organiseren in ons partycentrum bij Zutphen

Wenst u meer te weten over de opties van ons zaalverhuur? Of wilt u een activiteit organiseren in ons partycentrum? Neem dan contact op met Partyboerderij Vossenberg! U kunt dit doen door ons contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken middels 0578-613800 of stuur een mail naar info@partyboerderijvossenberg.nl. Partyboerderij Vossenberg is uw ideale locatie voor de organisatie van onvergetelijke feesten en activiteiten in de omgeving van Zutphen!