Partycentrum Twello

Zaal verhuur in Twello? Vossenberg voor al uw feesten!

U mag uw zoektocht naar een partycentrum in omgeving Twello staken. U bent namelijk terecht gekomen op de website van Partyboerderij Vossenberg. Op slechts een half uurtje rijden van Twello vindt u ons partycentrum, in Epe. Bij ons kunt u terecht voor de meest verrassende bedrijfsfeesten, de meest romantische trouwfeesten en de grappigste themafeesten. Laatstgenoemde zijn zeer geschikt voor groepen vrienden, collega’s of families. Bent u bijvoorbeeld jarig of heeft u als echtpaar een jubileum te vieren? Vraag dan naar onze mogelijkheden in zaalverhuur. Naast onze feestzaal kunt u bij ons ook diverse vergaderlocaties huren. Kortom, wij zijn een zeer veelzijdige feestlocatie. Wij worden gevonden tussen sfeervolle trouwlocaties op de Veluwe, maar ook als aanbieder van actieve familie uitjes.

Waarvoor wil je ons inschakelen?

  • Zaalverhuur en organiseren feesten
  • Het huren van een vergaderruimte in een bijzondere omgeving
  • Vier je familiedag, dagje weg of teamuitje bij ons
  • Het verzorgen van de catering (aan huis of bij ons op locatie)

Heb je vragen en wil je graag meer informatie weten over onze partycentrum nabij Twello? Aarzel dan niet en vul het contactformulier op de pagina in of bel naar 0578-613800.

Mag ons partycentrum u vanuit Twello helpen?

Een partijtje thuis organiseren is al best een klus. Laat staan een professioneel feest, waar het niemand aan iets mag ontbreken. Daarom zijn wij ons partycentrum gestart. Om al uw zorgen uit handen te kunnen nemen. U vertelt ons wat de reden van uw feest is, wat uw wensen zijn, hoeveel mensen u uit wilt nodigen en ga zo maar door. Wij nemen u vervolgens mee in ons assortiment veelzijdige bedrijfsfeesten, wij tonen u onze actieve en ontspannende familie uitjes en wij vertellen u meer over onze themafeesten. Ook kunnen wij u van dienst zijn als u op zoek bent naar mooie trouwlocaties nabij Twello. Vervolgens bieden wij u desgewenst onze extra services aan. Zo kunt u bij ons vergaderlocaties reserveren, voor de wat zakelijke bedrijfsdagen. Maar ook teambuilding activiteiten, voor de wat lossere bedrijfsevenementen vanuit Twello, behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij onze feestzaal aankleden met heerlijke hapjes, drankjes of een compleet diner. Ons partycentrum biedt namelijk ook catering aan!

Onze opties in themafeesten

Wij kunnen de feestzaal van ons partycentrum omtoveren in precies die stijl die u wenst. Zo bieden wij feesten aan in diverse thema’s. Wat dacht u in Twello bijvoorbeeld van een:

  • Swingend feest in The ‘60s and ‘70s-sfeer
  • Gezellig Jetzt Geht’s Los-partijtje
  • Fuif in Country & Western-stijl
  • Zwoel Tropical Cocktail-feest
  • Spannende Casino-avond

Catering op locatie of aan huis in Twello?

Wil je geen feest, uitje of vergadering organiseren? Maar ben je juist op zoek naar een organisatie die de catering kan verzorgen? Ook dan ben je bij Partyboerderij Vossenberg aan het juiste adres. Kies uit verschillende arrangementen en desserts en stel de volledige catering samen. Daarnaast kun je kiezen voor catering bij ons op locatie of bij u aan huis in Twello.

Contactgegevens van ons partycentrum

Weet u al waar u meer informatie over wenst vanuit Twello? Onze familie uitjes, bedrijfsfeesten of vergaderlocaties? Of wilt u onze feestzaal afhuren voor uw verjaardag of jubileum? Alles is mogelijk. Bel ons op 0578-613800, mail naar info@partyboerderijvossenberg.nl of laat uw wensen en vragen achter op ons contactformulier. Uw ideale partycentrum nabij Twello; dat is Partyboerderij Vossenberg!