Partycentrum Heino

Zaalverhuur bij Heino: Partyboerderij Vossenberg

Bent u op zoek naar een partycentrum in de regio Heino waar u de mooiste feesten kunt organiseren? Neem dan contact op met de specialisten van Partyboerderij Vossenberg! Wij helpen met het organiseren van een uniek bedrijfsfeest, teamuitje, bruiloft of dagje weg. Naast het zaalverhuur schakelt u ons ook in voor andere zaken, zoals de catering of een stijlvolle ontvangst. Natuurlijk houden we bij het organiseren altijd rekening met uw wensen. Kortom, Partyboerderij Vossenberg bij Heino is de ideale feestlocatie. Zo helpen wij u met:

  • Feesten organiseren
  • Zaalverhuur
  • Vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie
  • Organiseren van een uitje of een dagje weg
  • Catering aan huis in Heino of in ons partycentrum

Huren van een feestzaal

Bij Partyboerderij Vossenberg verhuren wij al jarenlang zalen voor een breed scala aan feesten en activiteiten voor onze gasten in de regio Heino. De prachtige, sfeervolle terrassen en zalen vormen de ideale feestlocatie. Bovendien staat onze partyboerderij op een prachtige locatie. Wilt u een zaal huren en een feest bij ons organiseren? Bel of mail gerust!

Prachtige trouwlocatie voor uw bruiloft

Partyboerderij Vossenberg is een van de meest geschikte trouwlocaties in de buurt van Heino. Wij snappen namelijk dat elke bruiloft een speciaal, uniek feest is dat door iedereen anders gevierd wordt. Wij bieden daarom de mogelijkheid om uw bruiloft volledig naar wens te organiseren. Hierbij houden we gastvrijheid hoog in het vaandel. Onze grote feestzalen in de prachtige Gelderse natuur vormen de ideale trouwlocatie!

Uniek vrijgezellenfeest

En voor uw bruiloft? Dan moet er natuurlijk een mooi vrijgezellenfeest georganiseerd worden! Ook voor een uniek vrijgezellenfeest kunt u terecht bij Partyboerderij Vossenberg. Wij beschikken namelijk over de perfecte feestlocatie, en hebben we veel ruimte voor het ondernemen van unieke activiteiten. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om met teams tegen elkaar te strijden in leuke pub games? Of tover onze grote feestzaal om tot een waar casino. Bij Partyboerderij Vossenberg kan het allemaal!

Bedrijfs- en personeelsfeesten

Bent u benieuwd hoe uw collega’s eigenlijk zijn buiten de werkplaats? Dan kunt u in onze feestzaal terecht voor een gezellig bedrijfsfeest of personeelsfeest! Zo leren jullie elkaar pas echt kennen. In onze partyboerderij worden regelmatig leuke themafeesten en teambuilding activiteiten georganiseerd. Met onze hulp organiseert u een bedrijfsfeest waar uw collega’s nog jaren over zullen napraten!

Vergaderen in Heino

Natuurlijk is feesten met uw collega’s hartstikke leuk, maar er moet ook gewerkt worden. Daarom kunt u bij Partyboerderij Vossenberg tevens een zaal huren om in te vergaderen. Natuurlijk kunt u daar ook uw kantoor in Heino voor gebruiken, maar zo nu en dan vergaderen in een andere omgeving kan ook voor nieuwe inzichten zorgen. Wanneer u op zoek bent naar een vergaderlocatie die helemaal aan uw wensen voldoet, bent u bij Partyboerderij Vossenberg aan het juiste adres. Zo kunnen wij voor u de catering verzorgen en een lekker lunch klaarmaken.

Gezellige uitjes en dagjes weg

Ons partycentrum is dus ideaal om leuke feesten te organiseren, maar onze locatie is ook perfect voor gezellige uitjes, zoals een bedrijfs- of teamuitje. Overigens is de partyboerderij, gelegen in de mooie Gelderse natuur op korte afstand van Heino, ook uitermate geschikt voor het organiseren van een leuke familiedag. Heel veel families zijn u inmiddels al voorgegaan!

Een familiedag organiseren

Bij Partyboerderij Vossenberg worden heel veel verschillende binnen- en buitenactiviteiten ondernomen. De vele opties maakt dat ons partycentrum zeer geschikt is voor een gezellige familiedag. Wij verzorgen overigens ook de catering, wat betekent dat u de dag af kunt sluiten met een heerlijk diner. Hier op de website vindt u genoeg inspiratie voor leuke activiteiten.

Bedrijfs- of teamuitje

Regelmatig kiezen bedrijven in en rondom Heino ervoor om hun bedrijfsuitje in ons partycentrum te organiseren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellig (thema)feest? Ook heeft u de mogelijkheid om zowel binnen als buiten verschillende teambuilding activiteiten te ondernemen. Ook uw teamuitje kunt u aanvullen met de verschillende mogelijkheden voor catering.

Catering thuis of op locatie in Heino

Naast de verschillende feesten en activiteiten bieden we ook uitgebreide mogelijkheden wat betreft catering. Kies een van onze heerlijke buffetten, desserts of hapjes, die u helemaal naar eigen wens samen kunt stellen. Wilt u uw familiedag afsluiten met een lekkere maaltijd? Tijdens het personeelsfeest een schaal met heerlijke hapjes rond laten gaan? Naast het regelen van de catering in onze partyboerderij verzorgen wij het ook op locatie. Zo komen we bijvoorbeeld graag bij u in Heino langs!

Feest in het partycentrum van de regio Heino!

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden wat betreft zaalverhuur of het ondernemen van activiteiten? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons partycentrum bereiken via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook benaderen door te bellen naar 0578-613800 of te mailen naar info@partyboerderijvossenberg.nl. De beste feesten in de omgeving van Heino worden gevierd in Partyboerderij Vossenberg!