Partycentrum Oene

Zaal verhuur in Oene? Vossenberg voor al uw feesten!

Ons partycentrum staat in Oene en omgeving bekend als een all-inclusieve aanbieder voor topfeesten. Heeft u al eens van Partyboerderij Vossenberg gehoord in Oene? Misschien bent u zelfs al wel eens geweest op één van onze vele bedrijfsfeesten, themafeesten, teamuitje of familie uitjes. Zoekt u nu zelf een partycentrum omdat u een feest te organiseren heeft? Wij horen er graag alles over. Bent u jarig? Bestaat uw bedrijf een mooi aantal jaar? Of bent u in de gelukkige positie trouwlocaties te mogen zoeken? Wat een feest bij ons bijzonder maakt, is dat wij het tot in de puntjes verzorgen. Zo kunnen wij uw bedrijfsfeest uitbreiden met teambuilding activiteiten en vergaderlocaties. En naast de zaalverhuur bieden wij ook leuke binnen- en buitenactiviteiten aan. Tot slot bent u bij aan het juitste adres voor catering aan huis in Oene. Kortom, waar wilt u de feestzaal van ons partycentrum vlakbij Oene voor afhuren?

Ons partycentrum ligt dichtbij Oene

Wist u dat de feestzaal van ons partycentrum in slechts 15 minuten te bereiken is vanuit Oene? Naast deze fijne bereikbaarheid biedt ons partycentrum nog veel meer voordelen. Zo zijn wij één van de weinige aanbieders van volledig maatwerk. Bij de meeste feestlocaties kunt u wel themafeesten organiseren, maar alleen wij bieden ook nog eens de leukste teambuilding activiteiten aan. En waar andere partycentra enkel een feestzaal beschikbaar hebben voor bedrijfsfeesten, kunt u bij ons ook diverse vergaderlocaties huren. Voor als u eerst nog wat te bespreken heeft met uw collega’s. Ook onze familie uitjes houden niet op na de verrassende binnen- en buitenactiviteiten. Daarna mag er gesmuld worden! Hiervoor staat onze uitgebreide catering tot uw beschikking. Krijgt u al zin in een feestje vanuit Oene?

De vele mogelijkheden van onze feestzaal

U begrijpt, onze feestzaal is om te toveren tot ieder soort feest. Gek doen met collega’s? Het kan volop. Ingetogen genieten van een liefdevol jubileum? Ook daar biedt ons partycentrum gelegenheid voor. Als u kiest voor Partyboerderij Vossenberg vanuit Oene, dan:

  • Geniet u van de leukste themafeesten
  • Kunt u kiezen uit diverse vergaderlocaties om fijn te vergaderen
  • Beleeft u veel plezier tijdens de leukste familie uitjes en familiedag
  • Hoeft u niet meer verder te zoeken naar trouwlocaties voor uw bruiloft
  • Heeft u de expert in bedrijfsfeesten en personeelsfeesten in de arm genomen
  • Of gewoon voor een lekker dagje uit in de omgeving van Oene

Geef uw wensen vanuit Oene aan ons door

Heeft u interesse in ons all-inclusive partycentrum? Maak dan kennis met Partyboerderij Vossenberg. U bereikt ons via telefoonnummer 0578-613800 en e-mailadres info@partyboerderijvossenberg.nl. Of laat uw gegevens achter op ons contactformulier. Dan nemen de partyspecialisten van ons partycentrum contact in Oene met u op!