Partycentrum Elburg

Zaalverhuur in de omgeving van Elburg? Feestlocatie Vossenberg!

Als u een partycentrum nabij Elburg zoekt voor een feest, dan wilt u dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Immers, wat zijn bedrijfsfeesten zonder teambuilding activiteiten? En wat is de meerwaarde van themafeesten als de catering niet lekker is? Wenst u een all-inclusive partycentrum dat overal aan denkt? Kies dan voor Partyboerderij Vossenberg, dichtbij Elburg. Wij bieden zaalverhuur aan, maar u kunt bij ons ook vergaderlocaties reserveren. En voor familie uitjes bieden wij een groot scala aan binnen- én buitenactiviteiten aan. Onze feestzaal wordt zelfs vaak genoemd als één van de gezelligste trouwlocaties op de Veluwe.

Waarvoor wil je ons inschakelen?

  • Zaalverhuur en organiseren feesten
  • Het huren van een vergaderruimte in een bijzondere omgeving
  • Vier je familiedag, dagje weg of teamuitje bij ons
  • Het verzorgen van de catering (aan huis of bij ons op locatie)

Waar ons partycentrum nabij Elburg in is gespecialiseerd

Een feestzaal huren maakt nog geen topfeest. Daar is meer voor nodig. De feest-experts ons partycentrum weten dat als geen ander. Daarom bieden wij totaaloplossingen aan. Bedrijfsfeesten? Die maken wij compleet door teambuilding activiteiten aan te bieden. Moet er ook nog wat vergaderd worden? Dan staan onze ruime vergaderlocaties voor u klaar. Daarvoor hoeft u dus niet in Elburg te blijven! Ook verzorgen wij graag een heerlijke catering. Standaard feesten toveren wij om tot ware themafeesten. Klinkt dit u allemaal als muziek in de oren, maar dan niet met uw collega’s? Kies dan voor één van de vele familie uitjes die wij aanbieden. Een GPS tocht, een Solextocht, een huifkartocht of het Spelen Circuit. U begrijpt, wij bieden de leukste dagbestedingen aan voor jong en oud! Wat ook niet onbelangrijk is, is dat wij puur maatwerk leveren. Dus, waar zat u aan te denken vanuit Elburg?

Organiseer een personeelsuitje, teamuitje of familiedag!

Zoals gezegd, elk feest dat wij in onze feestzaal realiseren, is precies op maat gemaakt. Dit kan enorm van elkaar verschillen. De ene week vinden er bijvoorbeeld verrassende themafeesten plaats, van een Country & Western feest tot een Casino-avond. De andere week biedt ons partycentrum ruimte aan de meest charmante trouwfeesten, jubileumfeesten en bedrijfsfeesten. Hierbij een opsomming van waaronder ons partycentrum te scharen valt in de omgeving van Elburg. Wij zijn te vinden onder de:

  • Ruime vergaderlocaties
  • Veelzijdige familie uitjes
  • Verrassende themafeesten
  • Romantische trouwlocaties
  • Memorabele verjaardagsfeesten

Bijzondere vergaderlocatie in de omgeving van Elburg

Naast het organiseren van feesten, kunt u ook onze zalen huren om te komen vergaderen. Vergaderen in een andere omgeving zien wij steeds vaker en dit merken wij ook bij onze partycentrum. Bedrijven in Elburg weten onze bijzondere vergaderlocatie inmiddels dan ook te vinden en komen regelmatig terug bij ons. De vergadering is eventueel ook uit te breiden met catering mogelijkheden.

TIP: Wat ook leuk is, is om uw vergadering uit te breiden met enkele teambuilding activiteiten in de omgeving van Elburg. Veel bedrijven zijn je al voorgegaan en komen hierdoor graag terug bij onze vergaderlocatie.

Catering in Elburg

Wil je geen feest, uitje of vergadering organiseren? Maar ben je juist op zoek naar een organisatie die de catering kan verzorgen? Ook dan ben je bij Partyboerderij Vossenberg aan het juiste adres. Kies uit verschillende arrangementen en desserts en stel de volledige catering samen. Daarnaast kun je kiezen voor catering bij ons op locatie of bij u aan huis in Elburg.

Breng Elburg naar ons partycentrum!

Heeft u al een bepaald idee voor uw feest in uw hoofd? Neem dan contact met ons op. Dat kan via ons online contactformulier, e-mailadres info@partyboerderijvossenberg.nl en telefoonnummer 0578-613800. Partyboerderij Vossenberg is hét partycentrum nabij Elburg voor uw bedrijfsfeest, trouwfeest of jubileum!