Vergaderlocatie

Raak geïnspireerd in een nieuwe omgeving

Zoekt u een vergaderlocatie? Huur een ruimte in Partyboerderij Vossenberg. Wij hebben alles in huis om uw vergadering te verzorgen. Ga even weg uit uw kantoor en kies voor een inspirerende, nieuwe omgeving. Het kan weleens nieuwe ideeën bij u en uw collega’s opwekken als u kiest voor een andere vergaderlocatie. Het kan zelfs voor een frisse wind in u bedrijf zorgen. Heeft u specifieke wensen of eisen bij uw zoektocht naar een vergaderlocatie? Laat het ons weten.

Kies voor het totaalpakket

We snappen dat het prettig kan zijn om even weg te zijn van kantoor. Of misschien zoekt u wel een vergaderlocatie waar u samen komt met collega’s van verschillende vestigingen. Dan bieden wij een uitstekende plek in de mooie Veluwe. Er is voldoende parkeergelegenheid en u heeft de keuze uit verschillende ruimtes. Wilt u alvast de sfeer komen proeven en de mogelijkheden bekijken? Kom gerust langs!

Ontvangst in stijl

Wij zorgen dat u en uw collega’s hartelijk worden ontvangen. Bij aankomst kunnen wij ervoor zorgen dat u de vergadering start met een heerlijke kop koffie of thee en gebak. Zoekt u een vergaderlocatie voor later op de dag? Geen probleem. Wij kunnen ook heerlijke buffetten verzorgen. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreid warm en koud buffet, een stamppotbuffet of een Italiaans buffet. Toch liever een borrel voor na de vergadering? Alles is mogelijk bij Partyboerderij Vossenberg. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Waarom kiezen voor onze vergaderlocatie?

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere vergaderlocatie, maar wij zetten graag even voor u op een rijtje waarom wij de beste keuze zijn:

  • Geniet van de mooie omgeving
  • Vele lekkere buffetten
  • Ontvangst met koffie of thee en gebak
  • Diverse ruimtes beschikbaar
  • Voldoende parkeergelegenheid

Wilt u een ruimte boeken?

Zoek niet verder naar een vergaderlocatie en kies voor Partyboerderij Vossenberg. Wilt u meer informatie? Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Uw bericht zal zo spoedig mogelijk worden beantwoord. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? Wij zijn te bereiken op het nummer: 0578-613800. Uw ideale vergaderlocatie vindt u bij Partyboerderij Vossenberg.