Zaal huren Oldebroek

Een zaal huren in Oldebroek?

Wilt u graag een zaal huren in Oldebroek voor uw een feest, vergadering of andere aangelegenheid? Dan bent u bij Partyboerderij Vossenberg aan het juiste adres. U vindt bij ons verschillende zalen die uitermate geschikt zijn voor zowel grote als kleine groepen.

Naast zaalverhuur kunnen wij u helpen bij de rest van de organisatie van uw evenement. Denk hierbij aan verschillende activiteiten of catering. Kortom, wilt u een zaal huren in Oldebroek? Neem dan eens een kijkje bij Partyboerderij Vossenberg!

Voordelen van een zaal huren bij Partyboerderij Vossenberg

Wanneer u een zaal wilt huren in Oldebroek, dan is Partyboerderij Vossenberg hier uitermate voor geschikt. Hieronder enkele voordelen van onze partyboerderij:

 • Een grote verscheidenheid aan verschillende type zalen geschikt voor grote of kleine groepen
 • De mogelijkheid om de zaal compleet in te richten speciaal voor uw feest
 • Eventueel uit te breiden met een heerlijke catering of diverse binnen- en/of buitenactiviteiten
 • Van themafeesten en bedrijfsuitjes tot aan een een perfecte vergaderruimte. Het is allemaal mogelijk!
 • Jarenlange ervaring en uw wensen staan altijd centraal

Een zaal huren in Oldebroek? Neem contact met ons op!

Hieronder kunt u door middel van een visuele tour al een indruk krijgen van onze verschillende zalen. Het is uiteraard ook mogelijk om de verschillende zalen te komen bekijken. Bent u al overtuigd en wilt u een zaal huren bij ons? Neem dan even contact met ons op door middel van het contactformulier op deze pagina of bel naar 0578-613800. Een zaal huren in Oldebroek? Partyboerderij Vossenberg is hier uitermate voor geschikt!

Zaal verhuur in Oldebroek? Feestlocatie Partyboerderij Vossenberg!

Als u een feestje te organiseren heeft, dan wilt u natuurlijk een partycentrum in omgeving Oldebroek vinden dat een écht goed festijn kan realiseren. Partyboerderij Vossenberg is zo’n partij. U vindt ons partycentrum op slechts 20 minuutjes rijden vanaf Oldebroek. Wij zijn expert in allerhande feesten. Zo bieden wij bedrijfsfeesten aan, verschillende soorten themafeesten en diverse actieve en ontspannende familie uitjes. Ook staan we bekend om onze vele vergaderlocaties en zijn wij te vinden tussen romantische trouwlocaties op de Veluwe voor de perfecte bruiloft. Onze zaalverhuur is in te schakelen voor elk soort feest. Dit maken wij mogelijk door maatwerk aan te bieden. Met altijd in elk geval één resultaat: uw feest in onze feestzaal maakt een enorme indruk op uw gasten. Bent u ook al overtuigd van ons partycentrum nabij Oldebroek?

Welk feest mag ons partycentrum vanuit Oldebroek organiseren?

Een mooie feestzaal is de basis van een geslaagd feest. Maar de specialisten van ons partycentrum weten als geen ander dat er nog veel meer belangrijk is. Bedrijfsfeesten bijvoorbeeld, zijn volgens ons pas 100% geslaagd als iedereen helemaal zichzelf kan zelf. Hiervoor bieden onze teambuilding activiteiten uitkomst. En verjaardagsfeestjes? Die passen pas helemaal bij de jarige als ze in een bepaald thema zijn gegoten. Daarvoor dienen onze themafeesten. Ditzelfde maatwerk ziet u terug bij onze familie uitjes. De ene familie kiest voor een ontspannende huifkartocht en het Spelen Circuit, terwijl de andere liever een spannende GPS tocht aflegt. Wat u misschien nog niet wist, is dat ons partycentrum ook terug te vinden is tussen de gezelligste trouwlocaties in de omgeving van Oldebroek. Zelfs voor diverse vergaderlocaties bent u bij Partyboerderij Vossenberg aan het juiste adres. Waar bent u naar op zoek vanuit Oldebroek?

Waar heeft u behoefte aan in Oldebroek?

De feestzaal van ons partycentrum is voor allerhande partijtjes, gelegenheden en festiviteiten af te huren. Hierbij enkele opties, om het u wat gemakkelijker te maken:

 • Themafeesten (o.a. Jetzt Geht’s Los en Tropical Cocktail)
 • Bedrijfsaangelegenheden (o.a. vergaderlocaties en evenementen)
 • Binnen- en buitenactiviteiten (o.a. huifkartocht en Spelen Circuit)
 • Arrangementen (o.a. Lekker feesten en Gewoon goed)
 • Feesten (o.a. bedrijfsfeesten en verjaardagsfeesten)
 • Familie uitjes (o.a. fietsen en klootschieten)
 • Catering (o.a. buffetten en hapjes)
 • Teamuitje

Vergaderen in een bijzondere omgeving in Oldebroek

Naast zaal verhuur en het organiseren van feesten zijn wij ook een ideale locatie om te vergaderen. Uiteraard kunt u vergaderen op kantoor in Oldebroek, maar een andere omgeving zorgt vaak voor andere ingevingen en geeft een frisse blik op zaken. Bij Partyboerderij Vossenberg kunt u terecht voor een bijzondere vergaderlocatie die perfect aansluit op uw wensen. Eventueel kunt u uw vergadering uitbreiden met een dessert.

Catering aan huis of bij ons op locatie

Naast alle verschillende feesten en activiteiten, bieden wij ook uitgebreide catering mogelijkheden aan. U heeft bij ons de keuze uit verschillende buffetten, desserts en hapjes welke volledig naar eigen wens samen te stellen zijn. Sluit uw familiedag af met een heerlijke maaltijd of laat tijdens uw personeelsfeest schalen met hapjes rondgaan. Naast de catering bij onze partyboerderij, kunnen wij ook de catering aan huis verzorgen in Oldebroek.

Contact met ons partycentrum

Heeft u behoefte aan onze feestzaal vanuit Oldebroek? Bel dan naar 0578-613800, mail naar info@partyboerderijvossenberg.nl of vul ons online contactformulier in. Dan maken wij graag binnenkort kennis met u als uw ideale partycentrum nabij Oldebroek!