Partycentrum Overijssel

Dé feestlocatie in de regio Overijssel voor uw feest!

Of u nu uw huwelijksfeest, jubileum, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of uw bedrijfsuitje wilt organiseren; bij partycentrum Vossenberg vlak onder Overijssel kunt u elk feest organiseren. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw feest tot een succes te maken. Voor het serieuzere werk kunt u ook bij ons terecht. Naast feestlocatie zijn wij namelijk ook de locatie om te vergaderen. Zoekt u dus in Overijssel een geschikte vergaderlocatie, dan kunt u dus ook prima bij ons in Epe terecht.

Waar het zaalverhuur ook voor bedoeld is; wij doen alles voor een goed feestje, wat er ook gevierd wordt.

Zaal huren in de omgeving van Overijssel

Voor alle gelegenheden hebben wij een geschikte feestzaal. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen voor:

  • Bruiloftsfeesten- en/of recepties
  • Vrijgezellenfeesten / themafeesten
  • Personeelsfeesten
  • Dagjes weg
  • Uw familiedag

Naast het beschikbaar stellen van onze feestlocaties, willen wij u ook de zorg voor andere zaken uit handen nemen. Wij zorgen voor alle hapjes, drankjes en overige catering mogelijkheden. Maak het uzelf makkelijk en laat ons dit voor u doen.

De mooiste dag van uw leven viert u bij ons

Uw bruiloft is pas compleet met een viering in partycentrum Vossenberg. Wij verzorgen van A tot Z alles rondom de mooiste dag van uw leven in onze feestzaal. Kijk eens naar onze digitale rondleiding en u kunt meteen zien welke sfeervolle en ruimtelijke zalen wij hebben en waarom wij ook in Overijssel de meest geschikte trouwlocatie zijn. Verschillende soorten bruiloften zijn hier al gevierd. Onze medewerkers weten precies wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. U kan zelf natuurlijk ook ideeën aandragen voor uw feest. Of u nu in Overijssel of Gelderland trouwt, onze trouwlocatie ligt vrijwel centraal en is gemakkelijk te bereiken vanuit ieder gewest.

Bedrijfsfeest / personeelsfeest

Wilt u graag met uw bedrijf ergens in Overijssel of Gelderland genieten van een volledig verzorgd feest speciaal voor uw organisatie? Voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten is partycentrum Vossenberg ook geschikt. U kunt eventueel zaken en ontspanning hier ook goed combineren. Maak gebruik van onze vergaderlocaties en kom daarna lekker bij met een ontspannen personeelsborrel. Ook voor compleet verzorgde feesten is onze locatie zeer geschikt.

Vrijgezellenfeest aan het zwembad

Jouw vrijgezellenfeest hier komen vieren bij ons zwembad met een heuse poolparty? Of een spannende avond in een casino speciaal voor het vrijgezellenfeest of themafeest opgezet? Wij gaan heel ver om het vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken. Neem contact met ons op en plan het beste vrijgezellenfeest ooit waar nog lang over nagepraat zal worden.

Bijzondere vergaderlocatie in de natuur

De Vossenberg leent zich uitstekend om te vergaderen in een andere bijzondere omgeving. Kom eens ontspannen vergaderen op de Veluwe. Wij bieden u een bijzondere vergaderlocatie met verschillende vergaderruimtes net onder Overijssel. Bovendien zorgen wij voor alle benodigdheden. U hoeft alleen maar  een zaal te huren en aan te schuiven. Dit maakt ons tot een geschikte vergaderlocatie voor veel bedrijven in Overijssel

Uw dagje weg, wij organiseren alles

Voor een dagje weg kunt ook goed bij partycentrum Vossenberg terecht. Een dagje uit in Overijssel of Gelderland is zo gepland als u bij ons de organisatie neerlegt. Wij zorgen ervoor dat uw dagje weg een compleet verzorgde en ontspannen dag wordt. Laat dat maar aan ons over. De binnen- en buitenactiviteiten die wij aanbieden zijn zeker om over naar huis te schrijven.

Hechter team met teambuilding activiteiten of bedrijfsuitje

Wilt u eens weten hoe uw collega’s buiten werktijd zijn? Of is uw team toe aan wat anders, een teambuilding activiteit bijvoorbeeld? Met onze activiteiten weet u zeker dat u als een hechter team de dagelijkse werkzaamheden weer beter aankunt. Wij verzorgen de gehele dag voor u en nemen u alle zorgen uit handen. Veel bedrijven in Overijssel hebben al een teamuitje bij ons georganiseerd. Bent u de volgende?

Uw familiedag, onze zorg

Uw familiedag door ons laten verzorgen. Wij doen het met liefde voor u. Familie is belangrijk en u wilt zich niet de hele dag bezig houden met het schenken van de koffie en het eten. Graag nemen wij dit u uit handen. Informeer eens naar de verschillende familie uitjes die wij aanbieden.

Onze catering, ook bij u aan huis in Overijssel

Naast het verzorgen van het diner of buffet bij ons op de locatie Vossenberg, komen wij ook graag bij u om u te verwennen met onze catering. Bij ons kan het ingetogen, maar ook zeer uitgebreid. Wat u maar wilt. Kijk ook eens naar de menu’s van de Vossenberg. Wilt u graag catering in Overijssel? Wij komen het graag bij u brengen.

Contact

In het noordoostelijke deel van Gelderland, dus vlakbij Overijssel bevindt zich onze feestlocatie in de bosrijke omgeving van Epe. In dit gebied van de Veluwe hebben wij een sfeervolle locatie waarin u al uw feesten kunt organiseren, uitjes kunt plannen en te komen plannen. Want een aantal zaken in het leven moet nou eenmaal gevierd worden! Bel 0578-613800 of mail ons op info@partyboerderijvossenberg.nl. Wees welkom in partycentrum Vossenberg (vlak onder Overijssel)