Vergaderlocatie Overijssel

De ideale vergaderlocatie bij Overijssel

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Overijssel? Partyboerderij Vossenberg in Epe, bij Overijssel, zorgt voor de perfecte vergaderlocatie bij u in de buurt. Wij bieden u precies de vergaderlocatie die past bij uw wensen in Overijssel. Bent u een grote organisatie of juist een klein bedrijfje? Wilt u in de vrije natuur een vergaderlocatie buiten de dagelijkse werkomgeving? Kom dan in deze inspirerende omgeving nabij Overijssel voor onze ideale vergaderruimte.

Wat maakt Partyboerderij Vossenberg een ideale vergaderlocatie?

 • Dichtbij Overijssel
 • Uitstekende catering
 • Mogelijkheden voor grote en kleinere gezelschappen
 • Mogelijkheden om (ook) buiten te vergaderen
 • Voordelige prijzen en apparatuur voor ondersteuning beschikbaar

Mogen we u in Overijssel binnenkort begroeten om gebruik te maken van onze vergaderlocatie?

Bellen en mailen over uw vergaderlocatie bij Overijssel

Voor het maken van afspraken en voor informatie over de mogelijkheden belt u met Partyboerderij Vossenberg op telefoonnummer 0578-613800. U kunt online communiceren via het contactformulier of door een e-mail te sturen aan info@partyboerderijvossenberg.nl. Wij bieden u de ideale vergaderlocatie bij Overijssel.

Catering aan huis in Overijssel door Vossenberg

Op zoek naar catering aan huis in Overijssel? Kies dan voor de vaste kwaliteit en lage prijzen bij Partyboerderij Vossenberg. Onze voordelige prijzen doen zeker geen afbreuk aan de kwaliteit van onze catering aan huis. Onze producten worden met zorg gekozen en met liefde voor u bereid. Vanuit Epe zijn we binnen korte tijd bij u in Overijssel. We zijn flexibel in onze catering aan huis. We beperken ons niet tot vastomlijnde pakketten.

Een compleet geheel in catering aan huis

U kunt in Overijssel en omgeving de complete catering aan huis aan ons overlaten. Zo zorgen wij op uw verzoek voor:

 • Lekker eten en drinken
 • Opmaak en warmhouden van uw buffet
 • Spullen voor de aankleding van uw feest of gelegenheid
 • Tenten voor uw gasten
 • Een tap en een barbecue

Alles wat u nodig heeft brengen en halen wij in Overijssel en omgeving. U heeft daar zelf in het geheel geen omkijken naar.

Neem contact op over uw catering aan huis in Overijssel

Voor informatie over de mogelijkheden kunt u ons bellen op 0578-613800. Kies voor Partyboerderij Vossenberg in de omgeving Overijssel voor uitstekend verzorgde catering aan huis.

Catering mogelijkheden

Partyboerderij Vossenberg biedt een geschikte feestlocatie bij Overijssel

Op zoek naar een geschikte feestlocatie in Overijssel en omgeving? Partyboerderij Vossenberg biedt u ruime mogelijkheden. Als feestlocatie en voor feesten met een thema. Daarvoor kunt u in de buurt van Overijssel kiezen uit verschillende zalen. Daarnaast beschikken we over buitenfaciliteiten. In de zomer lekker nog even het zwembad induiken? Kies dan voor een combinatie met onze camping. Het maakt in de buurt van Overijssel uw feestlocatie nog meer tot een complete beleving van een feestelijke gebeurtenis.

Partyboerderij Vossenberg; de perfecte feestlocatie!

In de buurt van Overijssel worden op de feestlocatie bij Partyboerderij Vossenberg de volgende soorten feesten georganiseerd:

 • Bruiloften
 • Jubilea
 • Recepties
 • Bedrijfsfeesten
 • Themafeesten

Bekijk het actuele aanbod voor de themafeesten of bel ons voor informatie over de beschikbaarheid. Wij kunnen uw vervoer van en naar Overijssel naar Partyboerderij Vossenberg voor u bemiddelen.

Contactgegevens van uw feestlocatie

U vindt feestlocatie Vossenberg in Epe, vlakbij Overijssel. Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden die onze partyboerderij biedt belt u met telefoonnummer 0578-613800. Liever online communiceren? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail aan info@partyboerderijvossenberg.nl. Wij zorgen voor een geslaagde happening op de feestlocatie bij Overijssel.

Uw personeelsfeest in Overijssel is in goede handen

In de regio Overijssel op zoek naar een geschikte locatie voor een personeelsfeest? Partyboerderij Vossenberg biedt u veel verschillende mogelijkheden. De partyboerderij is gelegen in de bossen bij Epe, vlakbij Overijssel. We bieden u zeer ruime mogelijkheden om van ieder personeelsfeest een succes te maken. We kunnen u een voordelig arrangement aanbieden. Hierbij kunt u gebruikmaken van faciliteiten binnen en buiten. Laat u ons uw wensen weten? Dan zorgen wij voor een vrijblijvende en scherp geprijsde offerte.

Partyboederij Vossenberg de ideale locatie!

We noemen u graag 5 redenen waarom u nou juist voor Partyboerderij Vossenberg kiest voor uw personeelsfeest:

 • Dichtbij Overijssel
 • Voordelige arrangementen
 • Geschikt voor gezelschappen van verschillende grootte
 • Uitstekende horeca
 • Stijlvol, smaakvol en toch voordelig in prijs

Bel ons in Overijssel over uw personeelsfeest

Wilt u bellen met Partyboerderij Vossenberg? Bel vanuit Overijssel dan met ons op telefoonnummer 0578-613800. Voor online communicatie over uw personeelsfeest kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan info@partyboerderijvossenberg.nl. Wij zijn uw ideale horecagelegenheid voor een personeelsfeest bij Overijssel.

Themafeesten in Overijssel bij Partyboerderij Vossenberg

Zoekt u een geschikte locatie voor themafeesten in Overijssel? Dan vindt u bij u in de buurt van Overijssel Partyboerderij Vossenberg. Wij zijn een horecagelegenheid waar u veel faciliteiten zult vinden. Onze themafeesten zijn een gewaardeerd fenomeen in de regio. Mogen we u binnenkort begroeten als deelnemer aan een van onze themafeesten? Bekijk het aanbod en boek snel uw favoriete themafeest in de regio Overijssel.

Welke themafeesten kunt u zoal boeken bij ons?

In de buurt van Overijssel bieden wij u uitgebreide mogelijkheden om themafeesten te houden. Wij bieden standaard bijvoorbeeld:

 • Country en Western
 • Tropical cocktail
 • The 60’s and 70‘s
 • Casino
 • Jetzt geht’s los

Heeft u zelf ideeën of wilt u een van onze zalen boeken? Bijvoorbeeld voor een bruiloft of jubileum? U vindt bij ons ruime mogelijkheden binnen ieder thema.

Neem contact op in Overijssel over themafeesten

Voor informatie over de mogelijkheden belt u met telefoonnummer 0578-613800. Partyboerderij Vossenberg zorgt voor een uitstekende verzorgde dag, avond en weekend. U vindt ons in Epe, vlakbij Overijssel. Voor een ruime keuze in themafeesten in Overijssel gaat u naar Partyboerderij Vossenberg.

Een zaal huren in Overijssel?

Wilt u graag een zaal huren in Overijssel voor uw een feest, vergadering of andere aangelegenheid? Dan bent u bij Partyboerderij Vossenberg aan het juiste adres. U vindt bij ons verschillende zalen die uitermate geschikt zijn voor zowel grote als kleine groepen.

Naast zaalverhuur kunnen wij u helpen bij de rest van de organisatie van uw evenement. Denk hierbij aan verschillende activiteiten of catering. Kortom, wilt u een zaal huren in Overijssel? Neem dan eens een kijkje bij Partyboerderij Vossenberg!

Voordelen van een zaal huren bij Partyboerderij Vossenberg

Wanneer u een zaal wilt huren in Overijssel, dan is Partyboerderij Vossenberg hier uitermate voor geschikt. Hieronder enkele voordelen van onze partyboerderij:

 • Een grote verscheidenheid aan verschillende type zalen geschikt voor grote of kleine groepen
 • De mogelijkheid om de zaal compleet in te richten speciaal voor uw feest
 • Eventueel uit te breiden met een heerlijke catering of diverse binnen- en/of buitenactiviteiten
 • Van themafeesten en bedrijfsuitjes tot aan een een perfecte vergaderruimte. Het is allemaal mogelijk!
 • Jarenlange ervaring en uw wensen staan altijd centraal

Een zaal huren in Overijssel? Neem contact met ons op!

Hieronder kunt u door middel van een visuele tour al een indruk krijgen van onze verschillende zalen. Het is uiteraard ook mogelijk om de verschillende zalen te komen bekijken. Bent u al overtuigd en wilt u een zaal huren bij ons? Neem dan even contact met ons op door middel van het contactformulier op deze pagina of bel naar 0578-613800. Een zaal huren in Overijssel? Partyboerderij Vossenberg is hier uitermate voor geschikt!

Dé feestlocatie in de regio Overijssel voor uw feest!

Of u nu uw huwelijksfeest, jubileum, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of uw bedrijfsuitje wilt organiseren; bij partycentrum Vossenberg vlak onder Overijssel kunt u elk feest organiseren. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw feest tot een succes te maken. Voor het serieuzere werk kunt u ook bij ons terecht. Naast feestlocatie zijn wij namelijk ook de locatie om te vergaderen. Zoekt u dus in Overijssel een geschikte vergaderlocatie, dan kunt u dus ook prima bij ons in Epe terecht.

Waar het zaalverhuur ook voor bedoeld is; wij doen alles voor een goed feestje, wat er ook gevierd wordt.

Zaal huren in de omgeving van Overijssel

Voor alle gelegenheden hebben wij een geschikte feestzaal. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen voor:

 • Bruiloftsfeesten- en/of recepties
 • Vrijgezellenfeesten / themafeesten
 • Personeelsfeesten
 • Dagjes weg
 • Uw familiedag

Naast het beschikbaar stellen van onze feestlocaties, willen wij u ook de zorg voor andere zaken uit handen nemen. Wij zorgen voor alle hapjes, drankjes en overige catering mogelijkheden. Maak het uzelf makkelijk en laat ons dit voor u doen.

De mooiste dag van uw leven viert u bij ons

Uw bruiloft is pas compleet met een viering in partycentrum Vossenberg. Wij verzorgen van A tot Z alles rondom de mooiste dag van uw leven in onze feestzaal. Kijk eens naar onze digitale rondleiding en u kunt meteen zien welke sfeervolle en ruimtelijke zalen wij hebben en waarom wij ook in Overijssel de meest geschikte trouwlocatie zijn. Verschillende soorten bruiloften zijn hier al gevierd. Onze medewerkers weten precies wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. U kan zelf natuurlijk ook ideeën aandragen voor uw feest. Of u nu in Overijssel of Gelderland trouwt, onze trouwlocatie ligt vrijwel centraal en is gemakkelijk te bereiken vanuit ieder gewest.

Bedrijfsfeest / personeelsfeest

Wilt u graag met uw bedrijf ergens in Overijssel of Gelderland genieten van een volledig verzorgd feest speciaal voor uw organisatie? Voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten is partycentrum Vossenberg ook geschikt. U kunt eventueel zaken en ontspanning hier ook goed combineren. Maak gebruik van onze vergaderlocaties en kom daarna lekker bij met een ontspannen personeelsborrel. Ook voor compleet verzorgde feesten is onze locatie zeer geschikt.

Vrijgezellenfeest aan het zwembad

Jouw vrijgezellenfeest hier komen vieren bij ons zwembad met een heuse poolparty? Of een spannende avond in een casino speciaal voor het vrijgezellenfeest of themafeest opgezet? Wij gaan heel ver om het vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken. Neem contact met ons op en plan het beste vrijgezellenfeest ooit waar nog lang over nagepraat zal worden.

Bijzondere vergaderlocatie in de natuur

De Vossenberg leent zich uitstekend om te vergaderen in een andere bijzondere omgeving. Kom eens ontspannen vergaderen op de Veluwe. Wij bieden u een bijzondere vergaderlocatie met verschillende vergaderruimtes net onder Overijssel. Bovendien zorgen wij voor alle benodigdheden. U hoeft alleen maar  een zaal te huren en aan te schuiven. Dit maakt ons tot een geschikte vergaderlocatie voor veel bedrijven in Overijssel

Uw dagje weg, wij organiseren alles

Voor een dagje weg kunt ook goed bij partycentrum Vossenberg terecht. Een dagje uit in Overijssel of Gelderland is zo gepland als u bij ons de organisatie neerlegt. Wij zorgen ervoor dat uw dagje weg een compleet verzorgde en ontspannen dag wordt. Laat dat maar aan ons over. De binnen- en buitenactiviteiten die wij aanbieden zijn zeker om over naar huis te schrijven.

Hechter team met teambuilding activiteiten of bedrijfsuitje

Wilt u eens weten hoe uw collega’s buiten werktijd zijn? Of is uw team toe aan wat anders, een teambuilding activiteit bijvoorbeeld? Met onze activiteiten weet u zeker dat u als een hechter team de dagelijkse werkzaamheden weer beter aankunt. Wij verzorgen de gehele dag voor u en nemen u alle zorgen uit handen. Veel bedrijven in Overijssel hebben al een teamuitje bij ons georganiseerd. Bent u de volgende?

Uw familiedag, onze zorg

Uw familiedag door ons laten verzorgen. Wij doen het met liefde voor u. Familie is belangrijk en u wilt zich niet de hele dag bezig houden met het schenken van de koffie en het eten. Graag nemen wij dit u uit handen. Informeer eens naar de verschillende familie uitjes die wij aanbieden.

Onze catering, ook bij u aan huis in Overijssel

Naast het verzorgen van het diner of buffet bij ons op de locatie Vossenberg, komen wij ook graag bij u om u te verwennen met onze catering. Bij ons kan het ingetogen, maar ook zeer uitgebreid. Wat u maar wilt. Kijk ook eens naar de menu’s van de Vossenberg. Wilt u graag catering in Overijssel? Wij komen het graag bij u brengen.

Contact

In het noordoostelijke deel van Gelderland, dus vlakbij Overijssel bevindt zich onze feestlocatie in de bosrijke omgeving van Epe. In dit gebied van de Veluwe hebben wij een sfeervolle locatie waarin u al uw feesten kunt organiseren, uitjes kunt plannen en te komen plannen. Want een aantal zaken in het leven moet nou eenmaal gevierd worden! Bel 0578-613800 of mail ons op info@partyboerderijvossenberg.nl. Wees welkom in partycentrum Vossenberg (vlak onder Overijssel)