Dagje weg

Gegarandeerd plezier

Wanneer u een dagje weg wilt, kunt u kiezen voor vele opties. Maakt u echter de keuze voor Partyboerderij Vossenberg, dan heeft u gegarandeerd een leuk dagje uit. Wilt u een feest organiseren of een dag weg voor de hele familie? Wij verzorgen uw dag met alle plezier. Aan niks zal het u ontbreken. Ons team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar. Bekijk onze website voor alle mogelijkheden of kom gerust langs bij ons op locatie.

Partyboerderij Vossenberg is de ideale locatie voor een dagje weg in de omgeving van Apeldoorn, Deventer, Elburg, Elspeet, Emst, Epe, Gelderland, Heerde, Nunspeet, Oene, Oldebroek, Overijssel, Twello, Utrecht, Vaassen, Veluwe, Wezep en Zwolle.

Wilt u even een dagje weg?

Als u een dag weg wilt, dan wilt u optimaal genieten. Bij Partyboerderij kunt u kiezen uit divers entertainment. Wat dacht u van erop uit trekken met een elektrisch aangedreven driewieler? Of een dagje de Veluwe verkennen met een huifkartocht? Daarnaast hebben we ook verschillende activiteiten voor binnen. Denk hierbij aan spelletjes of schilderworkshops. Even weg van huis en genieten van de mooie omgeving.

Geniet van heerlijk eten

Bent u de hele dag weg van huis, dan heeft u na een dagje uit vast ontzettende trek. Bij Partyboerderij kunt u kiezen uit diverse buffetten. Wat dacht u van een uitgebreid warm en koud buffet, stamppot buffet of een Italiaans buffet? Ook voor kinderen hebben we een ruim aanbod aan lekkers en activiteiten. Een dagje weg wordt zo wel erg prettig. U gaat niet bij ons weg voordat u tevreden en verzadigd bent.

Wat kunt u bij ons allemaal beleven?

Kiest u voor een dagje uit bij Partyboerderij Vossenberg, dan kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat uw dag weg van huis een onvergetelijke belevenis wordt. Een overzicht van de opties die wij bieden:

  • Wij organiseren diverse feesten
  • Voldoende entertainment voor jong en oud
  • Geniet van het zwembad en het terras in de zomer
  • Een dagje genieten van de Veluwe en zijn schoonheid
  • Ruim aanbod aan lekker eten en drinken

Wilt u meer informatie?

Een feest organiseren, een familiedag of gewoon even een leuk uitje? Het is allemaal mogelijk bij Partyboerderij Vossenberg. Wilt u meer informatie? Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Spreekt u liever iemand persoonlijk? Wij zijn te bereiken op het nummer: 0578-613800. Een onvergetelijk dagje weg beleeft u bij Partyboerderij Vossenberg.