Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Partyboederij Vossenberg
Average rating:  
 88 reviews
 by Rita Peters

90e verjaardag van mijn moeder gevierd in de kleine zaal. Perfect omdat er ook 5 achterkleinkinderen aanwezig waren. Heel gezellig ingericht, met een bloemetje op tafel. Wisselse broodmaaltijd was zeer voldoende, heerlijk en goed verzorgd. Wij hebben een fijne middag gehad.

 by Stefan en Jacolien

Op afgelopen 1 december hebben wij onze bruiloft gevierd bij de Vossenberg.
We hebben een heerlijk diner en avondfeest gehad wat tot in de puntjes vezorgd was. Ze luisteren naar de wensen van de klant en maken dit ook waar.
We hopen zeker terug te komen! Super!

 by Irma Veltman

Op 18 november hebben wij een verassingsfeestje voor de 60e verjaardag van mijn man georganiseerd bij Partyboerderij Vossenberg. Wat een mooie locatie! Wij waren met 23 personen en de bourgondische kelder was perfect voor een klein gezelschap. Nergens anders zoiets moois kunnen vinden. Alles was perfect. Eten, drinken, bediening... alleen maar complimenten. Ook een groot compliment voor alle communicatie vooraf!!

 by Familie Prins

We hebben met veel plezier ons feest gevierd, precies naar onze wensen. Fijne zaal, sfeervol ingericht. Genoeg vermaak voor de kinderen. Heerlijk buffet en een voortreffelijke bediening. De ontvangst was heel gastvrij. Onze gasten waren ook allemaal positief en kwamen niets tekort. Heel veel dank aan het team van de Vossenberg!

 by Gerrit en Anjo van Vemde

Zaterdag 28 oktober 2023 hebben we ons 40-jarig huwelijksfeest gevierd bij de Vossenberg. Alles was perfect voor elkaar. We hebben van de gasten veel complimenten gekregen over de accommodatie en het heerlijke eten. Ook met de dieetwensen was zeer goed rekening gehouden! We hebben een fijn feest gehad, mede door de goede zorgen van team De Vossenberg en we kijken er met veel plezier op terug.

 by Arie en Ben

Op 23 september jl hebben wij onze verjaardagen gevierd in De Vossenberg. Het is precies verlopen zoals wij het voor ogen hadden. Al onze vrienden en familie ontbrak het aan niets, mede door de geweldige bediening en keuken. Ons feest was helemaal TOP!!!

 by Lucia

Bij Vossenberg heb ik mijn verjaardag gevierd. Het was uitstekend verzorgd. Het buffet was heerlijk en het ontbrak ons aan niets. Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het mooie weer zorgde er voor dat wij konden genieten van een bloemrijk terras en het zwembad. Ook de paardentram was voor iedereen een belevenis en een echte aanrader! Het was een zeer geslaagde dag!

 by Olaf en Ursula Huiskamp

Wij hebben op 17 juni ons 25 jarig huwelijksfeest bij de Vossenberg gegeven. Het was een geweldig mooi feest, iedereen vond het gezellig en alles was perfect geregeld, heerlijke hapjes en een biervat om zelf biertjes te tappen was een geweldig idee. De Dikke DJ was ook een heel goed advies van Rob.
Rob en het team ontzettend bedankt!

 by Berlinda

Op 17 juni 2023 mijn 50ste verjaardag gevierd daar. Het was nog beter dan ik had mogen hopen. Het was warm; airco was gedeeltelijk aan; prima temperatuur voor een feest. De band was er ook erg blij mee. Alles was zoals we hadden besproken en de kinderen hebben nog heerlijk een deel van de avond mogen zwemmen in het zwembad. Vrolijke en lieve bediening die er alles aan deden om iedereen het naar de zin te maken mbt hapjes en drankjes behulpzaamheid etc.
Ook de rekening na afloop was keurig.
Hun jarenlange naam dat je er zo goed een feest kan vieren is nog steeds van toepassing. Wel even ruim op tijd reserveren 😉.

 by Angelino Martens

We hebben hier voor de tweede keer onze personeelsbijeenkomst georganiseerd. Probleemloos en aan één woord genoeg qua planning. Zéér gastvrij en met een voortreffelijk buffet. Dat het ook nog geweldig terrasweer was, maakte het helemaal af.

Véél dank aan Rob en zijn team!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»