Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Partyboederij Vossenberg
Average rating:  
 73 reviews
 by Daan & Tineke

Op zaterdag 26 juni 2021 hebben wij ons feestje gevierd van ons 12 jarig huwelijk. We hebben een mooie dag gehad.

De medewerkers waren vriendelijk behulpzaam. Niets was te veel

Het eten warm / koud en ijs buffet na was geweldig.

Werd goed in de gaten gehouden of er nog genoeg was

Voor feesten en partijen ben je hier op een goede plek

Fijn dat het weer mogelijk was na Corona

We kunnen terug kijken op een perfecte dag

Alle medewerkers Vossenberg: Bedankt!

Een hartelijke groet

Daan & Tineke

 by Quaak

Een topbruiloft gehad op deze locatie! Vooraf besproken wat we wilden, duidelijke informatie, alle buffetten en hapjes arrangementen konden naar onze wens worden ingevuld. Het eten op de bruiloft was heerlijk! Van veel gasten complimenten gehad over de bediening, menigeen had nog nooit zoveel hapjes en drankjes aangeboden gekregen. Echt top gedaan!

Daarnaast was de locatie erg mooi, het straalt veel gezelligheid en sfeer uit, een aanrader voor elke bruiloft!

 by Odin en Bep van Woerdekom

Wij hebben op 3 aug een uitstekend verzorgd feest gehad met onze kinderen en kleinkinderen om te vieren dat we 55 jaar getrouwd waren.

De route met de Swingtrike was geweldig, en de hele verzorgen met BQ is door iedereen bijzonder gewaardeerd. Dank voor de uitstekende verzorging. Iedereen is vol lof over alles wat wat was georganiseerd.

Hartelijk bedankt

 by Van Duinen

We hebben een geweldig feest gehad voor ons 12,5 jarig huwelijk met jullie als cateraar. Mede dankzij jullie was het een groot succes!!! De huur van bar en fantastisch personeel, geweldig eten en feestelijke cocktails. Zo flexibel als jullie waren, alles was mogelijk. Van alles meer dan genoeg en goede kwaliteit. De gasten hebben jullie naam nog vaak genoemd tijdens het ophalen van de leuke herinneringen! Nogmaals bedankt en hopelijk tot een volgende keer.

 by René van Huffelen

50 jarig huwelijksfeest van mijn ouders vrijdag 20-1-2017.Van ontvangst tot het einde van het feest was het allemaal perfect geregeld. Het koud en warm buffet zag er zeer verzorgt uit en was ook erg smaakvol. De bediening was erg vriendelijk, vrolijk en vlot met bedienen. Alle medewerkers van de Vossenberg die er aan mee gewerkt hebben om er een smaakvol en mooi feest van te maken hiervoor dank.Met vriendelijke groet,René van Huffelen

 by kaartcommissie EZC'84

Op zaterdag 4 februari 2017 een 12-uurs kaartmarathon gehouden in de zaal van wijkvereniging de Burgerenk. Net als voorgaande jaren de warme maaltijd laten verzorgen door de Vossenberg. Ook dit jaar weer van grote klasse! Uitermate goed verzorgd (keuze voor de kaarters uit boerenkool en zuurkool- het kan zelfs nog uitgebreider- een ruime keus aan extra's en zoals altijd netjes op tijd) en na diverse complimenten uit de zaal werd- na een kort telefoontje- alles weer opgehaald. Kijk nu al uit naar volgend jaar.

 by Ingrid Hulleman

Vorige week zondag, 5 februari, warm en koud buffet via de catering gehad van de Vossenberg voor het dubbele Abrahamfeestje. Het was in één woord fantastisch! De presentatie geweldig, het eten heerlijk en keuze genoeg en de service prima. Werkelijk top geregeld! Denk binnenkort nog een feestje te vieren en over de locatie hoeven we waarschijnlijk niet lang na te denken. Vossenberg bedankt!

 by Volleybalvereniging ORMI-Epe

Wederom een zeer geslaagde Bindingsavond voor senioren, recreanten en ouders van de jeugdleden gehad bij Partyboerderij De Vossenberg. Lekker een avondje eten & drinken, de hapjes zijn echt perfect en zeer voldoende aanwezig. Tussendoor wat spelletjes doen, potje black jack of poker, het was allemaal weer prachtig geregeld! We komen zeker terug!

 by Volleybalvereniging ORMI-Epe

Zaterdag 11 februari onze jaarlijkse Bindingsavond gehad voor senioren, recreanten en ouders van onze jeugdleden. Met 45 personen was het goed vertoeven in De Kelder, biertap was selfservice (aanrader) en de luxe hapjes waren fantastisch en in overvloed aanwezig. Oud Hollandse spelen, black jack of poker, zelfs een pool biljart, alles is mogelijk bij De Vossenberg, kortom het was een TOP! avond, wij komen zeker terug!

 by Familie Oortwijn

6 mei 2016 hebben wij samen met familie en vrienden ons 50-jarig huwelijk bij jullie mogen vieren. Wij hebben het enorm naar onze zin gehad en het was erg goed verzorgd. Het eten was fantastisch evenals het dessert-buffet. De bediening was geweldig! Wij hebben een hele fijne dag gehad dankzij Partyboerderij De Vossenberg. Wij kijken met heel veel plezier terug op onze trouwdag! Dank daarvoor. Met vriendelijke groet, familie Oortwijn!

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»