Zaalverhuur

Wij zorgen voor een geslaagd feest

Zoekt u naar zaalverhuur in Gelderland, Overijssel of Utrecht? Dan kunnen wij van Partyboerderij Vossenberg in Epe, vlakbij Apeldoorn, u uitstekend helpen. U vindt bij ons zalen geschikt voor zowel grote als de wat kleinere groepen. Wilt u graag een familiedag of bedrijfsuitje plannen? Dan kunnen wij ook verschillende activiteiten voor u verzorgen. Laat ons uw wensen weten en wij bespreken graag wat er mogelijk is op het vlak van zaalverhuur. Wij doen er vervolgens alles aan om u een dag om nooit te vergeten te bezorgen.

Zaalverhuur op maat

Of u nu zaalverhuur voor een huwelijksfeest, verjaardag of bedrijfsgelegenheid zoekt, Partyboerderij Vossenberg staat voor u klaar. Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft, bieden wij u de mogelijkheid om uw feest helemaal naar wens aan te passen. U kunt er bij ons bijvoorbeeld voor kiezen om u zaal speciaal te laten aankleden. Of kies voor een van onze heerlijke buffetten. Wij doen dus meer dan alleen zaalverhuur.

Ook de kleine gasten worden niet vergeten

Voor zaalverhuur zijn wij uw adres. Wij doen namelijk die stap extra voor onze gasten. Niet alleen zorgen wij ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van uw feest of andere gelegenheid. Ook hebben wij extra aandacht voor de kleinere gasten. Zij kunnen zich in een speciaal ingerichte hoek vermaken met knutselen, spelletjes of een film. Ook zorgen wij ervoor dat er lekkers is, zoals snoep, chips en frisdrank.

Nog 5 van onze voordelen

  • Ons partycentrum heeft een terras en zwembad waarvan u gebruik kunt maken
  • Naast zaalverhuur kunt u bij ons ook terecht voor diverse binnen en buiten activiteiten op de Veluwe
  • Keuze uit diverse buffetten, waaronder Italiaans en een ijsbuffet
  • Wij weten wat wel en niet werkt door onze jarenlange ervaring
  • Wij kunnen rekening houden met dieetwensen en andere speciale wensen

Heeft u nog vragen voor ons?

Zou u graag wat meer willen weten over ons zaalverhuur? Breng gerust een bezoekje aan onze locatie. Proef van de sfeer en stel u vragen aan onze gastvrije medewerkers. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen wanneer u graag meer informatie wilt. Bel vandaag nog naar: 0578-613800. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw bericht beantwoorden. Voor zaalverhuur moet u bij Partycentrum Vossenberg zijn.