Vergaderen

De ideale vergaderruimte

U zoekt een ruimte om in te vergaderen in de omgeving van Utrecht, Apeldoorn en Zwolle? Dan bent u bij Partyboerderij Vossenberg in Epe aan het juiste adres. Er zal u niks ontbreken tijdens uw meeting. Ga even weg uit uw kantoor en zorg voor een frisse wind in uw bedrijf. Een nieuwe omgeving kan bijvoorbeeld een inspirerende werking hebben op u en uw collega’s. Misschien kan het zelfs zorgen voor nieuwe ideeën. Heeft u specifieke wensen of eisen als u ergens wilt vergaderen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden. Vergaderen doet u bij Partyboerderij Vossenberg.

Er zal u niks ontbreken

We snappen maar al te goed dat u soms even weg wilt zijn van kantoor en niet steeds wilt vergaderen in dezelfde ruimte. Of misschien zoekt u wel een ruimte om te vergaderen met collega’s van verschillende vestigingen. Kom dan naar Partyboerderij Vossenberg op de Veluwe in Gelderland. Geniet van de prachtige omgeving, de diverse ruimtes en voldoende parkeergelegenheid. U kunt ook altijd eerst een kijkje komen nemen door even langs te komen.

Profiteer van vele mogelijkheden

Gaat u vergaderen, dan wilt u dat alles goed geregeld is. Laat dat maar aan ons over! Wij zorgen ervoor dat u en uw collega’s hartelijk worden ontvangen. Vergaderen doet u niet zonder een heerlijk bakje koffie of thee en gebak. Heeft u later op de dag een vergadering? Geen probleem. Wij verzorgen namelijk ook heerlijke buffetten. Wat dacht u van een Italiaans buffet, stamppotbuffet of een uitgebreid warm en koud buffet. Een vergadering sluit u pas echt af met een borrel. Dit is ook allemaal bij ons mogelijk.

Waarom u bij ons moet vergaderen

We snappen dat u keuze heeft uit diverse vergaderruimtes. Maar wij zetten graag even voor u op een rijtje waarom wij de beste keuze voor u zijn.

  • Inspirerende en mooie omgeving in de Gelderse natuur
  • Heerlijke buffetten
  • Hartelijk ontvangst met koffie, thee en gebak
  • Diverse beschikbare zalen
  • Voldoende parkeergelegenheid

Ontvangen we u en uw collega’s binnenkort?

U wilt meer weten over de mogelijkheden of wilt u direct een vergadering inplannen? U kunt ons mailen via: info@partyboerderijvossenberg.nl of vul het contactformulier in op onze website. U kunt zo spoedig mogelijk een reactie verwachten. Wilt u liever direct een medewerker spreken? We zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0578-613800. Vergaderen doet u bij Partyboerderij Vossenberg.