Uitjes

Voor een onvergetelijke dag

Wanneer u een locatie zoekt voor uitjes, dan bent u bij Partyboerderij Vossenberg op de goede plek. Wij hebben de perfecte locatie voor iedere gelegenheid: van een huwelijk tot bedrijfsfeest. Samen met u maken wij graag een programma naar wens. Welk buffet wenst u? Wilt u graag afsluiten met een themafeest of leuke activiteit? Het is bij ons allemaal mogelijk. Voor welke van onze uitjes kiest u?

Activiteiten voor uitjes

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om iets actiefs te ondernemen tijdens uw uitje. Zo leert u elkaar beter kennen. U heeft bij ons de keuze uit verschillende uitjes. Denkt u hierbij aan:

  • Een tocht met een elektrisch aangedreven swing trike
  • Schat zoeken met een gps onder het genot van een hapje en drankje
  • Maak een tocht met onze huifkar

Bovenstaande is maar een greep uit onze uitjes. Graag meer informatie hierover? Vraag onze medewerkers ernaar.

Kies ook voor heerlijk eten

Wij staan niet alleen bekend als organisator van leuke uitjes, maar ook om onze heerlijke buffetten. Met speciale dieetwensen houden wij uiteraard rekening. U heeft bij ons de keuze uit onder meer een ouderwets stamppottenbuffet en een Italiaans buffet. Ook kunt u ontvangen worden met een hapje en drankje. U kunt natuurlijk gaan voor koffie met gebak. Maar wat dacht u van een uitgebreid wijnbuffet?

Uw plek voor uw uitje

Natuurlijk zijn er ook andere locaties waar u uitjes kunt organiseren. Toch zijn wij ervan overtuigd dat u bij ons op de juiste plek bent hiervoor. Naast dat de schitterende omgeving van de Veluwe in Gelderland, bieden wij u namelijk altijd het volgende:

  • Wij bieden u diverse uitjes die geheel aan uw wensen aangepast kunnen worden
  • U kunt vooraf het drinken afkopen, zodat u weet wat u precies gaat betalen
  • Wij hanteren een persoonlijke, klantgerichte en gastvrije werkwijze
  • Ook is het mogelijk om een themafeestje te boeken
  • Dankzij onze jarenlange ervaring weet wij wat werkt en wat niet

Kom gerust eens langs

Bent u benieuwd geworden naar de locatie? Breng dan gerust een bezoekje aan ons partycentrum. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wilt u liever telefonisch contact opnemen, bel dan naar: 0578-613800. Uiteraard kunt u ons ook mailen info@partyboerderijvossenberg.nl of vul het contactformulier in op de website. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. Wij van Partyboerderij Vossenberg zijn uw adres voor uitjes.