Zaal huren

Voor een geslaagd evenement

Wilt u graag een zaal huren in Apeldoorn, Zwolle of een andere plaats? Dan staan wij van Partyboerderij Vossenberg graag voor u klaar. Wij zijn gevestigd op de Veluwe in een schitterende omgeving. U vindt bij ons verschillende zalen die u kunt huren voor grote of kleine groepen. Wilt u een zaal voor een familiedag of bedrijfsuitje? Dan kunnen wij u ook helpen bij de organisatie van verschillende activiteiten. Geef uw wensen aan ons door en wij bespreken graag met u wat er mogelijk is. Vervolgens doen wij er alles aan om uw dag onvergetelijk te maken.

Wij houden rekening met uw wensen

Of u nu een zaal wilt huren voor een huwelijk, bedrijfsfeest of verjaardag, wij helpen u graag bij Partyboerderij Vossenberg. Wij begrijpen dat niet ieder feest hetzelfde is. Daarom passen wij uw gelegenheid helemaal aan uw wensen aan. Zo kunt u bij ons ervoor kiezen om de zaal speciaal te laten inrichten. Ook kunt u voor catering kiezen wanneer u een locatie bij ons gaat huren. Wij hebben dan ook al vele tevreden gasten uit Gelderland, Utrecht en Overijssel mogen verwelkomen.

Aandacht voor de kleine gasten

Wilt u bijvoorbeeld een locatie huren voor een familiedag, dan wilt u natuurlijk een locatie kiezen die ook rekening houdt met kinderen. Bij ons van Partyboerderij Vossenberg bent u dan aan het juiste adres. Wij kunnen in de zaal een plekje voor de kleinere gasten inrichten. Hier kunnen ze dan lekker knutselen of spelletjes spelen. Ook is het mogelijk om een film aan te zetten.

5 voordelen van Partyboerderij Vossenberg

  1. Onze partyboerderij heeft ook een zwembad waarvan u gebruik kunt maken
  2. Naast het huren van een zaal kunnen wij ook diverse activiteiten organiseren
  3. Heerlijk eten met onze buffetten: van Italiaans tot stamppot
  4. Profiteer van onze jarenlange ervaring
  5. Uw wensen houden wij in acht

Ook een zaal huren bij ons?

Wilt u ons graag inschakelen voor het huren van een locatie? Of wilt u de zaal graag komen bekijken? Breng dan gerust een bezoekje aan onze partyboerderij. U kunt dan direct de sfeer proeven en vragen stellen aan onze gastvrije medewerkers. Wilt u liever mailen naar ons? Dan kunt u het contactformulier invullen op de website of zend een e-mail naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Ook kunt u bellen naar: 0578-613800. Waarvoor wilt u een zaal huren bij Partyboerderij Vossenberg?