Bruiloft

Alles tot in detail voor u geregeld

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bruiloft in de regio Utrecht, Gelderland, Apeldoorn of Deventer? Dan staan de medewerkers van Partyboerderij Vossenberg graag voor u klaar. Wij kunnen een geschikte plek vinden voor de ceremonie en de receptie van uw bruiloft. Dankzij de vele mogelijkheden die wij u bieden, kunnen wij uw grote dag geheel naar wens laten verlopen. Daarnaast hanteren wij een klantgerichte en heldere aanpak. Vooraf weet u precies wat u kunt verwachten. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ook voor de kleinste gasten

U wilt natuurlijk zelf onbezorgd kunnen genieten van uw bruiloft. Dat begrijpen wij bij Partyboerderij Vossenberg maar al te goed. Uw trouwlocatie kan geheel naar wens ingericht worden. Uiteraard vergeten wij daarbij de kleinste gasten niet. Tijdens uw bruiloft kunnen wij een speciale plek inrichten voor de kinderen. Hier kunnen zij zich vermaken met knutselen, spelletjes of het kijken van een film. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat er wat lekkers te eten en drinken is.

Wij doen die stap extra

Als partycentrum doen wij graag dat beetje extra voor onze gasten. Wij zijn dus niet zomaar een plek waar u terechtkunt voor de zaalverhuur voor uw bruiloft. Ook de gehele catering kunnen wij voor u verzorgen. Zo heeft u bij ons de keuze uit verschillende buffetten, waaronder stamppotten, Italiaans en een koud en warm buffet. Ook een welkomstdrankje en hapje verzorgen wij graag voor u.

5 redenen om uw bruiloft bij ons te houden

  1. Uitgebreide mogelijkheden, waardoor uw bruiloft gegarandeerd tot een succes wordt
  2. Uw ceremonie en receptie kan helemaal aan uw wensen aangepast worden
  3. U heeft de keuze uit diverse arrangementen
  4. De catering wordt helemaal door ons verzorgd
  5. U heeft tijdens uw grote dag nergens meer omkijken naar

bruiloft Utrecht Gelderland Apeldoorn Utrecht

Graag wat meer informatie? Bel of mail ons

Wilt u graag uw bruiloft bij ons plannen? Kom dan eens langs. Maak vandaag nog een afspraak met ons door te bellen naar: 0578-613800. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail zenden: info@partyboerderijvossenberg.nl of vul het online formulier op de website in. Viert u uw bruiloft ook bij Partycentrum Vossenberg?

Partyboerderij Vossenberg is de perfecte locatie voor uw bruiloft. Al veel huwelijksparen uit Elspeet, Veluwe, Emst, Apeldoorn, Overijssel, Zwolle, Gelderland, Utrecht, Deventer, Nunspeet, Elburg, Heerde, Vaassen, Wezep, Oene, Twello en Oldebroek hebben hun bruiloft als bij ons gevierd