Bedrijfsfeest

Alles voor een geslaagd feest

Wanneer u een bedrijfsfeest organiseert, dan wilt u dat het een gezellig samenzijn wordt met collega’s. U wilt hier met veel plezier aan kunnen terugdenken en met een beetje geluk zal iedere collega er nog lang over praten. Dan weet u namelijk zeker dat het een geslaagd bedrijfsfeest is geweest. Komt u in dat geval naar Partyboerderij Vossenberg. Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van evenementen en feesten. Bij ons ontbreekt het u aan niets en helpen we u een topfeest samen te stellen!

Uw feest volledig op maat

Ieder bedrijf is weer anders. Daarom bieden wij u de gelegenheid om uw bedrijfsfeest geheel op maat samen te stellen. U heeft onder meer de keuze uit het volgende:

  • Altijd heerlijk eten naar keuze, waaronder een Italiaans buffet of stamppotbuffet
  • Er zijn verschillende arrangementen mogelijk om onbezorgd te kunnen feesten
  • Wij zorgen voor voldoende entertainment: van een huifkartocht tot gps-tocht of een solexrit
  • Samen met u kunnen we een themafeestje organiseren, zoals een casinofeest of western party
  • Stijlvol ontvangst door onze gastheer met daarna een buffet met gebak, borrelmogelijkheden of wijnproeverij

Sixties and seventies party

Een van onze succesvolle thema’s voor een bedrijfsfeest is een sixties and seventies party. Onze bediening draagt rock & roll blouses en heeft afro kapsels. We kleden de zaal helemaal bijpassend aan: van langspeelplaten aan de wand tot een glitterbol en wierook. Uiteraard zorgen we voor muziek uit dit tijdperk. Verder staat er een popcornmachine en draaien we echte suikerspinnen. U kunt de drank afkopen, zodat iedereen onbeperkt kan genieten. Is dat geen recept voor een geslaagd bedrijfsfeest?

Waarom kiest u ons voor uw bedrijfsfeest?

Wij zijn niet het enige partycentrum bij wie u een bedrijfsfeest kunt organiseren. Wel zijn we net wat creatiever dan anderen, waardoor we u een spetterend feest kunnen bezorgen. Dat waarderen u en uw collega’s ongetwijfeld. Maar u kunt van meer voordelen profiteren bij ons:

  • Alle themafeesten en arrangementen hebben we eerder georganiseerd en zijn dus beproefde concepten: gezelligheid gegarandeerd!
  • Wij staan bekend om een goede keuken en dus heerlijke gerechten.
  • Vooraf kunt u de drank afkopen, zodat u de rekening vooraf al weet en u geen vervelende verrassing krijgt.
  • Ons team stelt samen met u het perfecte bedrijfsfeest samen aan de hand van uw wensen.
  • Op de dag zelf doen wij ons uiterste best om het u en uw collega’s naar de zin te maken.

Kom eens sfeer proeven!

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden voor een bedrijfsfeest bij ons in Epe? Dan hopen we u snel eens te mogen zien. We kunnen u dan onze locatie laten zien en u kunt direct even de sfeer proeven. De koffie staat al klaar en we kunnen vrijblijvend een programma samenstellen voor uw feest. Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Dan kunt u bellen naar 0578-613800. Of laat via onze site een bericht achter. Voor een geslaagd bedrijfsfeest moet u bij Partyboerderij Vossenberg zijn geweest!