Uitje

Themafeesten, workshops, buitenactiviteiten en bedrijfsfeesten

Het jaarlijkse uitje van uw bedrijf is vaak een onderwerp dat veel aandacht krijgt. Waar moet het uitje aan voldoen? Hoeveel budget hebben we beschikbaar? Wat doen we het liefst tijdens ons uitje? Dit soort vragen zijn belangrijk om te beantwoorden. Het uitje moet in elk geval een bedrijfsfeest, themafeest, buitenfeest of workshop worden waar nog lang met plezier aan wordt teruggedacht.

Hoe bereidt u het uitje van uw bedrijf voor?

Maak eerst de afweging of het uitje voor uw bedrijf er dit jaar in zit. De regels van de belastingdienst om dit soort bedrijfsactiviteiten fiscaal aftrekbaar te maken zijn strenger geworden. Als dit voor u belangrijk is, informeer dan naar de mogelijkheden en de criteria waar u aan moet voldoen. Vervolgens maakt u een keuze in het soort bedrijfsactiviteit dat het meest geschikt is en plant een datum. Nadat u de mensen binnen uw bedrijf heeft aangewezen die het bedrijfsuitje coördineren, kunt u de uitvoering van de activiteiten zelf met een gerust hart aan Partyboerderij Vossenberg overlaten.

Welke mogelijkheden bieden wij voor uw uitje?

Uw uitje kan bij partijboerderij Vossenberg op veel verschillende manieren vorm worden gegeven. Wij bieden u themafeesten, buiten- en binnen activiteiten en creatieve workshops. Voor kinderen hebben we speciale entertainment programma’s en uw uitje met vrienden maken we onvergetelijk. Voor de buitenactiviteiten is de mooie Veluwse natuur direct binnen handbereik. De binnen activiteiten worden gehouden in ons ruime aanbod aan zalen en voor de creatieve workshops bieden we programma’s waar u enthousiast van zult worden. Onze maatwerk aanpak zal ervoor zorgen dat ook uw uitje een onvergetelijke herinnering wordt. Veel bedrijven uit de regio van Utrecht, Gelderland, en Overijssel zijn u al voorgegaan.

Het aanbod van partyboerderij Vossenberg

  • Ruime mogelijke voor binnen- en buiten activiteiten
  • Prachtige locatie in Epe (Gelderland) op de Veluwe
  • Veel verschillende zalen voor kleine en grote gezelschappen
  • Maatwerk bij elke gelegenheid
  • Groot terras en camping met zwembad bij ons centrum

Direct uw arrangement reserveren of meer informatie nodig?

Onze medewerkers staan u graag te woord om u advies te geven over de mogelijkheden voor uw uitje. Uw reserveringen kunnen we direct vastleggen, maar u kunt natuurlijk ook eerst langs komen om onze zalen te bekijken en uw wensen te bespreken. Wilt u meer informatie of direct een reservering plaatsen? Bel dan met telefoonnummer 06-17585745 of stuur een mail naar info@partyboerderijvossenberg.nl.