Vrijgezellenfeest

Bijzondere feesten met vrienden

Wilt u een vrijgezellenfeest vieren in de omgeving van Gelderland, Overijssel, Apeldoorn of Utrecht? Dan bent u bij Partyboerderij Vossenberg aan het juiste adres! Voor vrienden en familie is een vrijgezellenfeest de ideale gelegenheid om een onvergetelijke dag voor het bruid en bruidegom te maken. Iedere vriendgroep organiseert het vrijgezellenfeest op geheel eigen wijze. De uitvoering varieert van een bont gezelschap verklede mensen dat door de straten trekt tot een meer ingetogen feestje met een klein clubje vrienden. Voor vrienden en familie is een vrijgezellenfeest de uitgelezen mogelijkheid om de aanstaanden op een bijzondere manier in de spotlights te zetten.

Wat past bij de bruid en bruidegom?

Naast de spanning voor de aanstaande bruiloft is er voor veel trouwstellen aanleiding om zich af te vragen wat er door vrienden en familie wordt geregeld. Het is een traditie om de uitvoering van het feest voor de vrijgezellen geheim te houden. In de meeste vriendengroepen is er goed overleg over wat het beste bij bruid en bruidegom past en hoe het superleuk kan worden. De vraag wat het best passend is voor het bruidspaar leidt iedere keer tot de meest verrassende- en creatieve ideeën.

Een vrijgezellenfeest bij Partyboerderij Vossenberg

Het mee mogen organiseren van een vrijgezellenfeest is voor onze medewerkers steeds opnieuw een mooie gelegenheid om er iets moois van te maken. Met een grote groep vrienden een themafeest houden of een sportieve uitdaging opzetten? Bij Partyboerderij Vossenberg in Epe denken we graag mee over de uitvoering. Samen zorgen we er daarna voor dat het feest helemaal top wordt. Na de party ook het huwelijksfeest bij ons houden? Dat kan natuurlijk ook. Uw gasten zijn na het vrijgezellenfeest dan alvast aan onze service gewend en zullen met veel plezier terugkomen voor het trouwfeest.

Wat biedt partyboerderij Vossenberg

  • Mooie locatie in Gelderland op de Veluwe
  • Veel variatie om een vrijgezellenfeest te houden
  • Geschikt voor grote en kleine gezelschappen
  • Wij zorgen voor een feestje op maat
  • Zalen, terrassen, activiteiten, zwembad; alles is voorhanden
  • Kortom, het ideale vrijgezellenfeest op de Veluwe!

Datum plannen voor uw vrijgezellenfeest of meer informatie nodig?

We denken graag mee over de organisatie van het feest voor de aanstaande bruid en bruidegom. Met de organisatoren van het feest overleggen we over de uitvoering. We luisteren goed naar uw wensen en bieden u aansluitend een overzicht van de opties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden of wilt u eerst een kijkje bij ons komen nemen? Bel dan met telefoonnummer 06-17585745 of stuur een mail naar info@partyboerderijvossenberg.nl.