Zaal huren Zwolle

Een zaal huren in Zwolle?

Wilt u graag een zaal huren in Zwolle voor uw een feest, vergadering of andere aangelegenheid? Dan bent u bij Partyboerderij Vossenberg aan het juiste adres. U vindt bij ons verschillende zalen die uitermate geschikt zijn voor zowel grote als kleine groepen.

Naast zaalverhuur kunnen wij u helpen bij de rest van de organisatie van uw evenement. Denk hierbij aan verschillende activiteiten of catering. Kortom, wilt u een zaal huren in Zwolle? Neem dan eens een kijkje bij Partyboerderij Vossenberg!

Voordelen van een zaal huren bij Partyboerderij Vossenberg

Wanneer u een zaal wilt huren in Zwolle, dan is Partyboerderij Vossenberg hier uitermate voor geschikt. Hieronder enkele voordelen van onze partyboerderij:

  • Een grote verscheidenheid aan verschillende type zalen geschikt voor grote of kleine groepen
  • De mogelijkheid om de zaal compleet in te richten speciaal voor uw feest
  • Eventueel uit te breiden met een heerlijke catering of diverse binnen- en/of buitenactiviteiten
  • Van themafeesten en bedrijfsuitjes tot aan een een perfecte vergaderruimte. Het is allemaal mogelijk!
  • Jarenlange ervaring en uw wensen staan altijd centraal

Een zaal huren in Zwolle? Neem contact met ons op!

Hieronder kunt u door middel van een visuele tour al een indruk krijgen van onze verschillende zalen. Het is uiteraard ook mogelijk om de verschillende zalen te komen bekijken. Bent u al overtuigd en wilt u een zaal huren bij ons? Neem dan even contact met ons op door middel van het contactformulier op deze pagina of bel naar 0578-613800. Een zaal huren in Zwolle? Partyboerderij Vossenberg is hier uitermate voor geschikt!