Trouwlocaties

Uw trouwdag tot in de puntjes geregeld

Bent u naar trouwlocaties in de omgeving van Apeldoorn, Utrecht en Zwolle? Dan zijn wij van Partyboerderij Vossenberg in Epe op de Veluwe in Gelderland uw adres. Wij kunnen de ceremonie voor u regelen, maar ook voor de receptie hebben wij geschikte zalen. Door de mogelijkheden die wij bieden, kunnen wij uw grote dag helemaal naar wens organiseren. Daarbij hanteren wij een transparante werkwijze. U weet vooraf waar u aan toe bent wanneer u voor ons kiest. Hoe kunnen wij u helpen?

Ook aandacht voor de kleinste gasten

Kiest u ervoor om een van onze trouwlocaties te huren, dan wilt u natuurlijk nergens meer omkijken naar hebben. Dat snappen wij bij Partyboerderij Vossenberg. Daarom ontzorgen wij u helemaal. Op ieder van onze trouwlocaties kunnen wij een speciale hoek voor de kinderen maken. Zij kunnen zich dan vermaken met knutselen, een film of spelletjes. Uiteraard zorgen wij ook voor lekker hapjes voor uw kleinste gasten.

Wij doen dat beetje extra

Wij zijn niet zomaar een partycentrum waar u terecht kunt voor het huren van diverse trouwlocaties. Als partyboerderij doen wij net wat meer voor onze gasten. De catering kunnen wij u helemaal uit handen nemen. Zo kunt u kiezen uit diverse buffetten: van Italiaans tot stamppotten. Voor ieder is er wat wils. Ook het ontvangst bij een van onze trouwlocaties kunnen wij voor u verzorgen. Denkt u hierbij aan welkomsthapjes of koffie met gebak.

5 reden om voor onze trouwlocaties te kiezen

  1. Door onze vele mogelijkheden maken wij uw grote dag tot een succes
  2. Keuze uit diverse trouwlocaties. Voor ieder wat wils
  3. Diverse arrangementen voor elke bruiloft
  4. Ook de catering en welkomsthapjes verzorgen wij graag voor u
  5. U staat bij ons centraal

Benieuwd geworden? Bel of mail ons

Wilt u graag een bezoekje brengen aan een van onze trouwlocaties? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons. Neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 0578-613800. Wij staan u graag te woord. Wilt u ons liever mailen? Dan kan dit naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Wij zullen u dan spoedig mogelijk een reactie sturen. Kiest u ook voor een van de trouwlocaties van Partyboerderij Vossenberg voor uw grote dag?