Trouwlocatie

Uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd

Zoekt u naar een trouwlocatie voor uw grote dag? Dan helpen wij van Partyboerderij Vossenberg u graag. Gevestigd in Epe (vlakbij Apeldoorn) op de Veluwe, maakt ons tot een geschikte locatie voor de ceremonie en voor de receptie. Door onze vele mogelijkheden kunnen wij uw grote dag precies zo organiseren zoals u dat wilt. Daarnaast hanteren wij een heldere werkwijze. U weet vooraf dus precies waar u aan toe bent. Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij houden rekening met de kleinste gasten

Bij Partyboerderij Vossenberg snappen wij dat u onbezorgd wilt kunnen genieten van uw grote dag. Samen met u gaan wij graag op zoek naar een geschikte trouwlocatie. Deze kunt u geheel naar wens inrichten. Daarbij worden de kleinere gasten uiteraard niet vergeten. Zo is het mogelijk om een hoek op uw trouwlocatie speciaal in te richten voor kinderen. Zij vermaken zich met knutselen, spelletjes of een film. Natuurlijk zullen wij ook voor wat lekkers zorgen.

Partyboerderij Vossenberg: voor dat beetje extra

Als partycentrum doen wij graag wat meer voor onze gasten. Wij zijn dus niet zomaar een partycentrum waar u een trouwlocatie kunt huren. Ook de catering nemen wij graag op ons. U heeft bij ons de keuze uit diverse buffetten: van stamppotten tot Italiaans. Voor ieder is er wat wil bij ons te vinden. Daarnaast regelen wij ook een welkomsthapje en drankje bij de aankomst van de trouwlocatie.

trouwlocatie

5 redenen om uw grote dag met ons te delen

  • Ruime mogelijkheden, waardoor wij uw bruiloft tot een succes kunnen maken
  • Prachtige trouwlocatie in Gelderland omringt door de Veluwse natuur
  • Wij bieden verschillende arrangementen voor elke ceremonie en receptie
  • De catering en welkomsthapjes en drankjes regelen wij
  • Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw grote dag nergens meer omkijken naar heeft

Meer weten over onze trouwlocatie?

Zou u graag een trouwlocatie van Partyboerderij Vossenberg bezoeken? Plan dan vandaag nog een afspraak bij ons. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 0578-613800. Wij helpen u dan graag verder. Zou u ons graag mailen? Dan kan dit naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. De trouwlocatie voor uw grote dag vindt u bij Partyboerderij Vossenberg.