Teamuitje

Voor een onvergetelijke tijd

Wanneer u een geschikte locatie zoekt voor uw teamuitje, dan kunt u stoppen met zoeken. Wij van Partyboerderij Vossenberg in Epe op de Veluwe in Gelderland bieden u de perfecte plek voor een teamuitje. Samen met u maken we een programma op maat. Welke buffetten wenst u? Wilt u een themafeest of juist een actieve activiteit? Alles is erop gericht om u en uw collega’s een leuke tijd te bezorgen. Onze medewerkers zullen ook op de avond zelf er alles aan doen om het onvergetelijk te maken!

Activiteiten op uw teamuitje

Veel bedrijven kiezen ervoor om met zijn allen actief iets te gaan doen. Zo leert iedereen elkaar beter kennen en kun je als collega’s samen iets ondernemen. Dat is ook goed voor het groepsgevoel. Wij geven u een aantal opties voor een teamuitje buiten:

  • Swing trike: een ritje met een elektrisch aangedreven driewieler
  • Klootschieten: twee teams proberen een route in zo min mogelijk worpen af te leggen
  • Gps-tocht: buiten op zoek naar vijf schatkisten met onderweg een hapje, drankje of borrel
  • Huifkartocht: lekker naar buiten en toch comfortabel zitten (onderweg een picknick?)
  • Solex tocht: een lange of korte tocht, waarbij naderhand alcohol wordt geschonken

Heeft u specifieke wensen? Laat het ons dan weten. Veel bedrijven en teams uit de omgeving van Apeldoorn, Overijssel, Utrecht en Zwolle hebben hun teamuitje al laten verzorgen door Partyboerderij Vossenberg.

teamuitje

Altijd heerlijk eten

Wij staan bekend als een cateraar die heerlijke buffetten verzorgt. U kunt bij ons uw wensen doorgeven en ook met dieetwensen van gasten zullen wij rekening houden. Wel vinden we het prettig dat u dit vooraf aan ons doorgeeft. Wij bieden u onder meer een ouderwets lekker stamppottenbuffet aan. Of we kunnen u ontvangen met ons gebak- en taartenbuffet. Wilt u liever Italiaans? Geen probleem! Ook kunnen we een warm en/of koud buffet presenteren. Er is veel mogelijk. Wat kiest u voor uw teamuitje?

Wij zijn de plek voor uw uitje

Natuurlijk zijn er ook andere feestlocaties waar u uit kunt kiezen. Toch zijn wij ervan overtuigd de beste plek te zijn voor uw teamuitje. Kiest u voor ons, dan profiteert u van vele voordelen:

  • Koop het drinken af, zodat u vooraf precies weet wat u gaat betalen.
  • Stel uw eigen teamuitje samen met ons personeel.
  • Onze werkwijze is persoonlijk, gastvrij en klantgericht.
  • U kunt bij ons ook een themafeestje boeken inclusief aankleding en meer.
  • Wij hebben vele jaren ervaring en weten dus precies wat werkt.

Kom gerust praten over uw wensen

U heeft bij ons een ruime keuze uit opties, of het nu gaat om de activiteiten, arrangementen of het eten. Kom daarom gerust eens bij ons langs om te bespreken wat er mogelijk is. Op die manier kunt u zelf bepalen wat u wenst voor uw teamuitje en wat niet. Zo kunt u bovendien ook bepalen of de sfeer van onze partyboerderij u aanspreekt. Telefonisch bereikt u ons op 0578-613800 of laat via ons contactformulier een bericht achter. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen over uw teamuitje.