Teambuilding

Unieke locatie in Epe

Wilt u een dag(deel) eropuit met collega’s om iets aan teambuilding te doen? Dan bent u hiervoor op de juiste plek bij Partyboerderij Vossenberg op de Veluwe in Epe Gelderland. Onze accommodatie biedt plaats aan u en al uw collega’s. Samen met u plannen we leuke activiteiten in, waarmee u de onderlinge banden kunt verstevigen. En in de avond kunt u de teambuilding met een gezellig bedrijfsfeestje voortzetten, zoals een van onze themafeesten, onder het genot van een hapje en drankje.

Wat kunt u gaan doen?

Wij bieden u genoeg activiteiten voor teambuilding. U kunt actief samen iets ondernemen of in wedstrijdverband. Zo hebben wij onder meer de volgende opties voor u:

  • Swing trike: maak samen een mooie rit op een driewieler die elektrisch is aangedreven
  • Spellen Circuit: in groepjes maken jullie raadsels, opdrachten en een quiz, maar wie komt er als winnaar uit de bus?
  • Gps-tocht: wie vindt als eerste buiten de vijf schatkisten?
  • Pub games: ook kunnen jullie in teamverband pubspelletjes spelen, zoals darten
  • Klootschieten: leuk om in twee teams te proberen een route af te leggen in zo min mogelijk worpen

Hapje en drankje mogelijk

Bij een middagje teambuilding hoort uiteraard ook een drankje en lekker eten. Wij van Partyboerderij Vossenberg kunnen u hiermee helpen. Als cateraar kunnen we u diverse buffetten bieden, zoals koud en/of warm, Italiaans en stamppot. Ook bij ontvangst kunnen we al het een en ander klaarzetten, zoals gebak en taart. Wilt u vooraf weten wat de kosten van uw teambuilding zijn, dan kunt u het drinken afkopen. Zo weet u precies wat u moet gaan betalen.

Perfecte plek voor teambuilding

Natuurlijk kunt u ook een middag de hei opgaan of iets heel anders gaan doen. Maar dan zult u dit allemaal wel zelf moeten regelen. Laat ons u daarom helpen. Wij hebben een perfecte locatie voor teambuilding en kunnen samen met u diverse activiteiten organiseren:

  • Bij ons vindt u alles onder hetzelfde dak: themafeesten, eten en drinken, activiteiten en de locatie
  • Met ons personeel kunt u zelf het perfecte programma samenstellen
  • Op de avond zelf zorgen wij voor een klantgerichte en gastvrije service
  • Op verzoek houden wij rekening met diëten of andere speciale wensen
  • Dankzij vele jaren ervaring weten wij precies wat werkt en wat niet

Wilt u meer informatie hebben?

Zijn wij volgens u een geschikte locatie voor u en uw collega’s? Wilt u graag weten welke activiteiten wij nog meer bieden voor uw teambuilding? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden door te bellen naar 0578-613800. U mag ons ook een e-mail sturen, dat kan door via ons contactformulier een bericht achter te laten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. Kom eens langs om sfeer te proeven en ontdek dat wij alles in huis hebben voor een geslaagde teambuilding!