Teambuilding activiteiten

Leer collega’s kennen

Bent u op zoek naar leuke teambuilding activiteiten in de omgeving van Gelderland, Overijssel of Utrecht voor een dag weg met collega’s? Kom dan eens langs bij Partyboerderij Vossenberg in Epe op de Veluwe om de mogelijkheden door te nemen. Jullie kunnen bij ons uit diverse activiteiten kiezen. En wat is er nu leuker dan het afsluiten van de teambuilding met een gezellig samenzijn? Wij kunnen onder meer voor jullie een themafeest organiseren of heerlijke buffetten klaarzetten. Uiteraard mag daarbij het nodige drinken niet ontbreken!

Over onze teambuilding activiteiten

Het doel van teambuilding is om collega’s beter te leren kennen en de banden goed aan te halen. Met onze activiteiten moet dat zeker gaan lukken. Hieronder een greep uit ons aanbod:

  • Iedereen kent de pubspelletjes als darts wel, maar welk team scoort het beste?
  • Op een elektrisch aangedreven driewieler (swing trike) kunt u een parcours afleggen. Dat wordt lachen!
  • Wie vindt als eerste de vijf schatkisten van onze gps-tocht?
  • Of we verdelen jullie in teams, die vervolgens raadsels oplossen, opdrachten volbrengen en een quiz maken (spellencircuit).
  • Ga in twee teams klootschieten en probeer met zo min mogelijk worpen het traject af te leggen.

Solexroute

Geniet van het avondeten

Na een middag vol activiteiten zullen jullie wel honger hebben. Daarom zorgen wij graag voor wat lekkers. U kunt bijvoorbeeld bij terugkomst ontvangen worden met een taart- of gebaksbuffet. Wilt u liever een stevige maaltijd, dan hebben we ook lekkere stamppotten. Daarna kunt u bijvoorbeeld nog de dansvloer op met ons sixties and seventies feestje. Zo wordt uw teambuilding zeker een succes!

Daarom komt u naar ons

Wij zijn niet het enige bedrijf dat teambuilding activiteiten kan organiseren. Wel zijn we uniek in het totaalpakket dat wij bieden. Bij ons kunt u terecht voor de activiteiten zelf, maar ook voor de gezelligheid naderhand. Ook de catering is bij ons in goede handen. Maar dat is nog niet alles:

  • Bij ons staan klantvriendelijkheid en gastvrijheid voorop
  • U kunt het teambuilding programma geheel naar wens samenstellen
  • Vooraf kunt u de drank afkopen, dus de rekening zal niet verrassen
  • Wij bieden voldoende parkeergelegenheid rond onze boerderij
  • In ons gastenboek leest u veel tevreden reacties van bedrijven uit bijvoorbeeld Apeldoorn en Zwolle.

Komt u eens langs bij ons!

Spreken onze activiteiten u aan? Wilt u graag weten wat er allemaal mogelijk is voor uw teambuilding? Of bent u nieuwsgierig naar onze themafeestjes? Vraag ons dan gerust om meer informatie. Dit kan telefonisch (0578-613800) of via ons online contactformulier. Of nog beter: kom bij ons langs en proef de sfeer van onze partyboerderij. We laten u graag meer zien. Maak vooraf een afspraak en wij zorgen ervoor dat de koffie klaarstaat. U bent welkom bij ons om uw teambuilding activiteiten te organiseren!