Personeelsuitje

Uw medewerkers waarderen een bedrijfsfeest

Een personeelsuitje is een mooie gelegenheid om elkaar in een andere omgeving en op een meer informele manier te ontmoeten, Het personeelsuitje is voor veel bedrijven en organisaties een goede manier om medewerkers te laten merken dat ze gewaardeerd worden. Gaat het met de werksfeer in uw bedrijf al goed? `Prima, het personeelsuitje zal voor uw mensen het kersje op de taart vormen. Kan er nog wel wat verbeterd worden aan de onderlinge communicatie? Dan is het organiseren van een uitje met uw personeel wellicht een mooie kans om hier verbetering in te krijgen.

Spontaan een personeelsuitje organiseren?

Het komt voor dat het personeelsuitje erbij in geschoten is. Later in het jaar is er dan ineens meer tijd, blijkt er wel budget voor te of zijn er mooie successen behaald. Om dit moment niet verloren te laten gaan is een personeelsuitje dan een mooie gelegenheid om het op een informele manier te vieren. De mogelijkheden om nog snel iets te plannen en te organiseren zijn vaak verrassend gunstig. Horecaondernemers zijn gewend om flexibel te zijn en bieden u meestal wel een passend voorstel.

Partijboerderij Vossenberg biedt ruime mogelijkheden voor uw personeelsuitje

Wij beschikken over een zeer ruim aanbod in mogelijkheden om uw personeelsuitje tot een succes te maken. Het gevarieerde aanbod bestaat uit arrangementen, themafeesten, binnen activiteiten en natuurlijk een prima keuken met lekker eten. Voor de binnen activiteiten bieden wij onder meer kroegspelletjes, zoals darts, bierpulschuiven, vingerbiljart en poker. Buiten kunt u zich op een actieve manier met verschillende soorten vervoermiddelen inspannen, uw vaardigheden in klootschieten testen of bijvoorbeeld genieten van een mooie tocht met de huifkar. We bedenken regelmatig nieuwe soorten opdrachten die we op een creatieve manier combineren met fietsen, trikes, GPS en Solexen.

Onze voordelen voor u op een rijtje

  • Partijboerderij Vossenberg heeft zeer ruime mogelijkheden
  • We zijn gevestigd op de Veluwe in Gelderland. Een mooie bosrijke omgeving
  • We leveren maatwerk dat precies bij uw plannen past
  • Onze zalen zijn geschikt voor grote en kleine gezelschappen
  • We zorgen ervoor dat u met een tevreden gevoel op onze service terugkijkt

Meer informatie over een personeelsuitje nodig?

Kom gerust bij onze Partijboerderij in Epe langs voor een persoonlijke kennismaking, een kopje koffie of een kijkje binnen ons bedrijf. Onze medewerkers geven u graag alle informatie, zodat u de juiste keuze kunt maken. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook bellen met 06-17585745.