Feestzaal

Alles voor een geslaagd (thema)feest

Wilt u graag een feestzaal huren? Dan bent u bij Partyboerderij Vossenberg op de goede plek. Wij hebben feestzalen geschikt voor grote en kleine groepen. De zaal kan helemaal naar wens worden aangekleed. Heeft u specifieke wensen? Geef het aan ons door en wij zullen er rekening mee houden. Onze medewerkers doen er alles aan om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Wat kunnen wij voor u doen?

Uw gelegenheid helemaal op maat

Wilt u een feestzaal huren voor een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Dan hebben wij de juiste ruimte voor u. Wij begrijpen dat niet elk feest hetzelfde is. Daarom kunt u bij ons uw gelegenheid helemaal naar wens aanpassen. Zo kunnen wij de feestzaal inrichten zoals u dat graag wilt. Ook kunnen wij voor de catering zorgen. Denkt u hierbij aan een welkomsthapje en drankje, maar ook complete buffetten zijn mogelijk.

Ook aandacht voor de kleine gasten

Wanneer u een feestzaal bij ons huurt, dan willen wij dat u en uw gasten onbezorgd kunnen genieten van uw feest. Ook de kleine gasten vergeten wij hierbij uiteraard niet. Zo kunt u ervoor kiezen om een speciale hoek in de feestzaal te laten inrichten voor de kinderen. Hier kunnen zij spelletjes spelen, knutselen of zelfs film kijken. Ook met de hapjes wordt er rekening gehouden met de kleinere gasten.

feestzaal

5 van onze pluspunten

  1. Naast het huren van een feestzaal kunnen wij ook de catering van uw feest verzorgen. Ook bij u thuis
  2. Uw gelegenheid kan helemaal naar wens worden ingericht
  3. Ook activiteiten, zoals een gps-tocht en solex tocht, kunnen wij verzorgen
  4. Wij weten door onze jarenlange ervaring wat wel en niet werkt
  5. Op verzoek kunnen wij rekening houden met diëten en andere speciale wensen

Een feestzaal huren bij ons?

Wilt u graag meer weten over onze feestzaal? Kom dan een keer bij Partyboerderij Vossenberg langs om de sfeer te proeven. Onze gastvrije medewerkers staan graag voor u klaar. Heeft u nog vragen, dan kunt ook direct contact met ons opnemen. Bel naar: 0578-613800. Wij helpen u dan graag verder. Wilt u graag mailen? Dan kan dat naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Kiest u ook voor een feestzaal van Partycentrum Vossenberg?