Feestlocaties

Wij helpen u met organiseren

Stop met zoeken naar geschikte feestlocaties. Partyboerderij Vossenberg heeft alles in huis voor een top feest. Een huwelijksfeest, bedrijfsfeest of een verjaardag? Het is allemaal mogelijk. Wij helpen u graag met de invulling van het programma en de catering. Maak u niet druk om uw kinderen. Wij hebben diverse activiteiten om ze te vermaken. U kunt natuurlijk kiezen uit diverse feestlocaties, maar wij doen net dat stapje extra. Wij bezorgen u en uw gasten een onvergetelijke dag.

Een van de beste feestlocaties

Voor welk feest u ook kiest, u en uw gasten worden bij aankomst altijd hartelijk ontvangen door onze gastheren of -vrouwen. Kiest u voor een ontvangst met koffie en taart of een champagnecocktail? Genieten doet u bij ons sowieso. Met een sfeervolle locatie en een uitgebreide keuze aan mogelijkheden kunnen we u altijd iets bieden wat bij u past. Bekijk onze website voor een overzicht van alle mogelijkheden. Zoek niet verder naar feestlocaties en laat u door ons overtuigen.

Wat zijn uw wensen?

We luisteren graag naar uw wensen. Een familiedag, bedrijfsfeest of huwelijksfeest? Het kan allemaal! Of wat dacht u van een themafeestje? Wij zorgen dat onze locatie leuk is aangekleed en zorgen voor een passend buffet. Met onze all-in arrangementen zorgen we voor een programma van a tot z. Geen moeilijk gedoe, maar alleen maar genieten. Zo staan wij bekend als een van de beste feestlocaties in de regio Epe.

Diverse mogelijkheden

We snappen dat u kunt kiezen uit verschillende feestlocaties. Daarom doen wij graag die stap extra. Waarom is Partyboerderij Vossenberg een van de beste feestlocaties voor u:

  • Enthousiaste medewerkers die zich 100% inzetten
  • Heerlijke buffetten
  • Breed aanbod aan entertainment binnen en buiten
  • Catering aan huis
  • Diverse arrangementen beschikbaar

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zoek niet verder naar feestlocaties en laat u door ons overtuigen. Kom bijvoorbeeld even de sfeer proeven en kom bij ons langs. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier op de website in of stuur een e-mail naar: info@partyboerderijvossenberg.nl. Direct een medewerker spreken? We zijn te bereiken via: 0578-613800. Een van de beste feestlocaties voor uw feest is Partyboerderij Vossenberg.