Feestlocatie Veluwe

Partyboerderij Vossenberg biedt een geschikte feestlocatie bij Veluwe

Op zoek naar een geschikte feestlocatie in Veluwe en omgeving? Partyboerderij Vossenberg biedt u ruime mogelijkheden. Als feestlocatie en voor feesten met een thema. Daarvoor kunt u in de buurt van Veluwe kiezen uit verschillende zalen. Daarnaast beschikken we over buitenfaciliteiten. In de zomer lekker nog even het zwembad induiken? Kies dan voor een combinatie met onze camping. Het maakt in de buurt van Veluwe uw feestlocatie nog meer tot een complete beleving van een feestelijke gebeurtenis.

Partyboerderij Vossenberg; de perfecte feestlocatie!

In de buurt van Veluwe worden op de feestlocatie bij Partyboerderij Vossenberg de volgende soorten feesten georganiseerd:

  • Bruiloften
  • Jubilea
  • Recepties
  • Bedrijfsfeesten
  • Themafeesten

Bekijk het actuele aanbod voor de themafeesten of bel ons voor informatie over de beschikbaarheid. Wij kunnen uw vervoer van en naar Veluwe naar Partyboerderij Vossenberg voor u bemiddelen.

Contactgegevens van uw feestlocatie

U vindt feestlocatie Vossenberg in Epe, vlakbij Veluwe. Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden die onze partyboerderij biedt belt u met telefoonnummer 0578-613800. Liever online communiceren? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail aan info@partyboerderijvossenberg.nl. Wij zorgen voor een geslaagde happening op de feestlocatie bij Veluwe.